gosc222 09.06.05, 16:38 czesc moze ktos polecic fajny hotel w wroclawiu.nie koniecznie w centrum(glosno) atutem byloby polozenie obok jakiegos ladnego parku !!! zaznacze ze cena nie gra roli ! PILNE ! DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Burek Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! IP: *.dint.wroc.pl 09.06.05, 16:40 www.rezydent.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daltonista Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! IP: 80.50.49.* 09.06.05, 17:05 Gdyby kolory mogły mówić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc222 Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! 09.06.05, 17:52 wielki dzieki.ten mi sie podoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! 09.06.05, 17:58 Park Hotel w Parku Szczytnickim. Nie mylić z Hotel Park Plaza. Piękny obiekt (widziałem kiedyś wycieczkę zagranicznych architektów, która przyjechała specjalnie po to, żeby go sobie obejrzeć). To jest przy ul. Zielonego Dębu zdaje się, hotel stoi razem z ośrodkiem szkoleniowym Inspekcji Pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc222 Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! 09.06.05, 18:07 slyszalem o tym ale podobno jest przy jakies duzej głownej ulicy ?? yes? Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! 09.06.05, 18:09 Nie. Duża ulica jest kilkaset metrów dalej, w hotelu nic nie słychać, w końcu pracownicy Inspekcji Pracy muszą mieć spokój w czasie "szkoleń", nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc222 Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! 09.06.05, 18:18 to fakt.z innej beczki.co prawda umiescilem juz post na "po godzinach " ale cóz.moze polecilbys/as jajas restauracje na dobry obiad..... jest roczne dziecko ktoe trzeba wziac pod uwage :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosc222 Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! 09.06.05, 18:26 jest jeden problem. w internecie nie moge znalesc ich strony ????(park hotel oczywiscie) nawet biuro numerów nie ma takiego hotelu zarejstrowanego.podaja mi Hotel Park Plaza? napewno dobrze napisales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Park Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:18 przy ulicy chyba zielonego dębu. To jeden z najpiekniejszych obiektow architektonicznych (H.Scharoun) Wrocławia, dodatkowo stoi w srodku najwiekszego parku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Park Hotel IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 09.06.05, 20:00 Jestem wrocławianką, więc pomagam:) Hotel Ośrodka Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy ul. Kopernika 5 ( nie Zielonego Dębu ) tel. (71) 37 10 300 i 37 10 400 fax. 37 10 403 adres e-mailowy: hotel@ospip.pl Życzę miłego pobytu, to naprawdę urocze miejsce: cisza, zieleń i blisko do ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
alto11 Re: Park Hotel 12.06.05, 13:14 I ma ciekawą historię i ciekawą architekturę wnętrz. Podobno w czasie wojny służył w celach prokreacyjnych dla rasowo czystych niemców z SS. Różni ludzie opowiadali że w nim spędzali urlopy uczestnicy wojny na wschodzie wraz z dostarczonymi aryjskimi paniami, które potem wyjezdzały na kilka miesięcy do Polanicy. Może ktoś z szanownych forumowiczów wie coś więcej na ten temat. A może sam hotel opublikuje cosik na ten temat. Byłaby dobra reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 09.06.05, 20:06 I jeszcze to: Dojazd do Ośrodka OSPIP, ul. Kopernika Z dworca PKP: tramwaje linii 2, 16 (wysiadać należy na przystanku ZOO) autobusy linii 145, 146 (wysiadać należy na przystanku Hala Ludowa) informacje o kursowaniu tych linii dostępne są na stronie www.wroclaw.pl Dojazd samochodem: z autostrady A4 – kierunek na Warszawę, do mostu Grunwaldzkiego, następnie kierować się na Ogród Zoologiczny i Halę Ludową, z kierunku Łódź i Warszawa: do centrum, na Placu Grunwaldzkim w lewo na Ogród Zoologiczny i Halę Ludową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:20 a ja też za Rezydentem.... tam mieliśmy imprezy firmowe :) nie da się zapomnieć... a że kolor? przynajmniej się go pamięta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! IP: *.amsnet.pl 12.06.05, 18:14 Niestety, potrzebujący pomocy autor wątku nie odzywa się już i nie wiemy, gdzie w końcu trafił. Chyba moje staranie o dokładne namiary hotelu poszło na marne:( Odpowiedz Link Zgłoś
wozik Re: PILNE!!! WROCLAWIANIE POMOZCIE !!! 13.06.05, 11:42 gosc222 napisał: > czesc > moze ktos polecic fajny hotel w wroclawiu.nie koniecznie w centrum(glosno) > atutem byloby polozenie obok jakiegos ladnego parku !!! zaznacze ze cena nie > gra roli ! Polecam Hotel "Podkowa". Dwa kroki od Parku Południowego. Odpowiedz Link Zgłoś