Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 12:23
Witam

Proszę o informacje gdzie najlepiej ucza, gdzie warto sie zapisac na kurs
prawa jazdy ?
Nie bardzo sie orientuje ale slyszalem ze zmienila sie forma egzaminu, nie ma
juz parkingu tylko jazda po miescie, czy to prawda ? Moze ktos z czytelnikow
forum mial okazje zdawac taki egzamin ? Prosze opiszcie swoje wrazenia.
Zastanawiam sie czy umawiajac sie na lekcje jazdy prowadzacy przyjezdza po
ucznia czy trzeba dojechac samemu ?

pozdrawiam

pixel
Obserwuj wątek
    • Gość: audik Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:29
      Ja robiłem prawko na samochód 5 lat temu w firmie Miraż Hit w tej czerwonej
      szkole na Dominikańskim (zdałem za drugim razem bo egzaminator taki miał
      kaprys). Rok temu robiłem jeszcze prawko na motor (zdałem za pierwszym). Myślę
      że dobrze szkolą, zresztą ta szkoła jazdy jest w czołowce szkół we wrocławiu.
      • Gość: ala Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.neting.pl 20.07.05, 13:08
        ja też robiłam w mirażu ( IX LO ) zdałam za 1 razem, uczył mnie właściciel tej
        szkoły - świetny facet - to było 12 lat temu a do dziś machamy do siebie na
        drodze. Brata też tam wysłałam i też był zadowolony.
      • robak_wroc Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 20.07.05, 21:03
        na szczytnickiej zdecydowanie najlepiej. zdawalnosc bardzo duza i bardzo fajni
        nauczyciele. polecam jazdy z mariuszem (wlasciciel formy) - naprawde OK
        nauczyciel. nie kantuje i martwi sie o swoich uczniow. jezdzi na egzaminy jak
        jest taka koniecznosc i ogolnie sympatyczna atmosferka zawsze! ja robilem u
        niego jakies 5 lat temu prawko, ale wysylam tam wszystkich znajomych i jak do
        tej pory kazdy z nich zdal za pierwszym razem, wiec nie patrzcie ze gdzies jest
        taniej o 100, czy 150pln, bo odbije sie to w zdawaniu kilka razy egzaminu
        praktycznego!!!

dokladnego adresy nie pamietam, ale jak jest pizza hut na szczytnickiej, to
        idzie sie w kierunku katedry i jest 50m dalej.
    • Gość: aga Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:41
      Radziłabym zrobić kurs w "TAK" na ul. Legnickiej 57 . Naprawdę bardzo dobrze
      szkolą, ja zdałam za pierwszym razem. Szkoła znajduje się w niebieskim
      pawilonie na 1 piętrze.
      • lukas_wrocek Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 20.07.05, 13:35
        a najlpeszy jest pan doktor w TAKu ;)
        polecam ta szkole.
    • Gość: amadea Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 13:29
      skoro te zmiany maja dopiero wejśc to jakim sposobem ktos już miał okazję tak
      zdawać????a jesli chodzi o pzryjeżdzanie po kursanta, to naparwde zalezy gdzie
      mieszkasz.jesli dajmy na to w Lesnicy lub na Psim Polu, to zobacz ile czasu
      musi stracić kursant po Ciebie przyjeżdzający i ile czasu Ty zamrnujesz
      wracając do "miasta".takie podwożenie to czasami nic dobrego.lepiej juz umaiwać
      sie gdzies bliżej tras egzaminacyjnych, placu manewrowego czy na Dawida, tam
      zawsze duzo "eLek".pozdrawiam.
      • redroose Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 20.07.05, 22:15
        Polecam Auto Klub (jestem wlasnie w trakcie kursu).
        Zerknij sobie na ich strone www, zeby dowiedziec sie wiecej info.:
        auto.klub.w.interia.pl/. Polecam Edwarda Hołowińskiego lub
        Ryszarda Kraske - ponoc najfajniejsi :) Ja mam z tym drugim.
        Szkola jest przyjemna, nie ma duzo ludzi na kursie, wiec nie ma
        problemu z dlugim oczekiwaniem na jazde. I jest blisko strefy
        egzaminacyjnej, wiec nie tracisz czasu na dojazd do niej :D
        Jest to byly Automobil Klub, wiec maja swoja renome.

Pozdrawiam i napisz jak juz cos wybierzesz =)
        • Gość: czarny Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:30
          Ja robilem prawko w Mirazu (w liceum IX) bo doradzili mi koledzy, ktorzy juz
          tam robili i moge stwierdzic ze jest spoko. Tylko jak sie chcesz nauczyc to idz
          do wymagajacego instruktora bo jest tam taki jeden co tylko siedzi i sie wcale
          nie odzywa i nie wiadomo czy jedziesz dobrze czy zle:/
          • Gość: ccr Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.12.05, 18:37
            Zgadzam się, Miraż-Hit jest super, ma wysoką zdawalność i naprawdę cierpliwych
            a przy tym sympatycznych instruktorów i wykładowcę. Jeździłem z panem Edwardem
            i bardzo go muszę pochwalić za opanowanie, spokój i nauczenie prawidłowego
            zachowania na egzaminie.
    • Gość: kierowca Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.cmpolmozbyt.pl / 80.51.194.* 12.12.05, 09:06
      Ja robiłem kurs w szkole "TEST" na Lelewela. Super szkoła, instruktor spoko,
      przekazuje wszystko co sam umie, przygotował mnie na egzamin tak że nie
      zostałem zaskoczony niczym przez egzaminatora :) INFORMACJE O TEJ SZKOLE
      ZNAJDZIECIE na www.naukajazdy-test.pl
      • Gość: Kasia Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: 82.177.102.* 12.12.05, 11:13
        ja równiez polecam TEST , poszłam do tego ośrodka z polecenia bardzo
        zadowolonych znajomych, którzy robili tam kurs wczesniej, zdali za 1 razem.
        bardzo miła atmosfera podczas całego kursu i rzeczywiście , na egzaminie nie
        było dla mnie zaskoczenia, byłam super przygotowana . naparwde szczerze polecam
        TEST z Lelewela ;-)
        ps. zdałam za pierwszym razem !!!!
        a na wiosne wybieram sie do nich na kat A, ponoć szkolą najlepiej.
        pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka