kogiel_mogiel 04.02.07, 03:19 Kiedy zaczynacie chodzic przed slubem do solariu? i ile czasu zamiezacie w nim spedzic? Ja slub mam w kwietniu i nie chcialabym sie spalic za bardzo bo wygladalabym nienaturalnie przy innych - nikt naturalnie nie jest opalony na poczatku wiosny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaq Re: solarium 04.02.07, 09:57 Ja też mam ślub w kwietniu i już zaczęłam chodzić na "przypiekanie", jak to ładnie określa mój narzeczony. Chodzę 2 razy w tygodniu (mniej więcej) na 7 minut i planuję stopniowo dojść tak do 10 minut. Jak na razie jakichś ogromnych efektów nie widać... Ja chcę się dosyć mocno opalić, bo jednak w jasnej wydekoltowanej sukni wyglądałabym beznadziejnie, mając swój naturalny kolor z początku wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: solarium 04.02.07, 11:04 Ja bardzo łatwo się opalam i wystarczyłi mi dwa seanse po 10 minut. Na 14 dni przed slubem i na 7 dni. Panuje przekonanie,że do bieli pasuje opalenizna - nic bardziej błędnego! Wygląda się nienaturalnie, staro, a w ciemnym kościele błyska się białkami oczu i zębami Ja jestem zdania, że twarzy lepiej w ogóle nie opalać, makijażystka umaluje nas odpowiednio. Warto za to lekko opalić ramiona, ale naprawdę minimalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: solarium 04.02.07, 15:27 Ślub w maju, więc pójdę ze 4 razy w kwietniu i ze 2 w maju, bo bielą porażam, co do białej sukienki niezbyt efektownie wygląda Trochę się boję, bo to pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: solarium 04.02.07, 15:32 Slub w kwietniu. staram sie chodzic co 2 tygodnie na 15 min Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: solarium 04.02.07, 16:00 Ślub w kwietniu, planuję się troszę zarumienić ale bez przesady, nie ma nic gorszego od spalonej frytki. Zresztą wyobraźcie sobie jak przy zjaranej pannie młodej będzie wyglądał blady pan młody Chyba zacznę już teraz i kiedy uznam, że jest ok będę tylko odświeżać opaleniznę co 2 tyg. A tak poza tym to nienawidzę chodzić do solarium, męczarnia Odpowiedz Link Zgłoś
tom2812 Re: solarium 04.02.07, 19:24 Moja dobra rada jako człowieka z branży foto, uważajcie z solarium, często na zdjęciach skóra wychodzi czerwona lub żółta. Nie najlepiej to wygląda jeśli Pan Młody nie był na solarium, różnice czasem są bardzo widoczne. Spróbujcie może jednak nie korzystać z solarium na 2 tygodnie przed ślubem. --- www.weseleonline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewunieks Re: solarium 05.02.07, 21:08 potwierdzam - w tamtym roku moja znajoma brala slub i przed samym slubem sie spiekla - jakies plamy jej powychodzily itd. Generalnie do slubu nie udalo sie jej juz tego pozbyc ani do konca zapudrowac. Wiec uwazajcie z tym opalaniem bo faktycznie mozna przesadzic i jak napisal TOM dziwnie to potem moge wygladac na zdjeciach - facet blady a młoda opalona na maksa. Ewuniek Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: solarium 05.02.07, 22:30 Do tej pory solarium omijalam szeroki lukiem. I jak widze moja nota bene ladna babke od fitnes to wiem dlaczego. A nie lepiej posmarowac sie samoopalaczem? Na pewno zdrowsze niz solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: solarium 05.02.07, 23:55 bez obrazy, ale chyba tylko 1% kobiet umie sie dobrze posmarowac SAMEJ samoopalaczem. Po drugie on strasznie smierdzi i to kazdy. Moj facet ma uczulenie na ten zapach nawet jak jest w balsamie brazujacym. Ale przed slubem polecam faktycznie solarium natryskowe - jedyne ktore zrobi dokladnie i rownomiernie, tylko oczywiscie jak ze wszystkim - trzeba zrobic nartrysk probny i zobaczyc jak kolor i skora przyjmuja samoopalacz Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: solarium 06.02.07, 09:25 pelissa81 napisała: Po drugie on strasznie smierdzi i to kazdy. Moj facet ma > uczulenie na ten zapach nawet jak jest w balsamie brazujacym. > A już myślałam, że tylko mi śmierdzi i to nie ważne czy jest to jakaś dobra zagraniczna - droga firma, czy chociażby Polska Kolastyna, mi śmierdzi i koniec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: solarium 06.02.07, 09:19 ja zamierzam skorzystać z AirBrush czyli opalania natryskowego bezstresowo, równomiernie, oszczędność czasu, itd. Odpowiedz Link Zgłoś