Gość: tg IP: *.lauderhill-fl.gov 07.06.05, 20:57 Ale bagno! Czy ktos mi moze wytlumaczyc o co w tym wszystkim chodzi? Czy my mowimy o zuzlu jako sporcie? A moze o zuzlu, jako brudnym interesie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Andrzeju R. Ręcę opadają !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:28 Gadasz bzdury. Do tego od lat zdążyliśmy już przywyknąć ale teraz przeszedłeś samego siebie. Ciśnie się tylko jedyny komentarz - brak mózgu powinien być karany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kert do vola i wojta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:00 Jesteście bandą debilów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vol Re:do kerta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:05 to wszystko ?na tyle cię stać ?żałosne! z tego to wiem to dwóch to para,trzech to film dla dorosłych, a banda? to musiałoby nas być jeszcze ze dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wts Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.06.05, 22:14 dla mnie to ewidentna prowokacja. az dwa dni zajelo im stwierdzenie ze szatnia jest zdemolowa ??? APATOR BANDA ZLODZIEI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.06.05, 22:24 Szatnie zdemolował Świderski, przecież odgrażał się że pojechał z Zabikiem na ostro, wiec skoro wychodził ostatni pewnie przykładał do tego rece, albo młody Pacholak w poczuciu euforii poprawił z kopyta urywając parapet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vol Re: do wts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:36 co to za słowo " zdemolowa"? Sprawdzałem w słowniku i nic nie znalazłem. Sprawdzałem co pisałeś na innych forach.Ty to jesteś niezły tygrysek-mamy tu do czynienia z kompleksem małego penisa,im szerzej otwieracz gębę to tym bardziej zamyka ci sie rozpor. Poucz się synku języka polskiego bo jest piękny w czystej postaci, bez błędów gramatycznych ( nie za szybko i za trudno?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.06.05, 22:35 To ja rozwalilem szatnie bo sie nachlalem z radosci zasluzonym zwyciestwie. To je torunski pseudokibic, ale po co to pisze kazdy to wie. Kazdy tez wie ze wroclawscy kobice sa najlepsi na swiecie a nawet we wszechswiecie. A na powaznie. Argumentacja ze zawodnik jechal tylko w 1 biegu i dlatego on nie mogl tego zrobic jest dobijajaca. Przeciez doskonale wiecie ze zrobili to wasi zawodnicy i co tu dyskutowac? Dlaczego my jasno mowimy - sedzia Was skrzywdzil. Dlaczrgo Wy nie powiecie. Tak to my, zrobilismy to bo sie wkur ...lismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REM Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.06.05, 22:43 O CO TYLE KRZYKU PRZECIEŻ MAJĄ BUDOWAĆ NOWY STADION WIDOCZNI PO PRZEKRĘCIE JANASA POCHŁALI Z RADOŚCI IZACZELI ROZBIERAĆ SZATNIE A JAK PRZETRZEZWIELI TO CHCĄ ZGONIĆ NA WAS OLAĆ RYDZYKÓW POZDRO CZEWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choroba Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.06.05, 22:46 Jestem ciekaw czy kiedykolwiek, jakikolwiek mecz w Toruniu pomiedzy Atlasem a Apatorem zakonczy sie bez smrodu i awantur... jedno mi sie tylko nie podoba - laczenie dwoch funkcji, ale to nie tylko w zuzlu, bo teraz to ja sie zastanawiam po co sie odwolal Rusko, skoro i tak nic nie wskora a polowa dzialaczy w Polsce i tak go nie lubi. a Karwan to niezly cwaniaczek jest. Dwulicowy wrecz bym rzekl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:48 WWW - Wymagasz od Ruski rzeczy niemożliwej. Przyznania się do błędu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.06.05, 11:36 Od Rusko nie wymagam aby przyznal sie do winy ze to jego zawodnicy zdemolowali szatnie. Wymagam to od uczciwych i obietkywnych kibicow wroclawskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:16 Spoko kibice we Wrocku zrzucają się na transparent przeciwko cw..owi Karwanowi:) Na meczu z CKM będzie TV pokarza transparent i pewnie jeszcze nagłośnią sprawe:] Je.. Amatora Toruń!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy Re: Do wrocławian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:50 Wszystkiemu winni są trole z Trolunia !!!!! Uważajcie na nich, są niebezpieczni i podstępni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur76 Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.06.05, 01:32 Czy my mowimy o zuzlu czy o przedszkolu...Dziecinade to my juz przezywalismy-odpuscie sobie!Panie Prezesie Andrzeju!To jest walka ze sloniem i wiatrakami jak mawial trener Łazarek!SZkoda zdrowia!WTS!WTS!WTS!Atlas!Atlas!Atlas! A moze ten parapet wyrwal jakis pracownik firmy Adriana prezesa Karwana:)? Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis 08.06.05, 07:02 Po meczu we Wrocławiu Zombi powiedział do kamer o prezesie Rusko, że "ten człowiek nie potafi przegrać". Jesli prawdą jest to, co mowi prezes Rusko, to wypada stwierdzić, ze działacze w Toruniu nie potarfią nawet wygrać. Toruńskie zagrywki przypominaja zabawy w chłopców w piaskownicy, którzy najpierw opluwają się w piasku, a potem na klatce schodowej. Panie Karwan! Kończ waść, wstydu oszczędź żużlowej Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:19 kto widzial powtorke wyscigu XV w TV juz wie: FAULU NIE BYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARaWAN Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:49 2pkt.sa tylko,ze smierdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epilog Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:24 po rozpatrzeniu skargi klubu apator torun GKSZ (Pzm-ot) nalozyl kare w wysokosci X tys. pln na klub wts. ponadto nagane otrzymuja zawodnicy oraz trener wts. skarga wts na decyzje sedziego zostaje oddalona jako zlozona niezgodnie z regulaminem. a ja tak od siebie dodam, iz calkiem mozliwe ze to chlopaki z wrocka rozwalili szatnie. ja ich nie usprawiedliwiam ale calkowicie rozumiem. tylko moim zdaniem popelnili duzy blad. POWINNI NAJPIERW PRZYWALIC JANASOWI, POZNIEJ KACZMARKOWI, NAGELOWI-"WLACZAJ ZIELONE!!!", ZABIKOWI-"KUPIE", BATORSKIEMU A NA KONIEC K.RWANOWI. WTEDY BYLBYM Z NICH DUMNY !!! i przynajmniej zrobili by cos pozytecznego. ach zapomnial bym o rudej malpie ktora moze przeklinac w strone sedziego i nic sie mu nie dzieje. no ale nie kazdy jest ruda malpa z pewego klubu w miescie Prezia i przykladowo jak grzesiu walasek mozna dostac kare meczu za sluszna interwencje w sprawie niesluznej decyzji sedziego. VIVA AMATORY !!! KACZMAREK & K.RWAN NIECH ZYJA NAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz słuchaj epilog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:16 masz całkowitą rację a ja bym jeszcze dodał do tej listy Andrzeja Wydrukowanymecz , Marka Rzygaćmisięchce i paru idiotów ze składu Atlasa którzy zabawiali się parapetem i wówczas lista będzie pełna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fos xv wyścig na wirtualny toruń IP: 83.238.32.* 08.06.05, 13:54 Ludzie najgorsze są chore ambicje Rusko i Karwana najlepiej powinni odejść z żużla obaj.Co do meczu to byłem (mimo, że jestem z Bydgoszczy i krzyżaków bym tępił)to uczciwie trzeba rzec,że atak był ostry,ale Słaboń to panienka i aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makumba Re: xv wyścig na wirtualny toruń IP: *.cm.umk.pl 08.06.05, 14:14 Najwiekszym zlem polskiego zuzla jest prezes Rusko. Jesli jest na szczycie - czlowiek do rany przyloz. Ale nie potrafi przegrywac. Zdecydowanie. Prezes Karwan to jeden z najlepszych ludzi, ktory mogl sie przytrafic polskiemu zuzlowi. Wszyscy mu zarzucaja, ze laczy dwie funkcje i to jest nieuczciwe itd itp. A ja np. twierdze, ze to Rusko jest dwulicowy i nie cofnie sie przed niczym aby osiagnac wlasna korzysc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www zdjęcie szatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:04 zdjęcie z demolki. A kto to zrobił to nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Re: zdjęcie szatni adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:06 zapomniałem adresu hihih www.sportowefakty.pl/index.php? dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=68132 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Do "makumba" IP: *.lauderhill-fl.gov 08.06.05, 20:50 Zaraz "makumba", troche sie rozpedziles. 1. P. Karwan jest faktycznie "rozdwojona sosna" (pelni dwie funkcje), ktore sa sobie przeciwstawne. Nie mozna byc prezesem GKZ i Apatoru jednoczesnie. Jest to nieetyczne z punktu widzenia sportu ogolnie. Nie mozna byc obiektywnym w podejmowaniu decyzji. Jest to konflikt interesu. W niektorych panstwach taka sytuacja bylaby jawnym naruszeniem prawa. A co za tym idzie - wyrok do odsiedzenia. 2. To, ze p. Rusko jest dwulicowy... i co z tego. Kazdy z nas w jakis sposob jest dwulicowy. Nie widze w tym nic zlego. Piszesz, ze p. Prezes dazy za wszelka cene broni interesu Atlasu. Robi to bo jest Prezesem! Kiedy Ty, "makumba" zaczniesz myslec nie jak makumba ale biznesmen, wierz mi zrobisz to samo. 3. "Karwa!" ale poAPATORlilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanin Re: Do "makumba" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:34 Cały ten wasz porabany Wrocek to ch..e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Do "makumba" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:23 Niejaki Andrzej Rusko zasiadał swego czasu w składzie GKSŻ. Jak dobrze pamiętam był to jeden z czarniejszych okresów tej instytucji. Potem narzekał na poprzedniego szefa GKSŻ A.Grodzkiego. Kiedy wybrano Karwana zaczął utyskiwać na nowego szefa Komisji. Podobno dla polskiego żużla jest szkodliwe łączenie przez Karwana funkcji prezesa klubu z Torunia i szefa GKSŻ. Ma się zatem rozumieć że korzystne będzie jakby na przykład szefem GKSŻ został prezes WTS. Naczytał się chłopina lektur szkolnych i prawo Kalego mu wełbie zostało. Żal mi bardzo fajnych żużlowców WTS. Chore ambicje ich prezesa odkładają się na nich cieniem. A moze by tak wysłać prezesa na obiektywne badania okresowe? A jak będzie miał L4 trochę się rodzimy żużel dzwignie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ckm Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:23 Pozdrawiam wszystkich kibiców Wrocka oglądalem wyścig 15 waszego meczu z Toruniem to był ladny wałek sędziego wspułczuje wam nam ostatnio tez sie oberwało bo wykluczyli nam Walasa .Mam nadzieje ze te wałki sie skończą bo inaczej straci cały urok sportu Zużlowego 19 spotkamy sie u was i mam nadzieje ze bedzie to dobre widowisko i bez przekrętów .Pozdrowionka z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Apator: Demolka! Atlas: Prowokacja. Kto znis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:57 A wiesz kolego co to jest nadzieja? Odpowiedz Link Zgłoś