oszolom.z.radia.maryja 24.06.05, 15:08 www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=2832&dz=kraj&x=0&pocz=0&gr= -mało wam pedalsko pedofilskiego chóru z Poznania pod batutą Wojciecha Krollopa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josip Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:11 sios trolu! nie karmic trola, nie pisac tu Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł 24.06.05, 15:17 to są twoje argumenty? tak łatwo mi się poddajesz? bez walki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwas Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł IP: 195.20.110.* 24.06.05, 15:25 Precz z pedałami , niech jadą do Wawy ... precz Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł 24.06.05, 22:47 lepiej pedalstwo wyeksportować do Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł IP: 80.50.49.* 24.06.05, 17:40 Zgodnie z tym listem LPR-u, w Filharmonii nie powinno się też grywać utworów Szymanowskiego i Czajkowskiego, bo też geje. Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł 24.06.05, 20:20 Gość portalu: Nick napisał(a): > Zgodnie z tym listem LPR-u, w Filharmonii nie powinno się też grywać utworów > Szymanowskiego i Czajkowskiego, bo też geje. > Źle rozumiesz o co tu właściwie chodzi, Czajkowski nie obnażał się ze swoim homoseksualizmem. On cierpiał z tego powodu . Wydaje mi się że co innego jest akceptacja homoseksualizmu jako zjawiska , a co innego jest akceptacja ruchu homoseksualistów który twierdzi iż oni mają po prostu inną seksualność. Nie ma innej seksualności , jest tylko jedna . Zależna od rodzaju naszych narządów rozrodczych , heteroseksualizm. Reszta jest zboczeniem seksualnym wynikającym z zaburzeń w orientacji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł 25.06.05, 12:08 oskarżenie o pedalstwo Szymanowskiego to potwarz a Czajkowski pisał że cierpi z tego powodu jest świadom swej choroby i że chciałby sie z tego wyleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Oszoł,co Ty tu robisz????? 24.06.05, 18:29 Ty jesteś z Poznania :-)))))))))))))) Co robimy w naszym mieście to nasza sprawa. Pilnuj swojego noska:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Urban najął bidula na kolportera. Pecunia non olet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Urban najął bidula na kolportera. Pecunia non IP: 84.112.42.* 24.06.05, 20:08 Możecie być dumni z Wrocławia , w poniedziałek stanie się to miasto stolicą polskich pederastów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Urban najął bidula na kolportera. Pecunia non IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.06.05, 00:14 Gość portalu: XXX napisał(a): > Możecie być dumni z Wrocławia , w poniedziałek stanie się to miasto stolicą > polskich pederastów. zajrzyj do slownika i sprawdz znaczenie tego slowa. Myslenie naprawde nie boli - nawet sie nie spocisz czytajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok PEDerastia, PEDofilia, PEDiatria, PEDagogika i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 00:28 ortoPEDia, a zwłaszcza EncykloPEDia to dla nich to samo - ohyda, zboczenie i dzieło szatana. Nie zmuszaj ich więc do myślenia i korzystania ze słowników, bo to są również pokrewne encyklopediom zagrożenia dla ich fundamentalnej i niczym (zwłaszcza refleksją) niezmąconej "wiedzy". Bo to, że Ciebie myślenie nie boli wcale nia znaczy, że wszyscy tak mają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: PEDerastia, PEDofilia, PEDiatria, PEDagogika 25.06.05, 12:07 Gość portalu: jekdok napisał(a): Dla tych co mają umysł amputowany lub zboczony , albo w nim wsiane ziarno prymitywnego liberalizmu który to ma potencjał niszczący i wprowadzający bałagan. PEDERASTA: __________________________________ pederasta homoseksualista, homoerota; mężczyzna uprawiający pederastię, stosunki płciowe z mężczyznami. Etym. - gr. paiderastía __________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok bischof łże bezwstydnie lub nie wie co czyta/pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:51 Niepotrzebne skreślić. Wystarczy porównać przypisywane mi słowa w powyższym poście z tym co napisałem i przy okazji pogratulować odwagi. Encyklopedia nie ugryzła i nie pokalała "umysłu nieamputowanego i niezboczonego" ergo prostego jak konstrukcja cepa a zwłaszcza nieskalanego namysłem???? Szkoda mi czasu na dyskusje z kimś kto przedstawiając się jako bischof sugeruje reprezentowanie kościoła (którego???), zwłaszcza gdy zorientowałem się, że bischof oznacza równiez kruszon (napój alkoholowy) zrozumiałem skąd biorą się te idiotyzmy i niezachwiana pewność siebie i "autorytatywny" ton ich autora :-DDDDD. Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: bischof łże bezwstydnie lub nie wie co czyta/ 26.06.05, 13:50 Gość portalu: jekdok napisał(a): Gość portalu: jekdok napisał(a): > Niepotrzebne skreślić. Wystarczy porównać przypisywane mi słowa w powyższym > poście z tym co napisałem i przy okazji pogratulować odwagi. Encyklopedia nie > ugryzła i nie pokalała "umysłu nieamputowanego i niezboczonego" ergo prostego > jak konstrukcja cepa a zwłaszcza nieskalanego namysłem???? > Dla tych co mają wątpliwości mogą sami zajrzeć. " target="_blank">www.slownik-online.pl/kopalinski/F53A63E1E4BC7626C125657B00774989.php> > Szkoda mi czasu na dyskusje z kimś kto przedstawiając się jako bischof sugeruje > reprezentowanie kościoła (którego???), zwłaszcza gdy zorientowałem się, że bischof > oznacza równiez kruszon (napój alkoholowy) zrozumiałem skąd biorą się te idiotyzmy i > niezachwiana pewność siebie i "autorytatywny" ton ich autora :-DDDDD. > „ jedek” Cóż, Twoja znajomość alkoholów mówi chyba za siebie. Mi jest nie wiadome o istnieniu takiego trunku. Co do reprezentowania kościoła , to reprezentuje przede wszystkim siebie. Jednak jak ktoś ma jakieś wątpliwości co do zdania które w pełni popieram. To dam mu typ. Nie czytałem tej książki w języku polskim, ale w niemieckim. Tytuł tej książki jest „ Erinnerung und Identität „ , autorem jaj jest Jan Paweł II ( Karol Wojtyła) ISDN 3-89897-170-8 . Tłumacząc tytuł na polski „ Pamięć i tożsamość”. W rozdziale „ IDEOLOGIEN DES BOSEN” ( Ideologia zła ) Jan Paweł II jednoznacznie napiętnuje politykę parlamentu europejskiego pisząc o szerzącym się złu. Chodzi tu o ciśnieniu na inne kraje parlamentu europejskiego, w kierunku uznania par homoseksualnych jako alternatywnej formy rodziny. Ta alternatywna forma rodziny , według parlamentu EU, ma otrzymać prawo do adopcji dzieci. Jan Paweł II mówi o tym akcie, jako próbie wykorzystanie praw ludzkich przeciwko ludziom i rodzinie . Dalszą filozofię stosunku do ruchu pederastów proszę sobie samemu wyprowadzić. Dla mnie sprawa jest prosta, homoseksualizm można tolerować tylko w formie zaburzenia w orientacji seksualnej. Dokładnie jak inne choroby czy zaburzenia A nie jako alternatywnej formy seksualności . To jest po prostu zboczenie , i każde ustępstwa wobec pederastą niosą za sobą złe konsekwencje społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Naprawdę "nie chce mi się z Tobą gadać" bischofie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:25 I nie traktuj mojej wypowiedzi jako zaproszenia do dyskusji, bo od wypocin Tobie podobnych "znawców" lub hyclopodobnych hyhów wolę czytać prace ludzi, którzy rzeczywiście coś wiedzą a nie tylko "dziwnie czują" co upodabnia ich do wypławka, stułbi lub innych pierwotniaków. Dla skupienia uwagi wypunktuję jedynie to co w tej kwestii mam do napisania na temat wypisywanych przez Ciebie głupot, których nie tłumaczy to, że nadajesz z Niemiec (jak sie wydaje), bo to może tłumaczyć jedynie problemy językowe. 1. Dyskusja jest wymianą poglądów równorzędnych partnerów prowadzącą najczęściej do uzgodnienia stanowisk przy założeniu, że obie strony są gotowe uznać i przyjąć argumentację strony przeciwnej a co za tym idzie wykluczającą zakładanie a priori wyłączność na posiadanie racji oraz miałkość i bezsens argumentów przeciwnych danym poglądom. Pisząc bzdety w rodzaju "Dla tych co mają umysł amputowany lub zboczony , albo w nim wsiane ziarno prymitywnego liberalizmu który to ma potencjał niszczący i wprowadzający bałagan" przekreślasz sens prowadzenia z Tobą jakichkolwiek dysput. A wystawiając laurki innym piszącym typu "ten post jest dobry" (smacznego :-DDD), lub negatywnie oceniając zdolności postrzegania i rozumienia nie zgadzających się z Twoimi "poglądami" stawiasz się w roli najwyższego autorytetu. Pewnie masz ku temu jakieś powody ale ja ich nie zamierzam zgłębiać i nie oczekuję na wyjaśnienia ani odpowiedź. Bo wymiana poglądów z wami grozi jedynie pustką w głowie. 