Gość: erni IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 12:06 maps.google.com/maps?ll=51.109085,17.032585&spn=0.073729,0.091410&t=k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: SATELITARNA MAPA ŚWIATA IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.06.05, 12:13 ZAJEBISTE :) Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo erni, jesteś wielki... największy... 23.06.05, 13:45 Stary, w tym momencie wybaczam Ci całę tę cholernie irytującą mnie propagandę uprawianą przez Ciebie do tej pory na forum. Ten link to jest po prostu coś genialnego! Właśnie sobie na maksymalnym zoomie obejrzałem swój dom, samochód, sąsiadów, pracę, , podstawówkę, liceum, uczelnię, etc... Po prostu cuuudne! Głęboko wdzięczny no.logo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: erni, jeste? wielki... największy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:51 zawodowe, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Czas wykonania zdjęć? 23.06.05, 14:02 Po przyjrzeniu się paru szczegółom w otoczeniu mojego domu mogę powiedzieć, że zdjęcia były robione co najmniej rok temu. Z drugiej strony widać już stojący w Rynku Wytrysk Zdroja, czyli to nie było tak dawno... Ktoś ma jakieś bliższe dane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Czas wykonania zdjęć? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 14:03 Robione było około 2 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo I była to chyba... 23.06.05, 14:18 Niedziela. Środek dnia, a samochodów na ulicach mało, parkingi przed Urzędem Wojewódzkim i Urzędem Miejskim na Nowym Targu puste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: I była to chyba... IP: *.media4.pl 23.06.05, 16:21 wczesny ranek, około 7-8 rano, bo widzę pod jakim kątem słońce oświetla mój dom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: I była to chyba... 23.06.05, 16:31 Może jeszcze wcześniej (albo niedziela), parking pod Volvo puściuteńki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: I była to chyba... IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.06.05, 22:32 widać budowę mostu milenijnego, wyburzanie drukarni na pl. Dominikańskim remont ul. Jedności Narodowej, prawdopodobnie jest to lato 2003 Zobaczcie Londyn, piramidy egipskie, i masę innych ciekawych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: erni, jesteś wielki... największy... IP: *.media4.pl 23.06.05, 16:27 a erni dziękuje yn z forum inwestycje, chyba że tamten post też jest jego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: SATELITARNA MAPA ŚWIATA IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.06.05, 15:30 A nie ma dalszej czesci Wroclawia np.Kosmos,Gadow,Kozanow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: SATELITARNA MAPA ŚWIATA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.06.05, 15:33 Jest ale w niskiej rozdzielczości. Tylko centra miast sa w wysokiej. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: SATELITARNA MAPA ŚWIATA 23.06.05, 15:35 Wygląda na to, że zachodnie dzielnice widać tylko z dużego oddalenia. Ale to dziwne, bo to tylko taki wąski pas (zaczyna się mniej więcej w połowie Popowic). Jak pojedziesz jeszcze dalej na zachód, to znowu można podglądać opalające się sąsiadki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Bzdurę napisałem, przepraszam... 23.06.05, 15:37 Oczywiście erni ma rację, widać tylko centrum do połowy Popowic. Ale z kolei na wschód można zoomować nawet podwrocławskie wioski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Bzdurę napisałem, przepraszam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:25 Ciekawym jest fakt ze wszelkie obiekty wojskowe sa widoczne, a panuje chyba zakaz fotografowania takowych. Naturalnie ja popieram w zupelnosci globalizacje informacyjna:) oby jak najwiecej przestrzeni zostalo udokumentowane..szkoza ze nie caly swiat...czekam na dobre zdjecia krolewca:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: SATELITARNA MAPA ŚWIATA 23.06.05, 16:24 No, no, no ... Przydały by się jeszcze ze dwa stopnie powiększenia, ale i tak widoki są niekiepskie. Gratuluję pomysłu. Na razie działa wersja "beta" mapy. Oby się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: SATELITARNA MAPA ŚWIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:32 z tego co wiem to NASA udostepnila juz taka mape, na ktorej mozna zrobic zoom i zobaczyc przechodnia - trzeba sporawy program sobie zainstalowac i posiadac bardzo dobra karte graficzna worldwind.arc.nasa.gov/download.html Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: SATELITARNA MAPA ŚWIATA 24.06.05, 00:51 no to sobie popracowalem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś