Dodaj do ulubionych

dialog-festival

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:03
chciałam się nim pozachwycać ale właśnie podliczyłam że na przedstawienia które
po prostu muszę zobaczyć wydam 250pln :((( a jeszcze muszę do 28. zapłacić za
studia :( pozachwycam się jak z klimatów przyziemnych wpadnę w bardziej
intelektualne
Obserwuj wątek
    • Gość: marsha Re: dialog-festival IP: *.kask.net.pl 12.09.01, 19:38
      poznałam ceny biletów...-cóż,może w przyszłym roku.
      na razie, na pocieszenie, kupiłam bilety na spektakle w T.Polskim :"Rajski
      ogródek" ;i na "Wiśniowy sad" .
      pozdrawiam tych,którzy by chcieli,a nie nie zobaczą spektakli festiwalowych...
      • Gość: Jarosz Re: dialog-festival IP: 195.116.104.* 12.09.01, 19:40
        Nie martwcie się - opowiem Wam, jak było. Może na spotkaniu teatralnych
        fanclubowiczów?

Pozdrowionka :-))))))))
      • Gość: diabełek Re: dialog-festival IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:41
        nie rozumiem dlaczego zrezygnowano z wprowadzenia karnetów
        a te ceny to świnstwo!!!
        • Gość: Jarosz Re: dialog-festival IP: 195.116.104.* 12.09.01, 19:57
          Niestety, musimy wziąć pod uwagę, że sprowadzenie wielkoobsadowych przedstawień
          kosztuje, i to słono. Nie będzie na DIALOGU wszak chałturek na dwie osoby - i
          chwała Opatrzności!!! Połowa jeszcze do tego przyjeżdża z zagranicy - to
          podraża koszta. Ale nawet te polskie przedstawienia kosztują. Jeślibyśmy
          pojechali np. do Warszawy na któryś ze spektakli, to do nieco mniejszej ceny
          biletu dochodzą koszta przejazdu. Tu przynajmniej te inscenizacje będziemy
          mieli na miejscu, i to skondensowane w trakcie tygodnia.

Sprawdzałem w Internecie ceny biletów w różnych polskich teatrach - uwierzcie,
          że 60-100 zł od osoby to już często norma. Oczywiście nie wszędzie. A na
          DIALOGU najdroższy bilet to 50 zł. Drogo - fakt - no ale biorąc pod uwagę
          powyższe...
          • Gość: Jarosz Re: dialog-festival IP: 195.116.104.* 12.09.01, 20:01
            PS Aha - ja też nie rozumiem niewprowadzenia karnetów...
            • Gość: magician Re: DIALOG-FESTIVAL--> urząd miasta zrobił sobie festiwal!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 13:15
              właśnie się dowiedzaiłam że na część spektakli na które BARDZO chciałam pójść
              NIE MOGE, BO (Uwaga uwaga) GOŚCI ZAPROSZONYCH JEST OK. 150 A MIEJSC NP. 100 I
              NIE MA SZANS ŻEBY TAKI ZWYKŁY WROCŁAWIANIN ZOBACZYŁ SOBIE NP. "FESTEN"
              CZY "BACHANTKI" A PANI MEISSNER STARA SIĘ ZA WSZELKĄ CENĘ ZDOBYĆ 20 MIEJSC
              STOJACYCH (!!!!) DLA NAS - ZWYKŁYCH TEATROMANÓW.
              Jestem tym oburzona.
              A ceny biletów akurat rozumiem i nie mam żalu. GOście zaperoszeni z zagranicy
              itd. Rozumiem to, ale to że Urząd miatsa (m.,in to goście zaproszeni) zajęli
              WSZYSTKIE miejsca?????????? SKANDAL.
              • Gość: Janek Re: DIALOG-FESTIVAL--> urząd miasta zrobił sobie festiwal!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 15:24
                Chyba Wędzonkę do dyskusji wywołam. O VIP-ach słów parę. Na każdej imprezie ich
                pełno i to wszystko na friko. Dla mnie VIP kojarzył się zawsze z osobą, której
                należy się szacunek i ochrona. Myślałem, że tak jak na zachodzie VIP-a stać na
                opłacenie co najmniej w dwójnasób ceny biletu imprezy na którą jest zaproszony.
                Pomyłka. Ale najżałośniej wrocławskie VIP-y wyglądają przy szwedzkim stole.
                Chyba poszczą przed imprezą, takie towarzystwo głodne, że wstyd. Jeden drugiemu
                na plecach przekąsza. Zdaje się, że nowobogackich mamy pełno ale VIp-ów tylko
                kilku. Obym się mylił. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka