beatice 21.07.02, 18:11 Pozdrowienia z deszczowej Bawarii! Z niebia ciagle sie leje jak z dziurawego wiadra, ale na szczescie wraz z deszczem leje sie piwo. Pije wiec wasze zdrowie. Prost!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mastat Re: Pije wasze zdrowie :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 18:48 Szczęściara, kurde no:) Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Pije wasze zdrowie :) IP: *.biblio.med.unipg.it 22.07.02, 10:29 to ja wypije winko na zdrowie tych, co za granicami i tych, co w kraju piwa wloskiego sie nie odwaze ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pije wasze zdrowie :) IP: 2.3.STABLE* / 192.168.3.* 22.07.02, 12:26 To ja rozpocznę pić Twoje zdrowie od Tyskiego z puszki, później przesiądę się na 2 Piaściki z kija, jeszcze chwilę i zmłócę grzanego Okocimka z sokiem (co by smak poprawić). Skończę się rozkoszować jak zwykle w Ciuchach Sąsiada powiedzmy Książęcym. Tanecznym krokiem i z uśmiechem na ustach wrócę do domciu, a to dlatego, że wypiłem Twoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Pije wasze zdrowie :) 22.07.02, 14:22 Beciorku- cmoki:))) ale za dużo to ty nie pij:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Pije wasze zdrowie :) IP: *.magma-net.pl 22.07.02, 14:24 to i ja wypije Twoje Beo pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Pije wasze zdrowie :) IP: 212.87.117.* 22.07.02, 15:16 Gość portalu: ktoś napisał(a): Tanecznym krokiem i z uśmiechem na ustach wrócę do domciu, a to > dlatego, że wypiłem Twoje zdrowie. Ja po wypiciu za was wszystkich tez szlam wczoraj tanecznym krokiem i cieszylam sie jak glupi do sera. Niestety nie pamietam nazwy piwka, ktorym wznosilam toast. Jeszcze kiedys za was wypije:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Pije wasze zdrowie :) 22.07.02, 14:33 beatice napisała: > Pozdrowienia z deszczowej Bawarii! > Z niebia ciagle sie leje jak z dziurawego wiadra, Kurczę, zmartwiłaś mnie. Jutro jadę do Tyrolu, a to niedaleko, pewnie też leje... Jak dojadę, też wypiję, ale nie piwem, bo stali i znajomi Forumowicze wiedzą, że piwa nie lubię. Heja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Pije wasze zdrowie :) IP: 212.87.117.* 22.07.02, 14:54 isis! napisała: , > > Kurczę, zmartwiłaś mnie. Jutro jadę do Tyrolu, a to niedaleko, pewnie też > leje... Jak dojadę, też wypiję, ale nie piwem, bo stali i znajomi Forumowicze > wiedzą, że piwa nie lubię. Heja! Droga Isis, dobre wiesci - dzisiaj swieci slonce! A wczoraj zanosilo sie na burze ale nie bylo. Skoro juz jedziesz to przywiez ze soba ladna pogode, ale nie straszne upaly. O tym winku wiem:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Pije wasze zdrowie :) 22.07.02, 15:05 Gość portalu: beatice napisał(a): > Droga Isis, dobre wiesci - dzisiaj swieci slonce! Już teraz też wiem - sprawdziłam pogodę w Internecie. > Skoro juz jedziesz to przywiez ze soba ladna pogode, ale > nie straszne upaly. OK, postaram się! > O tym winku wiem:) > pozdrawiam Hehe, dobre winko nie jest złe! Ja też pozdrawiam, idę się pakować. A w jakich okolicach jesteś? W drodze powrotnej wstąpię do Lindau nad Jeziorem Bodeńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Pije wasze zdrowie :) IP: 212.87.117.* 22.07.02, 15:11 isis! napisała: A w jakich > okolicach jesteś? W drodze powrotnej wstąpię do Lindau nad Jeziorem Bodeńskim. Oj, tez sie tam wybieram, ale jeszcze nie wiem kiedy.Cudowne miejsce!!! A ja jestem w samym sercu Bawarii, czyli w Monachium. Nie bedziesz przypadkiem przejezdzac, odwiedzilabys mnie;) Przypomniala mi sie piosenka "Anton aus Tirol". pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Pije wasze zdrowie :) 22.07.02, 15:16 Gość portalu: beatice napisał(a): > Oj, tez sie tam wybieram, ale jeszcze nie wiem kiedy.Cudowne miejsce!!! Wiem, byłam w zeszłym roku, mieszkałam w Gasthofie Koechlin. Wyspa rewelacyjna no i - pyszne rybki z Jeziora! > A ja jestem w samym sercu Bawarii, czyli w Monachium. Nie bedziesz > przypadkiem przejezdzac, odwiedzilabys mnie;) Będę przejeżdżać, ale będę się spieszyć, muszę dojechać do Woergla przed 16.00 Hej, pozdrawiam, do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś