Gość: wrocławianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:16 NA ULICY TRAUGUTTA JAKAŚ PARA MŁODYCH LUDZI WYSKOCZYŁA Z OKNA CZY KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEMAT??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daalgoo Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! 23.06.05, 16:20 a w ktorej czesci Traugutta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:23 OKOLICE KOMISARIATU Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! 23.06.05, 16:28 Tak. Coś o tym ostatnio słyszałam. Podobno dziewczyna zginęła na miejscu, a chłopak upadł na nią i zmarł w szpitalu. Tyle wiem, przykra sprawda :( Odpowiedz Link Zgłoś
daalgoo Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! 23.06.05, 16:52 Juz sie dowiedzialem ale to co napisze nie musi byc w 100% prawda. Mianowicie, wypadek mial miejsce nie na Traugutta ale na Prondzynskiego. Ktos organizowal imprezke, ludzie sie pospijali, a jeden najodwazniejszy zaczal nosic kolezanke na rekach, po mieszkaniu. Niechybnie zblizajac sie do okna, posliznal sie i wylecial przez nie razem z dziewczyna. Pech i glupia smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WROCŁAWIANKA Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:58 TEN CHŁOPAK CHODZIŁ ZE MNĄ DO KLASY SIEDZIELISMY W JEDNEJ ŁAWCE A TERAZ GO JUŻ NIE MA NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:08 NA ULICY TRAUGUTTA JAKAŚ PARA MŁODYCH LUDZI WYSKOCZYŁA Z OKNA CZY KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEMAT??? moze ktoś wiec jeszcze cos?? Odpowiedz Link Zgłoś
daalgoo Re: TRAGENDIA NA TRAUGUTTA!!!!!! 23.06.05, 18:13 Ale o co ci chodzi? Nazwiska chcesz znac? Daj juz spokuj i nie rob sensacji albo napisz cos madrzejszego. Odpowiedz Link Zgłoś