Dodaj do ulubionych

Pije wasze zdrowie :)

21.07.02, 18:11
Pozdrowienia z deszczowej Bawarii!
Z niebia ciagle sie leje jak z dziurawego wiadra, ale na szczescie wraz z
deszczem leje sie piwo. Pije wiec wasze zdrowie.
Prost!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mastat Re: Pije wasze zdrowie :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 18:48
      Szczęściara, kurde no:) Pozdro:)
      • Gość: tyrysek Re: Pije wasze zdrowie :) IP: *.biblio.med.unipg.it 22.07.02, 10:29
        to ja wypije winko na zdrowie tych, co za granicami i tych, co w kraju
        piwa wloskiego sie nie odwaze ;-))
    • Gość: ktoś Re: Pije wasze zdrowie :) IP: 2.3.STABLE* / 192.168.3.* 22.07.02, 12:26
      To ja rozpocznę pić Twoje zdrowie od Tyskiego z puszki, później przesiądę się
      na 2 Piaściki z kija, jeszcze chwilę i zmłócę grzanego Okocimka z sokiem (co by
      smak poprawić). Skończę się rozkoszować jak zwykle w Ciuchach Sąsiada powiedzmy
      Książęcym. Tanecznym krokiem i z uśmiechem na ustach wrócę do domciu, a to
      dlatego, że wypiłem Twoje zdrowie.
      • arvena Re: Pije wasze zdrowie :) 22.07.02, 14:22
        Beciorku- cmoki:)))
        ale za dużo to ty nie pij:)
        • Gość: kirkol Re: Pije wasze zdrowie :) IP: *.magma-net.pl 22.07.02, 14:24
          to i ja wypije Twoje Beo
          pozdro
      • Gość: beatice Re: Pije wasze zdrowie :) IP: 212.87.117.* 22.07.02, 15:16
        Gość portalu: ktoś napisał(a):

Tanecznym krokiem i z uśmiechem na ustach wrócę do domciu, a to
        > dlatego, że wypiłem Twoje zdrowie.

Ja po wypiciu za was wszystkich tez szlam wczoraj tanecznym krokiem i cieszylam
        sie jak glupi do sera. Niestety nie pamietam nazwy piwka, ktorym wznosilam
        toast.
        Jeszcze kiedys za was wypije:)
        pozdrawiam.
    • isis! Re: Pije wasze zdrowie :) 22.07.02, 14:33
      beatice napisała:

> Pozdrowienia z deszczowej Bawarii!
      > Z niebia ciagle sie leje jak z dziurawego wiadra,

Kurczę, zmartwiłaś mnie. Jutro jadę do Tyrolu, a to niedaleko, pewnie też
      leje... Jak dojadę, też wypiję, ale nie piwem, bo stali i znajomi Forumowicze
      wiedzą, że piwa nie lubię. Heja!
      • Gość: beatice Re: Pije wasze zdrowie :) IP: 212.87.117.* 22.07.02, 14:54
        isis! napisała:

,
        >
        > Kurczę, zmartwiłaś mnie. Jutro jadę do Tyrolu, a to niedaleko, pewnie też
        > leje... Jak dojadę, też wypiję, ale nie piwem, bo stali i znajomi Forumowicze
        > wiedzą, że piwa nie lubię. Heja!

Droga Isis, dobre wiesci - dzisiaj swieci slonce! A wczoraj zanosilo sie na
        burze ale nie bylo. Skoro juz jedziesz to przywiez ze soba ladna pogode, ale
        nie straszne upaly.
        O tym winku wiem:)
        pozdrawiam
        • isis! Re: Pije wasze zdrowie :) 22.07.02, 15:05
          Gość portalu: beatice napisał(a):

> Droga Isis, dobre wiesci - dzisiaj swieci slonce!

Już teraz też wiem - sprawdziłam pogodę w Internecie.

> Skoro juz jedziesz to przywiez ze soba ladna pogode, ale
          > nie straszne upaly.

OK, postaram się!

> O tym winku wiem:)
          > pozdrawiam

Hehe, dobre winko nie jest złe! Ja też pozdrawiam, idę się pakować. A w jakich
          okolicach jesteś? W drodze powrotnej wstąpię do Lindau nad Jeziorem Bodeńskim.
          • Gość: beatice Re: Pije wasze zdrowie :) IP: 212.87.117.* 22.07.02, 15:11
            isis! napisała:

A w jakich
            > okolicach jesteś? W drodze powrotnej wstąpię do Lindau nad Jeziorem Bodeńskim.

Oj, tez sie tam wybieram, ale jeszcze nie wiem kiedy.Cudowne miejsce!!!
            A ja jestem w samym sercu Bawarii, czyli w Monachium. Nie bedziesz przypadkiem
            przejezdzac, odwiedzilabys mnie;)
            Przypomniala mi sie piosenka "Anton aus Tirol".
            pozdr.
            • isis! Re: Pije wasze zdrowie :) 22.07.02, 15:16
              Gość portalu: beatice napisał(a):

> Oj, tez sie tam wybieram, ale jeszcze nie wiem kiedy.Cudowne miejsce!!!

Wiem, byłam w zeszłym roku, mieszkałam w Gasthofie Koechlin. Wyspa rewelacyjna
              no i - pyszne rybki z Jeziora!

> A ja jestem w samym sercu Bawarii, czyli w Monachium. Nie bedziesz
              > przypadkiem przejezdzac, odwiedzilabys mnie;)

Będę przejeżdżać, ale będę się spieszyć, muszę dojechać do Woergla przed 16.00
              Hej, pozdrawiam, do miłego!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka