obecna_xyz 26.04.08, 13:55 Jaki jest wasz "całościowy" bilans życia? Dobry czy zły? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_am_the_army Re: Bilans życia 26.04.08, 14:35 Niestety zły (wstyd się przyznać, no ale przecie stulać głupstw nie będę) Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: Bilans życia 26.04.08, 14:43 Czasem warto uzmysłowić sobie, że w każdej chwili możemy się "gdzieś", hehe, wybrać, i zrobić sobie tzw. bilans życia, aby życie było lepsze, aby coś zmienić Odpowiedz Link
ka_an Re: Bilans życia 26.04.08, 15:03 To też pytanie zadałaś?! Ja w tym roku kończę 30 lat i o niczym innym nie myślę. A żeby odpowiedzieć na to pytanie potrzebuję drugich 30 Odpowiedz Link
allymabeal Re: Bilans życia 26.04.08, 17:26 Całościowy mój bilans jest paskudny. A to nawet nie połowa Odpowiedz Link
poetkam Re: Bilans życia 26.04.08, 17:59 Dobry czy zły....Różnie to było w ciągu mojego życia. Dobre chwile przeplatane były złymi...Najlepsze wydarzenie w ciągu mojego dotychczasowego życia do kwietnia tego roku to narodziny mojej córki. Od kwietnia do...?(mam nadzieję do końca mych dni) spotkanie, które dało mi dużo do myślenia... Podsumując: nie można jednoznacznie stwierdzić, że życie moje było dobre, czy złe. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bilans życia 26.04.08, 18:31 Moje życie nie najlepsze ale inni mają jeszcze gorzej.Pomyślęć tylko- mam dwie nogi ,dwie ręce,oczy,uszy i inne takie,nie będę narzekać Odpowiedz Link
35.a Re: Bilans życia 26.04.08, 19:28 Chyba wychodzi na 0. Gdy smutno, -------, a gdy dobrze +++++++ Odpowiedz Link
xsenia Re: Bilans życia 27.04.08, 12:54 nie robie zadnych bilansow, bo bym musiala strzelic sobie w łeb zyje dniem dzisiejszym Odpowiedz Link