Dodaj do ulubionych

Szef Biura Programu dla Odry 2006 odwołany

IP: *.daminet.pl 07.06.05, 21:50
Czyżby Wojewoda "szykował" posadę Poprawskiemu?
Obserwuj wątek
    • Gość: samorządowiec Kowal zawinił, czygana powiesili. IP: *.daminet.pl 08.06.05, 07:11
      Poprawski z Nawratem kręcili lody na inwestycjach Odry-2006, Wojewoda zrobił
      kozłem ofiarnym i wywalił Dubniańskiego. Ciepła posada przygotowana na powrót z
      ekologicznego funduszu ( wywałka pewna ) kolegi z sądu partyjnego SLD
      Poprawskiego. Do października zawsze szarpnie trochę grosza, bo potem pozostaje
      tylko uczelnia i 1.800,00 złotych uposażenia.
      • Gość: Obiektywny Re: Kowal zawinił, czygana powiesili. IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 10:29
        Szanowny Panie,

Po przeczytaniu tej informacji ma się wrażenie, iż osobiście" uczestniczył Pan
        w tym kręceniu lodów", no bo i skąd takie informacje? Brak kultury osobistej
        oraz komleksy przeważają u Pana nad zdrowym rozsądkiem, datego tez pozwala
        sobie Pan na takie osobiste wycieczki, nie mające odzwierciedlenia w
        rzeczywistości. Szafuje Pan nazwiskami, próbując szkalowac czyjeś dobre imie,
        zakrywając sie internetowym nickiem. jezeli już Pan jest taki odważny i tak
        poinformowany, to dlaczego się nie ujawnić. Takie źródło to dla zaiteresowanych
        prawdziwa perełka. Ja osobiście znam Prezesa WFOŚiGW we Wrocławiu od lat i
        wiem,że oskarżenia są bezpodstawne. Wynikają po prostu z kompleksów, a te leczy
        się cieżką pracą oraz samokształaceniem. Życze powodzenia na przyszłaj drodze
        życia. Aby więcej czasu poświęcał Pan uczciwej pracy i rodzinie Panie G.
      • Gość: chochlik Re: Kowal zawinił, czygana powiesili. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.05, 22:55
        A lody te zje profesor od Odry
    • Gość: do obiektywnego uderz w stół, a nożyce sie odezwą IP: *.daminet.pl 08.06.05, 11:22
      • Gość: tg Re: uderz w st󳏠a no?yce sie odezw? IP: *.lauderhill-fl.gov 08.06.05, 14:57
        Po przeczytaniu tego artykulu mam mieszane uczucia. Wynika z tego, ze pracownik
        zostal zwolniony bo...Wojewoda sie zdenerwowal balaganem w dokumentacji. Jezeli
        to prawda, to decyzja nie byla decyzja godna Wojewody. Nie jest to
        profesjonalne zalatwienia sprawy. Nie wolno podawac do publicznej wiadomosci
        wlasnych odczuc a zwlaszcza kiedy sie piastuje tak wysokie stanowisko sluzbowe.
        A moze to wina dziennikarza, ktory zamiast powiedziec, ze w wyniku zaniedbania
        sluzbowego p. X zostal... Albo sie komus cos "za duzo powiedzialo" albo
        kolejny "chochlik dziennikarski".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka