Gość: tuvix IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 20:24 Mam zamiar sie oswiadczyc!!!Jak to jest w dzisiejszych czasach-klekac?? Jestem tradycjonalista i jestem za!A co Wy myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: klekac czy nie???? 09.08.02, 20:27 wiesz... mnie się zdarza spontanicznie wyznawać mojej Ukochanej miłość w miejscu publicznym - klękając. tradycjonalistą nie jestem a oswiadczanie to dla mnie już totalny kosmos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietakaznowuduża Re: klekac czy nie???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 20:33 Klękać, i jeszcze raz klękać. Przecież my dziewczynki jesteśmy na takim obrazku chowane od najmłodszych lat i gdzieś tam podświadomie czekamy na księcia, których na kolanach wyzna nam miłość. Te oświadczyny zostanią w pamięci Twojej dziewczy do końca życia i może to będzie dla niej ten jedyny, pierwszy i ostatni raz, o którym będzie opowiadać wnukom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: klekac czy nie???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 20:54 tak tak tak tak tak na kolanach będzie romantycznie............ powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: klekac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 20:56 klękac klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekaćklękac klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klękać klękać klękać klękac klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekaćklękac klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klekać klękać klękać klękać klękać klękać klękać klękać klękać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: klekac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 21:01 uważaj, bo wklęczysz biedaka po szyję w ziemię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: klękac ale nie stękać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 21:07 I teścia po rękach nie całować> :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuvix Re: klękac ale nie stękać 09.08.02, 21:08 w telewizji pokazuja,ze tesciowi to piwo trzeba przyniesc ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: klękac ale nie stękać 09.08.02, 21:12 tuvix napisał: > w telewizji pokazuja,ze tesciowi to piwo trzeba przyniesc ;-)) piwo tak ;) nic wiecej!! ;) i klękac ! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: klękac ale nie stękać 09.08.02, 21:15 piwo? jakiś dobry koniaczek prędzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: klękac ale nie stękać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 21:23 Jasio Wędrowniczek może być. Ale najlepiej w dwu opakowaniach: czarnym i czerwonym. Nie wiadomo nigdy jakie partie teściu popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: klękac ale nie stękać 09.08.02, 21:24 albo łyskaczyka Black&White - ale osobno, a nuż teść jest rasistą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: klękac ale nie stękać 09.08.02, 22:23 klękać!! teściowi flaszkę a teściowej i wybrance kwiaty i jakiś słodycz of course:) i chusteczki bo sie pewnie któraś poryczy:) powodzonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: klękac ale nie stękać 09.08.02, 23:06 Klekac :))) Nie zapomnij o bukiecie ulubionych kwiatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
ketom Re: klękac ale nie stękać 09.08.02, 23:12 wrocadi napisał: > Klekac :))) Nie zapomnij o bukiecie ulubionych kwiatkow. jako zakąskę do flaszki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Just do it. 10.08.02, 01:17 Ja klękałem ! I kwiaty przyniosłem, dla teściowej i dla wybranki.Teściu dostał piwo, szwagier też coś dostał.Cały się spociłem z nerwów i jeszcze trochę, a oświadczył bym się nie tej co trzeba. :) Fajnie było... ps. poszukuję wehikułu czasu..... ma ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: klekac czy nie???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 18:09 a po cholerę klękać? za kilka lat nie będziesz mógł tego zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: klekac czy nie???? 11.08.02, 23:22 ps. poszukuję wehikułu czasu..... ma ktoś ? O TO CHODZI , O TO CHODZI ! Odpowiedz Link Zgłoś