Dodaj do ulubionych

co robic we Wroclawiu

IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 22:30
...kiedy kino , kluby itp sie znudzily , zorbing - nie ma ,Bungee jumping -
nie ma , scianki wspinaczkowe ...? co tu robic i gdzie , ale nie mam
ochoty zapisywac sie na kursy czy do klubow chce tak poprostu czasami
skorzystac , a moze strzelnica? Wiecie cos na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: mr_pope Re: co robic we Wroclawiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 04:26
      A myślałaś o czymś bardziej "ambitnym" jak teatr, muzeum, galeria..?
      • Gość: ada Re: co robic we Wroclawiu IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.02, 06:13
        Facet wszystkie muzea poznalam dokladnie jako dziecko i kazda nowa ekspozycje -
        juz w miare zainteresowan - pozniej , Wystawy jakie zdjecia na rynku ? to
        oczywiscie ironia ,Goye widzialam inne wystawy...bez przesady .
        Teatr zapomniales milutki ze nia mamy sezonu , Opera - dzieki Bogu za to ze
        stworzyl pania Ewe - nie gardze jej widowiskami .
        Wiec podaruj sobie ten pseudointeligencki ton i sie wyluzuj bo zakrawasz albo
        na "balwana" albo na nudziarza
        • Gość: mr_pope Re: co robic we Wroclawiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 08:23
          Jestem bałwanem i nudziarzem...a myślałem, że mnie tu nikt nie zna.
          • Gość: milena Re: co robic we Wroclawiu IP: *.cafe.wla.pl 28.07.02, 11:51
            Gość portalu: mr_pope napisał(a):

> Jestem bałwanem i nudziarzem...a myślałem, że mnie tu nikt nie zna.
            Hmmm...no nie przesadzaj :)
    • docg jeździć na rowerze!!! 25.07.02, 08:14
      • Gość: Alen Jazz IP: *.i-one.at 25.07.02, 08:56
        A może wie ktoś z Was , gdzie można napić się wieczorem kufel dobrego polkiego
        piwka żywiec , przy dobrej muzyce jazzowej ?

Alen.
        • docg Re: Jazz 25.07.02, 09:57
          nawet nie mów, bo mi się serce kroi jak pomyślę, co oni zrobili Rurze, gdzie
          kiedyś można było wpaść i posłuchać Muzyki, a teraz - szkoda gadać, syf i
          malaria. Podobno gdzieś na Zielińskiego jest jakiś klub, ale nie trafiłem tam
          jeszcze.
          pozdrawiam
          • Gość: Alen Re: Jazz IP: *.i-one.at 25.07.02, 10:26
            docg napisał:

> nawet nie mów, bo mi się serce kroi jak pomyślę, co oni zrobili Rurze, gdzie
            > kiedyś można było wpaść i posłuchać Muzyki, a teraz - szkoda gadać, syf i
            > malaria. Podobno gdzieś na Zielińskiego jest jakiś klub, ale nie trafiłem
            tam
            > jeszcze.
            > pozdrawiam

No właśnie , srce się kroi z tą Rurą , a szkoda . Degradacja nie oszczędziła
            nic . Ja wiem że Jazz jest muzyką nie koszerną ale czy wszędzie ma królować
            DikoPollo ??

Alen.
          • pacio Re: Jazz 25.07.02, 13:11
            docg napisał:

> nawet nie mów, bo mi się serce kroi jak pomyślę, co oni zrobili Rurze, gdzie
            > kiedyś można było wpaść i posłuchać Muzyki, a teraz - szkoda gadać, syf i
            > malaria. Podobno gdzieś na Zielińskiego jest jakiś klub, ale nie trafiłem tam
            > jeszcze.
            > pozdrawiam

Czy stało sie to co z warszawskim Akwarium ?
            Trochę więcej info poproszę, wybieram się do Wrocka i chciałem odwiedzić Rurę

Pzdr
            pacio
    • Gość: milena Re: co robic we Wroclawiu IP: *.cafe.wla.pl 25.07.02, 11:34
      Tak Pope...galeria,teatr...a nawet jeśli to ile osób będzie tam chodzić???Jak
      na razie We Wrocławiu tylko K2 ma jako taki repertuar...ale ile razy można
      oglądać " Ballady morderców" ???
      Alen....Rura to już przeszłość ! nie ma się co oszukiwać , już tam nie
      zaglądam...oglnie nie ma żadnej pożądnej artystycznej knajpy...ostatnio tylko
      Sambor Dudziński był w Gumowej Róże...ale kiedy to było...nic tylko dać z tego
      miasta noge, wiać jak najdalej !!!!
      • Gość: mr_pope Re: co robic we Wroclawiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:28
        Pytanie brzmiało co można robić, zasugerowałem rozrywkę pseudointelektualną, z
        życzliwości. A widzę, że lepiej tego nie robić tutaj. Bo zaraz agresja
        • Gość: jajaccek Re: co robic we Wroclawiu IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.07.02, 15:20
          Gość portalu: mr_pope napisał(a):

> Pytanie brzmiało co można robić, zasugerowałem rozrywkę pseudointelektualną,
          z
          > życzliwości.
          A widzę, że lepiej tego nie robić tutaj. Bo zaraz agresja
          Nie ma sie co obrazac.Agresja wyzwala sie "kiedy dzieci nudza sie...".
          Osobiscie, nie mialem czasu na nude we Wroclawiu.Dni mijaly szybko, a noce byly
          zbyt krotkie.Ale to pewnikiem wina charakteru.Pozdr.
        • Gość: ada Re: co robic we Wroclawiu IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.02, 16:09
          ok przepraszam jesli bylam zbyt "ostra" , ale ze zdania ktore napisales cyt;"
          myślałaś o czymś bardziej "ambitnym" jak teatr, muzeum, galeria..?
          wieje zlosliwoscia ; powiewa" agresja. Zyczliwa bylaby ta sugestia gdybys ja
          ujal to tak np.:"Polecam teatr...itd
    • Gość: piotr Re: co robic we Wroclawiu IP: 217.96.51.* 25.07.02, 14:46
      srać i jszczać piotr z działkowej m.9
      • Gość: jajaccek Re: co robic we Wroclawiu IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.07.02, 15:32
        Gość portalu: piotr napisał(a):

> srać i jszczać piotr z działkowej m.9
        Zgoda!To moze zajac 1/2 dnia ludziom, ktorzy maja sraczke i chory pecherz, lub
        klopoty z prostata.Ale co ze zdrowymi, ktorzy nie poswiecaja temu zajeciu 2-
        23min.A doba , wiadomo ile ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka