mamajacki 10.07.05, 08:23 Gdzie we Wrocławiu można kupić nowy fotelik samochodowy (poza czikami)? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: fotelik we wrocławiu 10.07.05, 09:28 >poza czikami- a co to jest? Na Kniaziewicza jest sklep z wozkami i fotelikami - wybór spory. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: fotelik we wrocławiu 10.07.05, 13:27 albo w Ascocie, na sztabowej lub krasińskiego, albo w Bajce, albo w tej nowej hurtowni, jest zdaje się w psarach, albo za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: fotelik we wrocławiu 10.07.05, 18:50 UPS, o Krasinskiego mi chodzilo wlasnie, sorry za pomylke. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: fotelik we wrocławiu 10.07.05, 20:38 i w hurtowniach powinno byc najtaniej i powienien byc większy wybór, gdy o kolorystykę idzie. W Bajce chyba mają największy wybor marek. Ascot ma sporo fotelikow, ale oni bardziej na wozki są nastawieni. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: fotelik we wrocławiu 10.07.05, 21:10 Duży wybór jest, sama kupowałam, w Bajce, ale na Długosza. ps. A "cziki" to jak domniemuję są foteliki marki "chicco":) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajacki Re: fotelik we wrocławiu 10.07.05, 22:59 taaaak! Cziki to chicco :-))) Pozdrawiam i bardzo dziękuję. Ps. Sklepu na Krasińskiego już niestety nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: fotelik we wrocławiu 10.07.05, 23:30 ale mi chodziło o Ascot na Krasińskiego a nie Dziecięcą krainę, Ascot na pewno jeszcze jest Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: fotelik we wrocławiu 11.07.05, 01:01 no i Ascot jest jeszcze na Sztabowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajacki Re: fotelik we wrocławiu 22.07.05, 21:21 Aaaaaaa, faktycznie! Choć mieszkam niedaleko Krasińskiego, jakoś do tej pory nie zajarzyłam, że Dziecięca kraina i Ascot to DWA RÓŻNE SKLEPY!!! Cóż, gapa i tyle! Dziękuję! I pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś