Dodaj do ulubionych

prawo jazdy we Wrocławiu

IP: 80.51.194.* 19.06.05, 14:43
gdzie robiliście prawo jazdy? szukam jakiejś naprawdę dobrej szkoły nauki
jazdy, gdzie nie biorą łapówek i dobrze szkolą. Zależy mi na tym, by zdać za
pierwszym razem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alojz Re: To masz problem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.05, 17:53
      Policja zwinęła kolejnych 5 instruktorów.
      • Gość: aga Re: To masz problem IP: *.os.kn.pl 19.06.05, 22:28
        Nie idź proszę do TAK-a - kicha straszna... Generalnie istruktorzy do banie
        szczególnie niejaki Żuczek Ostrzegam. Pozatrudniali cepów - emerytowanych
        wojskowych, którzy nie mają w ogóle za grosz talentu pwedagogicznego. Mąż mnie
        douczał i dzięki temu zdałam za piuerwszym razem ale gdybym liczyła na
        instruktorów firmy TAK tak jak moja siostra to zrobiła to pozbyłabym się
        ogromnej kasy...Powodzenia.
        • matmichal Re: To masz problem 19.06.05, 22:35
          to może zrobimy listę tych złych szkół?
          ja proponuję tą firmę z kiosku na ziębickiej
          • turez Re: To masz problem 20.06.05, 00:12
            zdecydowanie odradzam szkołe na parterze "Dwudziestolatki". Tam na pewno dobrze
            sie nie nauczysz, a kase beda od Ciebie w nieskonczonosc ciagnac co niektórzy
            wybitni instruktorzy. dziady jedne
            • Gość: adam Re: To masz problem IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.06.05, 00:17
              Ja uważam że szkoła "TAK" jest dobrą szkołą. Wszyscy moi znajomi chodzili tam
              na jazdy i zdali za pierwszym razem.
          • redroose Re: To masz problem 21.06.05, 14:48
            A jak ona się nazywa?
            Bo ja aktualnie też poszukuję jakiejś szkoły :) I mam nadzieję, że mi coś
            doradzicie.
            • redroose Re: To masz problem 21.06.05, 14:49
              Oczywiście chodzi mi o tą firmę z kiosku na Ziębickiej
    • natassja Re: prawo jazdy we Wrocławiu 20.06.05, 01:35
      tak sobie mysle, ze szkola szkola, teorie jesli jest sie minimalnie kumatym czlowiekiem, zdaje sie bez problemu - istotniejszym jest nauka jazdy po miescie i na manewrach - i tu trzeba trafic na dobrego instruktora. jesli cie to interesuje, sluze jego nr telefonu.
    • Gość: fredek Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.05, 09:15
      Nie polecam Ci ośrodki TAK,oraz Koszela jedna z najniższych zdawalności we
      Wrocławiu(lista Word-u)
    • Gość: KKW Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:37
      Polecam "Manewr" na Kromera. Naprawdę warto!!!
      • redroose Re: prawo jazdy we Wrocławiu 21.06.05, 15:00
        A może ktoś z Was uczył się w Szkole Jazdy ,,KURSANT" na ul. Międzyleskiej 4
        lub w ,,Akademii Dobrej Jazdy" na ul.Bierutowskiej 1A ?! Bo słyszałam, że są to
        dobre szkoły i ponoć przygotowanie kursantów jest naprawdę kompetentne. Może
        jeszcze coś mi podpowiecie? Zależy mi przede wszystkim na profesjonalnym
        przygotowaniu. Z góry dziękuję:)
        • Gość: qwas Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: 195.20.110.* 21.06.05, 15:11
          Kursant
          • redroose Re: prawo jazdy we Wrocławiu 21.06.05, 15:31
            A kogo dokładnie polecasz w ,,Kursancie"?
        • Gość: arricia Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.prem.tmns.net.au 22.06.05, 05:00
          Robilam kurs w Radarze na Legnickiej, wedlug mnie swietni instruktorzy, zadnych
          problemow nie mialam na placu i na miescie. Zdane za pierwszym podejsciem. ALe
          szczerze mowiac to nie wiem jak tam z nimi teraz bo mnie nie ma od prawie roku
          we Wro a prawko robilam 2 lata temu.
    • julenika Re: prawo jazdy we Wrocławiu 21.06.05, 21:55
      "Akademii Dobrej Jazdy" nie polecam...ucza strasznie schematycznie,nie zwazajac
      na inne mozliwe wydarzenia.3 razy podchodzilam do egzaminu z ta szkola,a w
      momencie gdy zapisalam sie do "Testu" na Lelewela udalo mi sie bez
      problemow(polecil mi ta szkole kolega,ktory mial podobny problem).ucza tam
      naprawde dobrze i wiedza o co chodzi w tym calym zdawaniu na prawko :D

jednak tak naprawde 90% to wrodzone zdolnosci ;))
    • mi.chal Re: prawo jazdy we Wrocławiu 21.06.05, 22:58
      Polecam Oswiate na Poniatowskiego oraz Akademie Dobrej Jazdy na Bierutowskiej.
      • robiq Re: prawo jazdy we Wrocławiu 22.06.05, 10:31
        Ja tez robilem w Oswiacie na Poniatowskiego, w sumie uwinalem sie prawkiem w 3
        miesiace. Zdawalem dwa razy, wczoraj byl ten drugi i sie powiodlo :)
        • redroose Re: prawo jazdy we Wrocławiu 22.06.05, 14:47
          Dzięki za pomoc.
          Jakbyście mogli powiedzieć dokładnie u kogo zdawaliście, byłabym wdzieczna:)
          • Gość: jazdko Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 16:55
            no wlasnie - mnie interesuje Kursant. Ktos moze mi o nim wiecej powiedziec?
    • sand_witch Re: prawo jazdy we Wrocławiu 06.07.05, 16:30
      Nie polecam nauk u Pana Leona Ufnalskiego. Opinia moja własna potwierdzona u
      kilku osób. Szkoła nazywa się chyba Jaguar.
    • Gość: Lily Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 15:44
      A czy ktoś miał doczynienia ze szkołą TEST przy ul. Lelewela?
      • Gość: wiktor Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 16:12
        ja tam robilem kurs i jestem bardzo zadowolony, podsyłam tam znajomych, ktorzy
        nie wiedza , która szkólkę wybrać.
    • Gość: bolla Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18.07.05, 16:08
      Stanowczo odradzam szkołę Pawła Brychczyńskiego, a w szczególności instruktora
      pana Zbyszka Kucharskiego,
      beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!
      • amadea_22 Re: prawo jazdy we Wrocławiu 18.07.05, 16:10
        a to nie Jego pzrypadkiem zatrzymano w zwiazku z łapówkami w Wordzie ? mówię o
        P.B.
        • Gość: jarek Re: prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.07.05, 18:43
          ja uczyłem się w Auto Klubie (www.auto.klub.prv.pl) i w miniony czwartek
          (14.07) zdałem za pierwszym razem egzamin i teraz już tylko czekam na
          dokumencik. Co do instruktorów to naprawdę sympatyczni, kompetentni i dobrze
          szkolący. Sama szkoła jest w centrum Wrocławia i naprawdę warto się do niej
          zapisać. Gorąco polecam. pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka