04.02.07, 03:19
Kiedy zaczynacie chodzic przed slubem do solariu? i ile czasu zamiezacie w
nim spedzic? Ja slub mam w kwietniu i nie chcialabym sie spalic za bardzo bo
wygladalabym nienaturalnie przy innych - nikt naturalnie nie jest opalony na
poczatku wiosnysmile
Obserwuj wątek
    • madziaq Re: solarium 04.02.07, 09:57
      Ja też mam ślub w kwietniu i już zaczęłam chodzić na "przypiekanie", jak to
      ładnie określa mój narzeczony. Chodzę 2 razy w tygodniu (mniej więcej) na 7
      minut i planuję stopniowo dojść tak do 10 minut. Jak na razie jakichś ogromnych
      efektów nie widać... Ja chcę się dosyć mocno opalić, bo jednak w jasnej
      wydekoltowanej sukni wyglądałabym beznadziejnie, mając swój naturalny kolor z
      początku wiosny wink
    • agnrek Re: solarium 04.02.07, 11:04
      Ja bardzo łatwo się opalam i wystarczyłi mi dwa seanse po 10 minut. Na 14 dni
      przed slubem i na 7 dni. Panuje przekonanie,że do bieli pasuje opalenizna - nic
      bardziej błędnego! Wygląda się nienaturalnie, staro, a w ciemnym kościele błyska
      się białkami oczu i zębami smile Ja jestem zdania, że twarzy lepiej w ogóle nie
      opalać, makijażystka umaluje nas odpowiednio. Warto za to lekko opalić ramiona,
      ale naprawdę minimalnie.
    • lubna Re: solarium 04.02.07, 15:27
      Ślub w maju, więc pójdę ze 4 razy w kwietniu i ze 2 w maju, bo bielą porażam, co do białej sukienki niezbyt efektownie wygląda wink Trochę się boję, bo to pierwszy raz wink
      • martyna1985 Re: solarium 04.02.07, 15:32
        Slub w kwietniu. staram sie chodzic co 2 tygodnie na 15 min
        • panna_na_wydaniu Re: solarium 04.02.07, 16:00
          Ślub w kwietniu, planuję się troszę zarumienić ale bez przesady, nie ma nic
          gorszego od spalonej frytki. Zresztą wyobraźcie sobie jak przy zjaranej pannie
          młodej będzie wyglądał blady pan młody smile Chyba zacznę już teraz i kiedy uznam,
          że jest ok będę tylko odświeżać opaleniznę co 2 tyg. A tak poza tym to
          nienawidzę chodzić do solarium, męczarnia crying
          • tom2812 Re: solarium 04.02.07, 19:24
            Moja dobra rada jako człowieka z branży foto, uważajcie z solarium, często na
            zdjęciach skóra wychodzi czerwona lub żółta. Nie najlepiej to wygląda jeśli Pan
            Młody nie był na solarium, różnice czasem są bardzo widoczne. Spróbujcie może
            jednak nie korzystać z solarium na 2 tygodnie przed ślubem.

---
            www.weseleonline.pl
            • ewunieks Re: solarium 05.02.07, 21:08
              potwierdzam - w tamtym roku moja znajoma brala slub i przed samym slubem sie
              spiekla - jakies plamy jej powychodzily itd. Generalnie do slubu nie udalo sie
              jej juz tego pozbyc ani do konca zapudrowac. Wiec uwazajcie z tym opalaniem bo
              faktycznie mozna przesadzic i jak napisal TOM dziwnie to potem moge wygladac na
              zdjeciach - facet blady a młoda opalona na maksa.

Ewuniek
              • mayagaramond Re: solarium 05.02.07, 22:30
                Do tej pory solarium omijalam szeroki lukiem. I jak widze moja nota bene ladna
                babke od fitnes to wiem dlaczego.

A nie lepiej posmarowac sie samoopalaczem? Na pewno zdrowsze niz solarium.
                • pelissa81 Re: solarium 05.02.07, 23:55
                  bez obrazy, ale chyba tylko 1% kobiet umie sie dobrze posmarowac SAMEJ
                  samoopalaczem. Po drugie on strasznie smierdzi i to kazdy. Moj facet ma
                  uczulenie na ten zapach nawet jak jest w balsamie brazujacym.

Ale przed slubem polecam faktycznie solarium natryskowe - jedyne ktore zrobi
                  dokladnie i rownomiernie, tylko oczywiscie jak ze wszystkim - trzeba zrobic
                  nartrysk probny i zobaczyc jak kolor i skora przyjmuja samoopalacz
                  • ozi29 Re: solarium 06.02.07, 09:25
                    pelissa81 napisała:

Po drugie on strasznie smierdzi i to kazdy. Moj facet ma
                    > uczulenie na ten zapach nawet jak jest w balsamie brazujacym.
                    >

A już myślałam, że tylko mi śmierdzi i to nie ważne czy jest to jakaś dobra
                    zagraniczna - droga firma, czy chociażby Polska Kolastyna, mi śmierdzi i
                    koniec!!! tongue_out
    • justyna.e Re: solarium 06.02.07, 09:19
      ja zamierzam skorzystać z AirBrush czyli opalania natryskowego smile
      bezstresowo, równomiernie, oszczędność czasu, itd.
      • ozi29 Re: solarium 06.02.07, 09:25
        Polecam !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka