Dodaj do ulubionych

Atlas rezygnuje z Andersena

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.05, 22:21
Już to gdzieś kiedyś słyszałam. Które to już prasowe pożegnanie z Hansem
Andersenem panowie Cieślak i Rusko? Skoro w meczach mieli i mają jechać
najlepsi to niestety Gapa nie powinien mieć miejsca w składzie na mecz z
Tarnowem. Chyba, że Cieślak nie sięgnie po Lindbeacka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Placek Re: Atlas rezygnuje z Andersena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:14
      Troche to dziwne. Mysle, ze Panowie Rusko i Cieslak raczej cos przekombinowali. Zaslona dymna w postaci krajowego skladu podzialala w druga strone. Okazalo sie, ze sprowadzanie Dunczyka na mecz "za piec dwunasta" to byla bramka samobojcza a nie cwane posuniecie. Szkoda straconych nerwow kibicow choc wydaje mi sie, ze Wroclawski zuzel pomalu przestaje byc dla zwyklych ludzi, a staje sie prywatnym folwarkiem Prezesa Ruski i Pani Kloc... szkoda.
      • sdb Re: Atlas rezygnuje z Andersena 05.07.05, 00:46
        na lepsze by wam wyszlo gdybyscie od kilku meczy jezdzili w krajowym skladzie.
        pzdr z Torunia
        • Gość: xs Re: Atlas rezygnuje z Andersena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:11
          My to wiemy, szkoda tylko, że Rusko z Cieślakiem nie wiedzą.
          • Gość: Piotr Re: Atlas rezygnuje z Andersena IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.07.05, 10:06
            Panie Marku proszę przeprosić K.Słabonia. Co za dobra była atmosfera w klubie?
            • Gość: spud Re: Atlas rezygnuje z Andersena IP: 62.233.177.* 05.07.05, 11:55
              Moze zrobic ankiete dla kibicow : Czy chcialbys, aby Atlas jezdzil w krajowym
              skladzie ? TAK / NIE . Ja glosuje na TAK
    • Gość: Misiek M Dno-jedno wielkie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:16
      Panowie Rusko i Cieslak pokazali tak kompletny idiotyzm,że aż brak słów i jeszcze mają śmiałośc do jakichkolwiek wypowiedzi.Przestaje mnie dziwić sposób ich traktowania przez sędziów i jaśnie panującego Karwana. Przecież idiotów trzeba traktować jak ... idiotów. Panie prezesie Rusco nie ma pan jaj i nic pan na to nie poradzi.Jest pan jedynie krzykaczem, który nie umie nic zrobić.We Wrocławiu coraz częściej się o tym przekonujemy. Pański brak profesjonalizmu razi od lat. A to Jimmy Nilsen wespół z Brianem Andersenem robią sobie jaja, albo J.Crump lub Hancock nie przyjeżdzają na najważniejszy mecz sezonu, a to sędziowie nas nie lubią, to znowu z upartością maniaka stawia pan na Hansa Andersena... Ludzie co wy tam robicie w klubie...to nie wasza prywata....opamiętajcie się .... !!!
    • Gość: Kibic Panu Cieślakowi dziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:26
      Panu Cieślakowi już dziękujemy. Wracaj pan do Częstochowy. Przecież opowiadasz pan wszędzie jak bardzo tęsknisz. Tu już się pan wypaliłeś i olewasz pan swoją robotę. A jeszcze niedawno wielu myślało,że jesteś pan wielkim magiem żużla podobnym do ś.p. R.Nieścieruka. Sam tak myślałem.Ale to co pan pokazałeś ostatnio to kpina. Chyba tylko ostatni DEBIL mógł wstawić Andersena do składu na tak ważny mecz.
      • Gość: Misiek M Niech M.Cieslak powie prawdę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:33
        Niech M.Cieslak powie prawdę na temat wycofania się Roberta Miśkowiaka z Grand Prix.Ten młody chłopak ma w sobie tyle godnosci,że o tym nie mówi, tylko bierze winę na siebie i tłumaczy to brakiem swojej formy. Ale sprawa ma szerszy krąg i
        trener Cieślak o tym wie, jaki on sam miał udział w tej rezygnacji. A teraz kompromituje się po raz kolejny, ściągając to dno w postaci Andersena.Człowieku gdzie twoja godność, złóż chociaż rezygnację, tak dla zachowania pozorów,bo prezes oczywiście jej nie przyjmie, bo sam prezentuje podobny poziom nieudacznictwa i ignorancji.
        • Gość: tg Re: Niech M.Cieslak powie prawdꎎ. IP: *.lauderhill-fl.gov 05.07.05, 17:30
          Byl to rok 1963 lub 64, kiedy moj ojciec zabral mnie po raz pierwszy na zuzel.
          Pamietam jak dzis ten goracy dzien, zapach spalin, kurz... Polubilem ten sport.
          Pozniej bylem kibicem Sparty Wroclaw. Siedzialem w tym zaczarowanym sektorze
          pod wieza. Byly to dobre lata dla czarnego sportu we Wroclawiu. Duma mnie
          rozpierala kiedy sie slyszalo o wroclawskich zuzlowcach. Lata lecialy. Wiele
          rzeczy sie zmienilo. W moim przypadku emigracja zza ocean. Mimo, ze to juz
          przeszlo 20 lat to zuzel wciaz jest moja pasja.
          Pare lat temu odwiedzielm kraj ze swoimi synami. W tym czasie Greg byl w
          skladzie Atlasu. Moi synowie byli pod wielkim wrazeniem kiedy zabralem ich na
          mecz zuzlowy. Tym bardziej, ze amerykanski zuzlowiec byl w skladzie Atlasu. Do
          dzisiaj przechowuje kolekcje zdjec z tamtych dni. Nie pokazuje sie wiele zuzla
          w TV amerykanskiej ale jak juz jest, to sa to zawody Grand Prix. Pamietam jak
          pewnego razu w gronie przyjaciol ogladalismy zawody ze Szwecji(?). Na starcie
          pojawil sie Greg...nagle moi synowie zaczeli sie przekrzykiwac...czy wiecie kto
          to jest?...ja znam go...Greg jezdzi w Atlasie Wroclaw, bardzo dobra druzyna
          zuzulowa w Polsce...Takich i podobnych opini bylo wiele.
          Pisze o tym zeby uzmyslowic wszystkim tym, ktorzy sa odpowiedzialni za wyniki
          wroclawskiej druzyny, ze zuzel to nie jest sprawa tylko pomiedzy panami
          Andrzejem i Markiem. To jest sprawa nas wszystkich. Tych, siedzacych pod wieza
          zawsze gotowych "do krwi ostatniej" walczyc o dobre imie wroclawskiego Atlasu.
          Tych cichych kibicow, ktorzy siedza w innych sektorach. Rowniez takich jak ja i
          moi synowie, ktorym nie jest dane ogladac meczy na zywo ale sercem sa z
          Atlasem. Takich jest wielu nie tylko w USA ale sa porozrzucani po calym
          swiecie. Dlatego kazda przegrana jest przykra. Panowie Rusko i Cieslak,
          wroclawski zuzel jest kontynuacja naszej historii - historii tysiacy ludzi.
          Nie wolno Wam tego zniweczyc.
          • yahoo11 Szacunek dla Cieslaka I Ruski!!! 05.07.05, 20:34
            Nie mam zamiaru polemizowac z co niektorymi "ekspertami", przytocze jedynie
            pare faktow:

1.za czasow Ruski Sparta miala 3 razy mistrza Polski, i pare miejsc na pudle
            2. za czasow Ruski bylo 3 mistrzow swiata juniorow, a krzychu slabon medal
            stracil przez defekt, a moglbyc conajmniej II (z Kujawa jechalby bieg dodatkowy)
            3. za czasow Ruski pare razy GP i DPS
            4. za czasow Ruski Sparta ma 10 lat bogatego i wiernego sponsora
            i to sa fakty...

jakies farmazony ludzie pisza ze rusko niszczy wroclawski zuzel!!!buehehe
            poza tym cieslaka uznaje za najlepszego trenera w polsce i czestochowie tylko
            czekaja kiedy wroci, gdyz cieslak jak malo kto umie przygotowac tor pod swoja
            ekipe.zreszta kibice go wybrali najlepszym trenerem w roku 2004!!

co do andersena nie mozna zapomniec ze ma on obecnie najwyzsza srednia w
            druzynie!i nie dziwie sie ze Cieslak dal mu szanse.dobrze ze teraz wiadomo na
            co stac andersena.lepiej teraz sprawdzac niz w play offach.niestety slabon nie
            pojechal glownie z powodu kretynskiego regulaminu, w ktorym brak miejsca na
            zawodnika rezerwowego!!!(predzej cierpial na tym glownie Miskowiak).

osobiscie zdecydowanie stawialbym na Lindbacka niz na pasynwnie jezdzacego
            Andersena.ale lindback tez nie zachwycil w pierwszym meczu...tak na marginesie
            popis glupoty paru rasistow odnotowano nawet na zachodze...

mam szereg zastrzezen natury organizacyjnej do Pana Ruski (fatalna organizacja
            GP w kwietniu!!!!!!) ale pomimo to fajnie jest ogladac dobry zuzel we wro i
            jezdzic za naszymi nie po II czy III lidze...paece

P.S.do Pana Kaczmarka i Karwana: prosze o natychmiastowo dymisje!!!!!!!!!!
      • Gość: czwe Re: Panu Cieślakowi dziękujemy IP: 80.48.252.* 05.07.05, 22:18
        super wywalcie cieslaka i w koncu wroci do nas a wtedy to nikt nam nie
        podskoczy przez lata (o ile uda sie utrzymac ten sklad ) swoja droga to ty
        myslisz ze jak byscie mieli innego trenera to byscie tyle osiagneli ze taki
        slabon gapinski swiderski to przy innym trenerze by zdobywali tyle punktow co
        teraz ? po 2 nawet jak bedzie jezdzil toninio to i tak bedziecie mieli
        najgorszego obcokrajowca w lidze tzra bylo rok temu wziasc "adrenaline" a z
        tarnowem i tak wygracie wlasnie dzieki cieslakowi zrobi taki tor ze jaskolki
        nie beda wiedziec o co chodzi (poza tonym )
    • Gość: mars Re: Atlas rezygnuje z Andersena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:07
      szkoda,że nareszcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka