bollo100 05.08.02, 22:18 Zerknij na forum ZDiK, moze zainteresuje cie pewien temat. A swoja droga ciekaw jestem co ty myslisz na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonczek bonczka się pisze IP: *.pl 05.08.02, 22:27 to temat stary i przestał mnie interesować ale dla zabawy cos ci powiem. miasto organizuje przetarg np na budowe pominka - relany koszt budowy czegoś takiego wynosi np 100 tys zlotych.Zglasza sie 3-5 oferentow i najnizsza z cen jest np 3 mln zlotych i zgadnij co robi miasto? czy wrocek zrezygnuje z przeplacenia 30 krotnego czy da te 3 miliony - odpowiedz juz znasz,.....wstyd, nic wiecej i posmiewisko a was mi zal bo to wasza kasa poszla ....nie moja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bollo100 Re: Do bączka 05.08.02, 23:03 Wiem czytalem , nawet napisalem. Ale kosztorysy powykonawcze sa tajne i nie wolno umieszczac ich w internecie. A ja nie bardzo mam czas i przedewszystkim nie znam sie na cenach w budownictwie. Zreszta Pan Kiniorski nie bardzo jest w stanie mie przekonac nie tylko w tej sprawie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk cywilizacja a expo IP: *.pl 05.08.02, 23:06 w stanach możesz zobaczyć koszta przteragu w wojsku oczywiście z zastrzżeniem parametrów.Mozesz zobaczyć przetarg i koszta na każde gówno w byle jakiej "gminie"a u nas fontanna jest tajna - sam masz odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś