moniczkabb 05.08.02, 22:21 Mam pytanko. Moja babcia idzie do szpitala Wojskowego. Dokładnie na kadriologię. Moze mi ktos powiedziec cos o tym oddziale, lekarzach? Byłabym wdzięczna za informacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yani Re: Szpital Wojskowy... IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 23:44 Moj znajomy jest ordynatorem na tym wydziale. Jest dobrym specjalista. Maja tez dobra aparature medyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
je_leszcz dobry wybor 06.08.02, 02:19 Jeden z najlepszych oddzialow kardiologicznych w Polsce, na pewno najlepszy we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `ged Re: Szpital Wojskowy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 08:42 Fakt jeden z najlepszych oddziałow kardiologicznych w Polsce, ale niestety szpital na Weigla to takze najbardziej "interesowny" szpital we Wrocławiu. Miałem okazje leczyc sie w nim wieki temu, byla tam zdrowsza atmosfera niz panuje obecnie. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Szpital Wojskowy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 23:38 aktualnie najlepsza kardiologia, wyksztalcony szef i dobrana załoga lepiej nie można bylo trafić Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Szpital Wojskowy... 07.08.02, 22:06 Dzięki. Mam nadzieję, że będzie, tak jak mówcie :) Odpowiedz Link Zgłoś