Dodaj do ulubionych

TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:16
NA ULICY TRAUGUTTA JAKAŚ PARA MŁODYCH LUDZI WYSKOCZYŁA Z OKNA CZY KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEMAT???
Obserwuj wątek
    • daalgoo Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! 23.06.05, 16:20
      a w ktorej czesci Traugutta?
      • Gość: wrocławianin Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:23
        OKOLICE KOMISARIATU
        • moniczkabb Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! 23.06.05, 16:28
          Tak. Coś o tym ostatnio słyszałam. Podobno dziewczyna zginęła na miejscu, a
          chłopak upadł na nią i zmarł w szpitalu. Tyle wiem, przykra sprawda :(
    • daalgoo Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! 23.06.05, 16:52
      Juz sie dowiedzialem ale to co napisze nie musi byc w 100% prawda. Mianowicie,
      wypadek mial miejsce nie na Traugutta ale na Prondzynskiego. Ktos organizowal
      imprezke, ludzie sie pospijali, a jeden najodwazniejszy zaczal nosic kolezanke
      na rekach, po mieszkaniu. Niechybnie zblizajac sie do okna, posliznal sie i
      wylecial przez nie razem z dziewczyna. Pech i glupia smierc.
    • Gość: WROCŁAWIANKA Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:58
      TEN CHŁOPAK CHODZIŁ ZE MNĄ DO KLASY SIEDZIELISMY W JEDNEJ ŁAWCE
      A TERAZ GO JUŻ NIE MA NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ :(
    • Gość: krajan Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:08
      NA ULICY TRAUGUTTA JAKAŚ PARA MŁODYCH LUDZI WYSKOCZYŁA Z OKNA CZY KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEMAT???

moze ktoś wiec jeszcze cos??
      • daalgoo Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! 23.06.05, 18:13
        Ale o co ci chodzi? Nazwiska chcesz znac? Daj juz spokuj i nie rob sensacji albo
        napisz cos madrzejszego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka