Gość: Kriss IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.02, 12:40 Co sądzicie o ciekawszym wykorzystaniu terenów nad Odrą? Stworzenie atrakcyjnych deptaków, może pomostów? Pozdrawiam, Kriss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Jestem za. IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.07.02, 12:58 Myśle, że miasto powinno nieodpłatnie udzielic terenów pod sezonowe ogródki, poprawic oswietlenie i zapewnic nadzór ze strony Straży Samochodowej tffuuu Miejskiej. W dalszym etapie ogródki przekształcałyby sie w trwałe zabudowy (zgodne z milionem przepisów) nadal z ulgami od miasta. Aż po kilku latach mielibysmy alternatywe dla Rynku juz na normalnych zasadach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jestem za. IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 25.07.02, 17:23 Gość portalu: duzY napisał(a): > Myśle, że miasto powinno nieodpłatnie udzielic terenów pod sezonowe ogródki, > poprawic oswietlenie i zapewnic nadzór ze strony Straży Samochodowej tffuuu > Miejskiej. W dalszym etapie ogródki przekształcałyby sie w trwałe zabudowy > (zgodne z milionem przepisów) nadal z ulgami od miasta. Aż po kilku latach > mielibysmy alternatywe dla Rynku juz na normalnych zasadach.. Ciesze sie DuzY, ze zreformowales swoje stanowisko co do projektu oswietlenia Odry. Jeszcze pare miesiecy temu byles moim oponentem w tej kwestii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Moge zasłonić sie powiedzeniem o krowie, ale IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.07.02, 17:26 to nie to. Oswietlenie rozumiałem jako samą iluminację. Jesli za tym wszsystkim stało cos na kształt tego co teraz wyraziłem to odwołuję wszystko tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Moge zasłonić sie powiedzeniem o krowie, ale IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 25.07.02, 17:35 Gość portalu: duzY napisał(a): > to nie to. Oswietlenie rozumiałem jako samą iluminację. Jesli za tym wszsystkim > > stało cos na kształt tego co teraz wyraziłem to odwołuję wszystko tamto. No wlasnie, od czegos trzeba zaczac! Nikt nie postawi ogrodka na ciemnym nabrzezu z widokiem na czarna mase wody i zarysowane na tle nocnego nieba kontury budynkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Jestem za. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.02, 09:20 O to chodzi. A co myślicie o moście Pomorskim? Cały widok przesłonięty jest rurami biegnącyni powyżej barierek - nie można by ich obniżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg mam lepszy pomysł IP: 212.160.147.* 25.07.02, 13:11 Odrę należy przerzucić poza Wrocław, a obecne koryto zasypać i poprowadzić przez nie obwodnicę. Most Grunwaldzki przenieść na Rynek i ustawić nad Zdrojem, a pozostałe mosty zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg mam lepszy pomysł IP: 212.160.147.* 25.07.02, 13:13 Odrę należy przerzucić poza Wrocław, a obecne koryto zasypać i poprowadzić przez nie obwodnicę. Most Grunwaldzki przenieść na Rynek i ustawić nad Zdrojem, a pozostałe mosty zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster niezle IP: *.enh.org 29.07.02, 15:27 Odre trzeba polaczyc z Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yurek Na upał doskonałe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.02, 22:14 W upalny dzień nawet bardzo przyjemnie byłoby posiedzieć nad wodą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: zróbmy sobie Paryż we Wrocławiu... IP: *.format-c.one.pl 29.07.02, 11:34 w tym sezonie uruchomiono już betonowe plaże nad Sekwaną. opinie były różne... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatysta Re: zróbmy sobie Paryż we Wrocławiu... 29.07.02, 16:36 Gość portalu: kombos napisał(a): > w tym sezonie uruchomiono już betonowe plaże nad Sekwaną. opinie były różne... > pozdr. Mimo wszystko .... jestem za ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri CZERWONA DZIELNICA, COFFE SHOPY... IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 19:22 przy moscie Sikorskiego - od Maja w lewo sa oblesne baraki, tereny niezabudowane. Po drugiej stronie po prawej (wyspa mieszczanska) jest tez duzo wolnej przestrzenii jadac tam zawsze widzi mi sie mini Amsterdam. Wydzielona strefa z zalegalizowana maria, prostytucja klubami - domki w stylu pseudo Holenderskiego renesansku polozone tuz nad rzeka... ech! bylem w Amsterdami kilka tygodni temu - to miasto zyje ! Tysiace turystow - wszys cy sie niesamowicie dobrze bawia - jest pelen luz i stan zielonego uniesienia! To by bylo piekne ! Koniec z nuda w naszym miescie i magnes dla turystow z calego swiata ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breek Re: CZERWONA DZIELNICA, COFFE SHOPY... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.02, 22:44 Gość portalu: viri napisał(a): > przy moscie Sikorskiego - od Maja w lewo sa oblesne baraki, tereny > niezabudowane. Po drugiej stronie po prawej (wyspa mieszczanska) jest tez duzo > wolnej przestrzenii > > jadac tam zawsze widzi mi sie mini Amsterdam. Wydzielona strefa z > zalegalizowana maria, prostytucja klubami - domki w stylu pseudo Holenderskiego > > renesansku polozone tuz nad rzeka... ech! > > bylem w Amsterdami kilka tygodni temu - to miasto zyje ! > Tysiace turystow - wszys cy sie niesamowicie dobrze bawia - jest pelen luz i > stan zielonego uniesienia! > To by bylo piekne ! Koniec z nuda w naszym miescie i magnes dla turystow z > calego swiata ! > > pozdrawiam Może jeszcze pływające stateczki - burdele, kasyna, knajpy? Odpowiedz Link Zgłoś