2. Podpieranie się autorytetem Wojtyły i jego twórczości (najczęściej bezrozumne i bezrefleksyjne) może wywierać ogromne wrażenie w kręgach radiomaryjnych, ale mnie dogmat (jak uczy historia niczym nieuzasadniony) o nieomylności papieża nie obowiązuje. Mogę Ci jedynie podrzucić link do artykułu znanego i poważanego teologa Hansa Künga uzasadniającego jego przekonanie o odpowiedzialności Wojtyły za kryzys kościoła katolickiego. Dla mnie Spiegel, w którym ten artykuł się ukazał jest poważnym i opiniotwórczym tygodnikiem, który nie pozwoliłby sobie na drukowanie śmieci. service.spiegel.de/cache/international/spiegel/0,1518,348471,00.html a do tego dołożę link do artykułu przedstawiającego reakcje po wyborze kolejnego papieża, z których najdobitniej oddającym "radość" jest obrazek strony tytułowej Tageszeitung: www.spiegel.de/panorama/0,1518,352436,00.html 3. Warto pamiętać, że na świecie żyje 6,5 miliarda ludzi, z czego zarejestrowanych katolików jest około miliarda (ok. 15% populacji) w tym i tacy (mam wrażenie, że jest ich większość), którzy swoją "wiarę" ograniczają wyłącznie do cotygodniowych wizyt w kościele, odbywanych wyłącznie dla zaspokojenia "sąsiedzkich wymogów" (co ludzie powiedzą?) i nie pozostających w żadnym związku z ich życiem i działalnością. Ubolewam, że w tej liczbie jestem również ja, który wprawdzie jestem ochrzczony i figuruję pewnie w jakichś rejestrach ale odkąd jestem w stanie myśleć samodzielnie obserwuję bez przychylności degrengoladę kościoła i jego wyznawców. Mieszkam tuż obok jednego z wielu kościołów (szpitale u nas sie zamyka a kościoły powstają coraz to nowe - ciekawostka taka) i widząc tych ludzi, którzy z obowiązku jedynie co tydzien ten przybytek odwiedzają nie mogę się oprzeć refleksji, że gdyby choć 10 % z nich postępowało rzeczywiście zgodnie z zasadami ich wiary, nie wykręcając sie wymówkami, że "ludzka natura jest grzeszna" blablabla to mielibyśmy tu raj na ziemi. A o "dokonaniach" kościoła można poczytać chociażby w monumentalnym, bogato udokumentownym dziele Karlheinza Deschnera "Kryminalna Historia Chrześcijaństwa" (Kriminalgeschichte des Christentums). Zanim zaczniesz więc podpierać sie kościelnymi autorytetami, prawami naturalnymi i tym podobnymi hasełkami zauważ łaskawie, że nie dla wszystkich są one "świętością". A o wiele trudniej jest żyć przyzwoicie odpowiadając wyłącznie przed własnym sumieniem, niż wiecznie usprawiedliwiać się "grzeszną naturą" ze swiadomością, że odfajkowanie tzw. spowiedzi przed równie grzesznym bucem "oczyszcza", "odnawia" i zezwala na dalsze łajdactwa. 4. Jeśli chodzi o główny temat wątku to przypominam, że chodzi o wydarzenie artystyczne, a szukanie jakichś podtekstów świadczy jedynie o pokręconej psychice "odkrywców". To już nie jest Średniowiecze, w którym nie dość staranne ukrywanie własnych skłonności groziło przeróżnymi konsekwencjami do okrutnej śmierci włącznie (patrz przypadek angielskiego króla Edwarda II). Nie mam zamiaru wdawać się również w dyskusje historyczne (bo i inne poantyczne epoki są również pełne różnorodnych okrucieństw i prześladowań z przeróżnych powodów) radzę jedynie zastanowić się dlaczego mówi się i pisze o "mrokach Średniowiecza", o którym w istocie wiemy chyba najmniej, a następna epoka nazywana jest Renesansem (Odrodzeniem). 5. Tłumaczenie, że znani i wybitni homoseksualiści cierpieli z powodu swoich skłonności uzasadnia tylko walkę współczesnych o to, żeby oni nie musieli tak cierpieć z powodów, które są od nich zupełnie niezależne. A zamiast powtarzać wielokrotnie już przytaczane i ignorowane przez was argumenty proponuję lekturę udokumentowanej pracy zamiast rojeń i hyhopodobnych odczuć, na przykład takiej: www.racjonalista.pl/kk.php/s,1079 6. Na koniec nie mogę się oprzeć wrażeniu, że w tej sprawie najwięcej mają do pwiedzenia ci, którzy nigdy Filharmonii nie odwiedzili, a o śpiewie chóralnym mają pojęcie kształtowane przez chóry przykościelne, które przy całym szacunku trudno uznać za wyznacznik czegokolwiek, a wartości artystycznych w szczególności i trudno sie dziwić, że znającym tylko tego rodzaju produkcje nie kojarzą się one najlepiej. I dodam jeszcze, że koncerty artystów nieukrywających swojej odmienności (bo w krajach, w których żyją lub żyli nie ma takiej "potrzeby") jak Elton John czy (nieżyjący już niestety) Freddie Mercury (Quinn) były i są wydarzeniem artystycznym cokolwiek o tym sądzą "rozumni inaczej". Nie pozdrawiam i nie oczekuję odpowiedzi bo uważam, że ludzie nie szanujący innych na taki szacunek również nie zasługują. A i jeszcze już naprawdę na koniec odnośnie frazy "każde ustępstwa wobec pederastą niosą za sobą złe konsekwencje społeczne" proponuję wam karną ekspedycję na Watykan z kubełkami białej (czarnej???) farby by zamalować bezeceństwa wymalowywane i rzeźbione przez Michała Anioła, Leonarda Da Vinci, Boticellego i innych "zboczeńców", a jak złatwicie Kaplicę Sykstyńską (precedensy już bywały) nie zapomnijcie o Luwrze w Paryżu, Prado w Madrycie, National Gallery w Londynie i innych galeriach pełnych "zboczonych bezeceństw". Ale przedtem radzę główeńki do wiadra z lodem wsadzić i poczuć bo przecież nie pomyśleć ile mniej aborcji zawdzięczacie homoseksualistom :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Naprawdę "nie chce mi się z Tobą gadać" bisch 26.06.05, 19:47 Naprawdę zadałeś sobie wiele trudu. Twój atak na katolickie wartości i nie tylko, jest z mojego punktu widzenia żałosną obroną. Akurat nie dotyczy to mnie , a w tym punkcie zgadzam się z nauką kościoła. Kościoła, który ponad przeciętnie jest dotknięty wszelkimi zboczeniami seksualnymi jak homoseksualizm czy pedofilia . Wydaje mi się iż Ty nie zrozumiałeś o co mi chodzi , nie mam nic przeciwko homoseksualistą . Mam przeciwko promocji homoseksualizmu. Przeciwko nie socjalnym zachowaniu się niektórych przedstawicieli tych ludzi cierpiących na zaburzenie w orientacji seksualnej. Przeciwko częstym prowokacją homoseksualistów. Co do gazety Der Spiegel , to mam odmienne zdanie od Ciebie . Uważam tą gazetę za brukowiec , zbyt wiele czytałem w tej gazecie bzdur , również o Wrocławiu. Gdzieś około pięciu lat straciłem po kilku artykułach o Polsce w tej gazecie , całkowicie zaufanie do niej. Zresztą nie tylko o Polsce ta gazeta piszę tendencyjnie. Co do znanych homoseksualistów i ich sztuki to spostrzegłem już przed kilku laty pewien trend. Wystarczyło że w biografii jakiegoś artysty czy naukowca nie znaleziono kobiety. Od razu ogłaszano go homoseksualistą. Oglądałem kiedyś na ten temat dobrą dokumentację angielską. Zajmowała się ona rzekomą homoseksualnością Leonarda Da Vinci. Nie twierdzę iż nie ma w świecie artystów pederastów, jest wiele. Jest jednak jest wiele dokumentów biograficznych które dobitnie pokazują ich cierpienie z tego powodu. Oczywiście nie wszystkich. Co do tych tz. gwiazd muzyki rozrywkowej Elton Jon i Freddie Mercury , o których Ty wspomniałeś . To jeden i drugi ukrywał swoje zboczenie jakiś czas . W każdym razie nie afiszowali się z nim, ale wprost przeciwnie. Nawet stwarzali często pozory heteroseksualizmu, choć każdy wiedział o ich zboczeniu. Owszem , głoś Freddiego Merkury był znakomity. Ale poza tym zachowanie jego było godne pogardy. Szczególnie jego spacery z biczem . Miał już dobrze w głowie pokręcone . Jakkolwiek nie było chętnie słucham jego muzyki do dzisiaj. Twój post uważam raczej za atak na samego siebie. Dlaczego? Ty atakowałeś katolików , a ja mówiłem o uniwersalnych wartościach które można wyprowadzić z nauki kościoła. A to dwie różne rzeczy, w każdym razie dla mnie. Karol Wojtyła dlatego cieszył się uznaniem poza kołami ludzi wierzących, bo reprezentował właśnie takie wartości. Po nim płakali nie tylko katolicy , ale i ludzie świeccy . To był naprawdę wielki człowiek i wielki Polak. Co do mojej pisowni, to wybacz. Sam się czasami śmieje jak po latach mój język uległ obcym wpływom. Jak piszę nie uważnie to układam czasami zdania w polskim języku , a stosuje niemiecką gramatykę. Mam nadzieje że pomimo to jestem zrozumiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyalkohol do kruszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:16 kruszon, spadaj z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Naprawdę "nie chce mi się z Tobą gadać" bisch IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.05, 09:26 [...] > Twój atak na katolickie wartości i nie tylko, jest z mojego punktu widzenia > żałosną obroną. [...] nie byl to atak jesli bys nie zauwazyl a jedynie przedstawienie, i to bardzo solidne, kilku innych punktow widzenia. pokazanie ze nie jestes sam na swiecie twoja wypowiedz jest oczywistym atakiem na pewne srodowisko i jednoczesnie (o absurdzie !!!) promocja tego srodowiska - nic i nikt nie jest w stanie wypromowac ksiazki czy filmu tak jak protesty mocherowych beretow ;-) reasumujac - spadaj na swoje kolko rozancowe i nie laduj sie z butami w czyjes zycie, bo nie masz do tego zadnego prawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Bischof jesteś niezrównowazony IP: *.aster.pl 27.06.05, 22:14 I prawdopodobnie jesteś ukrytym gejem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak Pedzie won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:06 Skrzywianie prawdy. W kontekście wydarzeń związanych z coraz to mocniejszym i donioślejszym głosem środowisk homoseksualnych w Polsce i z ich coraz większą zachłannością w domaganiu się różnych praw należałoby przyjrzeć się, o co tym środowiskom chodzi, jakie są ich prawdziwe cele i dążenia. Ostatnio często słyszymy ich postulaty i żądania. Ich tuby propagandowe w postaci partii lewicowych i ultra liberalnych w miarę szybko przemieniają je w formy projektów ustaw. Domagają się pederaści- mówiąc ogólnie respektowania ich praw i równouprawnienia. Co to tak naprawdę oznacza? Wydźwięk tych życzeń i samego domagania się ich realizacji jest oczywisty: skoro chcą być traktowani na równi z innymi obywatelami to znaczy, że teraz są dyskryminowani. Jest to sprawna i nad wyraz oczywista manipulacja z ich strony. Inną kwestią jest podejście mediów do sprawy tego środowiska. Dlaczego się poświęca im tyle uwagi. Ta swoista promocja dewiacji prowadzi do oswojenia społeczeństwa wobec tej choroby psychicznej i innych, nietypowych zaburzeń seksualnych. Te dwie kwestie są najistotniejsze w omówieniu problemu i im trzeba się przyjrzeć. Po pierwsze, ewidentnym kłamstwem jest domaganie się równouprawnienia. Sugeruje to, że osoby te są dyskryminowane. Czy tak jest naprawdę? Na czym polega ich dyskryminacja? Nie mogą chodzić do teatru, czy sklepu? Mogą. Nie mogą jeździć środkami transportu publicznego? Mogą. Nie mogą się spotykać, zrzeszać, demonstrować? Jak widzieliśmy nawet wbrew prawu niestety mogą. Czy łamane są ich prawa obywatelskie? Nie są! Czy mogą głosować? Mogą. A zatem o co im chodzi? Pederaści nie żądają równych praw bo niestety je mają. To kamuflaż. Nikt ich nie dyskryminuje, nie represjonuje i prześladuje. Mimo choroby psychicznej nie mają oni ograniczonych praw obywatelskich, wyborczych i żadnych innych. Jedyne czego chcą oni, to nie by respektować ich prawa, lecz wynieść się ponad prawo!. Jedynie co ich spotyka ze strony normalnych ludzi to słuszne oburzenie i niechęć. Nie mogą liczyć na to, że ich zboczenie będzie akceptowane przez społeczeństwo. Przyzwolenia na grzech i zgorszenie nie ma i nie powinno być. Praktyka zdemoralizowanych państw tzw. zachodu wskazuje, że zasada „dać im palec a zechcą całą rękę” w pełni się tu stosuje. Za uznaniem ich związków za normalne i usytuowaniem w doktrynie prawnej idzie nienormalne i budzące grozę żądanie adopcji dzieci. Za tolerowaniem wybryków i homoseksualnej hucpy idzie indoktrynacja i reżim poprawności politycznej, który karze naszym dzieciom uczyć się swobody w kwestii wyboru preferencji seksualnych. Ich walka wpisuje się w ogólną- zgoła masońską- strategię niszczenia cywilizacji łacińskiej i chrześcijańskich wartości na kontynencie europejskim. Stąd tak chętnie są oni brani pod skrzydła różnego odcienia socjalistów i libertynów. Są tak naprawdę narzędziem w ich rękach, w osiągnięciu ich politycznych i ideowych celów. Ci biedni ludzie są wytrychem otwierającym eksperymentowanie na narodach Europy. Właśnie, kim oni są? Jest ich niewiele-2% populacji, to tylko dwa razy więcej niż np. chorujących na schizofrenię. Kreują się oni na normalnych, grzecznych i troszkę ekscentrycznych. Tymczasem na ich paradach i stronach internetowych, gdzie ponoć manifestują walkę o swe prawa tak naprawdę manifestują swą perwersyjną seksualność. Sceny kopulujących par pedalskich, ekshibicjonizm, lubieżne pocałunki, zboczenie, specyficzne stroje, wyuzdanie i ewidentne skłonności pedofilskie- oto niezakłamany obraz środowiska homoseksualnego. Nikt normalny nie okazuje swego życia erotycznego na zewnątrz, jest to sprawa intymna, osobista. Dlaczego więc musimy oglądać ich ekscesy? Że to jest anormalne i budzi odruchową odrazę to już wiadomo, ale czy musimy na to patrzeć? Nikt inny nie wywleka tego na ulicę. To jest kolejny element fanaberii tego światka i jedna z ich oczywistych chęci: siać zgorszenie i zaspokajać swe ekshibicjonistyczne żądze. To nie ekstrawagancja, to nie beznadziejna próba wyróżnienia się mimo szarej i nijakiej osobowości-to poważny grzech i upadek godności człowieczeństwa! Biblia mówi: „nie będziesz cieleśnie obcował z mężczyzną, jak z kobietą. Jest to obrzydliwością.” Jeśli osoby homoseksualne są tak wrażliwe, jak to się starają wmawiać, to prosimy: zaoszczędźcie nam oglądania, słuchania i zastanawiania się nad waszą obrzydliwością. Prawo natomiast jest ustalane nie dla tych, co uczciwie żyją lecz dla tych, którzy źle czynią. Homoseksualiści stając się zagrożeniem dla ładu moralnego i prawnego powinni się zastanowić, czy ich szkodliwość nie jest zagrożeniem dla funkcjonowania społeczeństwa i czy to społeczeństwo nie będzie miało prawa przed tym się bronić... Sprawa druga, przychylności mediów wobec powyższego, staje się bardziej zrozumiała i czytelna. Media w Polsce i nie tylko prezentują jednowymiarowy obraz rzeczywistości: zdeformowanej, zrelatywizowanej, nienacechowanej, obojętnej, indyferentnej, achrześcijańskiej (miejscami nawet antykatolickiej), z poprawną doktryną oportunizmu. Nie ma w owej rzeczywistości za wiele miejsca na cnotę, szlachetność, poświęcenie, prawość, miłość do ojczyzny i uniwersalne wartości katolickie. Są one bowiem przeszkodą w realizacji celów antynarodowej i antykatolickiej międzynarodówki wolnomularskiej. Skoro tych pożądanych wartości nie ma, to ich miejsce musiały zająć myśli, idee i działania im obce a nawet wrogie. Dlatego by dokonać pełnego rozkładu obyczajowości goszczą w mediach „ideały” zgubne dla narodów również omawiana tu parafilia seksualna. Odruchem normalnym i zdrowym, na jaki tu powinno być stać naród, dążący do swego przetrwania, musi być stanowcze i jednoznaczne odrzucenie perwersji i jej legalizacji. Żadnych praw specjalnych dla zboczeń. Ich zdemaskowanie i wyzbycie się ich ze społeczeństwa jest warunkiem normalnego i godnego życia, jest warunkiem dla osiągnięcia celu by „stać się narodem wielkim, zarówno w życiu wewnętrznym państwa, jak i w stosunkach międzynarodowych. Wielkim jest naród, który wysoko nosi sztandar swej wiary, swej cywilizacji i swej państwowości.” To właśnie oznacza nieznane niektórym słowo NORMALNOŚĆ. Rafał Orszak www.rafalorszak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Psy szczekają a kundelki jazgoczą gdy sie boją :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:20 Czegóż ty się tak boisz bidny orszaczku, że aż zacząłeś spamować na wyraźnie ci nieprzychylnym forum??? Do łysej główeńki nie dociera, że twoje ekshibicjonistyczne popisy mogą znaleźć posłuch i poklask wyłącznie u innych łysoli, których IQ jest niższe od rozmiaru ich glanów. A było nosić czapeczkę, jak radziła babcia, to główeńka by się nie przegrzała. Dbaj o zdrówko kochanieńki - to jedyne co ci zostało wartego jakichkolwiek zabiegów :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Urban najął bidula na kolportera. Pecunia non 25.06.05, 12:09 od pedalstwa do pedofili maly krok..patrz Wojciech Krollop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Urban najął bidula na kolportera. Pecunia non IP: 84.112.42.* 26.06.05, 16:48 Radził bym tobie zajrzeć. Słownik : PEDERASTA homoseksualista, homoerota; mężczyzna uprawiający pederastię, stosunki płciowe z mężczyznami. Etym. - gr. paiderastía dosł. 'miłość do chłopców' od paiderastēs 'dosł. kochający chłopców'; zob. -ped-; erastēs 'miłośnik; przyjaciel' z erán 'kochać'. Być może że ty maszt słownik zboczony ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł,co Ty tu robisz????? 24.06.05, 20:25 wcale nie podobnie jak nie bylo wyl naszą sprawą pedalstwo i pedofilia Wojciecha Krollopa dyrygenta Polskich Slowików w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:21 Mam takie jakieś dziwne poczucie, że chóry męskie to siedlisko patologii seksualnej Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł 25.06.05, 12:09 zgadza się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł IP: *.server.ntli.net 26.06.05, 10:48 hmmm a moze tak pozamykac wszystkie meskie toalety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glenn Breslau Szymanowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.05, 14:26 Szymanowski według wszlekiego prawdopodobieństwa homo był, nie będąc bynajmniej szczęśliwym z tego powodu. Na paradzie byśmy go nie ujrzeli, rzecz pewna. W ogóle ci wszyscy wyzwalacze gejów popełniają według mnie poważne nadużycie, powołując się na większość wybitnych postaci dawniejszych czasów, którym przydarzył się homoseksualizm. Mało kto z nich go afirmował (może Wilde, Gide, nie licząc starożytnej Grecji), to samo jeśli chodzi o jakieś postulaty wyzwolenia czy równouprawnienia. Są też owo wyzwalacze nielogiczni - argumentem na ich rzecz ma być świetność intelektualna czy artystyczna owych postaci, która jednak wystąpiła mimo rzekomych czy realnych opresji, w których się znajdowali. A może jako "wyzwoleni" i "równouprawnieni", zamiast sublimować swoje cierpienia czy niezapokojenia w dziełach, zajęliby się wesołymi imprezkami albo praniem gaci i robieniem obiadków dla swoich legalnych partnerów i kultura nic by nie zyskała? Jakoś mało słychać o wielkich dziełach z współczesnych kręgów gejowskich - oni kiszą się w swojej gejowskości, kręcą gejowskie filmy, piszą gejowskie powieści, które nie mają do zaoferowania wiele poza tym, że są gejowskie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Szymanowski 25.06.05, 15:50 Gość portalu: Glenn Breslau napisał(a): > Szymanowski według wszlekiego prawdopodobieństwa homo był, nie będąc bynajmniej > szczęśliwym z tego powodu. Na paradzie byśmy go nie ujrzeli, rzecz pewna. > > W ogóle ci wszyscy wyzwalacze gejów popełniają według mnie poważne nadużycie, p > owołując się na większość wybitnych postaci dawniejszych czasów, którym przydar > zył się homoseksualizm. Mało kto z nich go afirmował (może Wilde, Gide, nie lic > ząc starożytnej Grecji), to samo jeśli chodzi o jakieś postulaty wyzwolenia czy > równouprawnienia. Są też owo wyzwalacze nielogiczni - argumentem na ich rzecz > ma być świetność intelektualna czy artystyczna owych postaci, która jednak wyst > ąpiła mimo rzekomych czy realnych opresji, w których się znajdowali. A może jak > o "wyzwoleni" i "równouprawnieni", zamiast sublimować swoje cierpienia czy niez > apokojenia w dziełach, zajęliby się wesołymi imprezkami albo praniem gaci i rob > ieniem obiadków dla swoich legalnych partnerów i kultura nic by nie zyskała? Ja > koś mało słychać o wielkich dziełach z współczesnych kręgów gejowskich - oni ki > szą się w swojej gejowskości, kręcą gejowskie filmy, piszą gejowskie powieści, > które nie mają do zaoferowania wiele poza tym, że są gejowskie właśnie. > Dobry ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJKOT HOMO UZYWANI DO ATAKU NA POLSKE PRZEZ WROGOW IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.06.05, 14:38 Chor zlozony z samych gejow to objaw rasizmu wobec osob heteroseksualnych. To tak jakby powiedzic gejom won z choru zlozonego w wiekszosci z ludzi normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJKOT TUSZOWANIE JOLANTY? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.06.05, 14:42 Ps. Dziwne ze cala ta szarpanka gejowska w Polsce ma miejsce teraz kiedy pani Jolanta staje przed komisja o przekrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camila Re: Nietolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:10 Ja wybieram się na poniedziałkowy koncert, trochę z ciekawości. Ciekawi mnie ogromnie skąd w ludziach tyle nietolerancji. Żyj i daj innych żyć. Przecież adwersarzy nikt nie zmusza do pójścia na koncert. Miłuj bliźniego swego jak siebie samego, prawda? Jak my to przekładamy na swoje życie? Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Nietolerancja 25.06.05, 22:30 Gość portalu: Camila napisał(a): > Ja wybieram się na poniedziałkowy koncert, trochę z ciekawości. Ciekawi mnie > ogromnie skąd w ludziach tyle nietolerancji. Żyj i daj innych żyć. Przecież > adwersarzy nikt nie zmusza do pójścia na koncert. Miłuj bliźniego swego jak > siebie samego, prawda? Jak my to przekładamy na swoje życie? > Co wspólnego ma z tym tolerancja bądź nie tolerancja. Tu chodzi o całkiem coś innego czego Ty chyba nie rozumiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biszop Re: Nietolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 10:07 biszop, idź, idź już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Niech pisze. Troszkę śmichu nikomu nie zaszkodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:54 A cóż jest śmieszniejszego niż wygłaszane z namaszczeniem idiotyzmy oparte na niezachwianej wierze we własną wszechwiedzę i autorytet z własnego nadania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Faszyści z LPR i MW się boją IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.06.05, 13:24 Pewnie sądzą, że chórzyści wyjdą na miasto i bedą ganiać ich i dzieci w celu zgwałcenia. Trzeba zadać pytanie, gdzie w tym wszystkim jest śpiew? Z postów wynika, że gejom nic nie wolno robić, że powninni przebywać w gettach. To przecież szczyt nietolerancji. Skąd tyle nienawiści?! Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: Faszyści z LPR i MW się boją 26.06.05, 14:18 Gość portalu: ziutek napisał(a): > Pewnie sądzą, że chórzyści wyjdą na miasto i bedą ganiać ich i dzieci w celu > zgwałcenia. Trzeba zadać pytanie, gdzie w tym wszystkim jest śpiew? > Cóż ziutek, Twoje zrozumienie tej kwestii jest dobrym odzwierciedleniem zrozumienia tego problemu przez ludzi nie posiadających doświadczeń z organizmami społecznymi. Takimi ludźmi jak Ty jest łatwo manipulować. Tu chodzi o wykorzystanie kultury do promocji homoseksualizmu. O przetarcie drogi którą będą kroczyć pederaści w kierunku adopcji dzieci . O oswojenie z tym faktem społeczeństwa. A Wrocław będzie ich polem walki ideologicznej. > > Z postów wynika, że gejom nic nie wolno robić, że powninni przebywać w gettach. To > przecież szczyt nietolerancji. Skąd tyle nienawiści?! > > Człowieku , twoje zrozumienie jest błędne. Nie o to tu chodzi. Jeśli ktoś tworzy getta , to na pewno nie heteroseksualiści , ale sami pederaści. Pederasta ma takie same prawa jak normalny obywatel. Jednak ze względu na jego seksualne zboczenie, nie powinno się dopuścić do adopcji dzieci przez pederastów . Również nie może być mowy o związkach takich jak rodzina. Niech żyją sobie w związkach partnerskich , AIDS ograniczył trochę ich obyczajowość . Tak jest lepiej dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Faszyści z LPR i MW się boją IP: *.neting.pl 27.06.05, 11:03 a ja proponuje zakazac puszczania w radiu Eltona Johna, Georga Michaela, Queen i paru innych-wkoncu oni tez propaguja "gejostwo", a Elton John i George Michael nawet nie chca sie z tego leczyc, zboczency... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiak Re: Faszyści z LPR i MW się boją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.05, 14:04 zróbmy jeszcze niezapowiedziane rewizje w domach nauczycieli wszystkich szczebli nauczania, czy przypadkiem nie żyją w zboczonym homoseksualnym związku. A co tydzień kazdy niech składa zaświadczenie od współmażonka i trzech świadków o niepokalanym zyciorysie, że bzyka się w jedyny właściwy sposób. Chrońmy nasze dzieci, bo jak taki gej bądź lesbijka matematyki uczy czy filozofii, to jeszcze im przekaże swój skrzywiony światopogląd. Pozaraża nam dzieci! o, boziu :P Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Faszyści z LPR i MW się boją 28.06.05, 15:25 mieliśmy chór pod batutą pedaofila to teraz mamy chór pedałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zel Gadis Pederaści do spowiedzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:13 Przeczytaj koniecznie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25481214 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok ty już byłeś? To do poprawki! Katechizm sie kłania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cer Serdeczne pozdrowienia dla polskich faszystow IP: *.sp.se 27.06.05, 14:34 Okazalo sie jednak "ze Polak potrafi" byc nawet zagozalym faszysta. Gratulacje bracia rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja pismo św zabrania stosunków homoseksualnych 28.06.05, 15:26 św Paweł o tym mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia z Lublińca Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł IP: 80.51.222.* 28.06.05, 14:29 Nie bądżmy zacofani i nietolerancyjni!! Gej to tez człowiek, trzeba go szanować! Niech sobie przyjeżdzają i grają, ja nie mam nic przeciwko! Ludzie zyjemy w XXI wieku a nie w średniowieczu! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł 28.06.05, 15:27 racja! pedofile zoofile i nekrofile oraz onanisci to też ludzie też ich szanujmy i wynośmy ich na piedestał uwielbienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: "Nie"dla homoseksualistów w Filharmonii Wrocł IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.06.05, 15:35 Czy Wy przeciwnicy homoseksualistów zastanawialiście się, że i Was może kiedyś ten problem dotyczyć, gdyby to spotkało Wasze dziecko, wnuka a społeczeństwo zdecydowanie je by odrzuciło, napiętnowało, jakbyście się wtedy czuli, czy nie było by Wam przykro? A gdzie tolerancja, wyrozumiałość, nie żal wam tych ludzi ? Być innym to jest ogromny problem, z którym Oni muszą się uczyć żyć, i na pewno nie jest to łatwe, świadomość braku akceptacji ze strony innych ludzi zdecydowanie im w tym nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś