mi_71 22.07.05, 12:05 czesc, dr F. prowadzi moja ciaze i szukam dziewczyn, ktore tez do niego chodza, czy jestescie zadowolone i czy nie macie warzenia, ze wizyty sa zbyt czesto, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: dr Florjanski? 22.07.05, 13:23 Moją ciąże też prowadził.jestem b.zadowolona.Nie miałam wrażenia,że są za często bo tyle zalecają podręczniki.Uważam go za super specjaliste. Odpowiedz Link Zgłoś
mi_71 Re: dr Florjanski? 22.07.05, 13:37 Jesli moge, to chialabym sie zapytac, jak czesto do niego chodzilas i jak dlugo trwaly wizyty, a i jak traktuje sie jego pacjentki na Dyrekcyjnej i czy on sam tez sie nimi interesuje> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsee Re: dr Florjanski? IP: *.ac.pwr.wroc.pl 22.07.05, 14:54 Wizyty trwały tyle ile miałam pytań- w każdym razie nie zułam sie zaniedbywana. Ile ich było nie pamietam,ale że miałam problem w 8-11 tc. to chodziłam częściej. Na Dyrekcyjnej, jego pacjentki idą zawsze na odzdział patologii ciąży i są traktowane b.dobrze.On sam dogląda i dba o częste ktg, usg i wyniki. Jeśli trzeba, to bez problemu można się u wypłakać w rękaw.ja bardzo go polubiłam bo miałam wrażenie że to taki "ludzki" lekarz.nie jest specjalnie rozgadany ale jest naprawdę osobą która przejumuje się jak nie daj Boże pojawi się jakiś problem. To zresztą on znalazł krwiaka w macicy (podczas usg)i wziął mnie na odzdział jeszcze w ten sam dzień ( po jednej wizycie u niego w gabinecie prywatnym)-czym b.mnie zdziwił bo wiadomo,że na Dyrekcyjnej nigdy nie ma miejsc. Polecam go naprawdę serdecznie.uważam,że prócz tego że jest rewelacyjnym fachowcem to jeszcze jest po prostu troskliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: dr Florjanski? IP: 62.48.236.* 22.07.05, 15:09 Pan F. pewnie jest OK, skoro pacjentki tak twierdzą, ale przestrzegam przed planowaniem porodu rodznnego na Dyrekcyjnej. Umawiamy się, wszystko ladnie pięknie, jak przychodzi co do czego to o 3 w nocy okazuje się, ze nie tylko ze nie ma miejsca na porod rodzinny ale w ogóle nie mam miejsca. Ok to się moze zdarzyc, tylko uslyszalem, ze nie ma miejsca i jak chce to żona bedzie lezec po porodzie na porodowce a jak nie to zebym szukal sobie innego szpitala , no i szukalem. Zadnej pomocy z ich strony, zona sie zwija w bolach a lekarzowi nie przyjdzie do glowy, zeby zadzwonic po znajomych i znaleźć szybko miejsce w szpitalu. Dopiero pani na portierni laskawie udostepnila numery telefonow i dzwonilem sam. No niby nic strasznego, ale gorycz jest ze przez 9 miesiecy lekarz dyrekcyjnej karmi Cie wspanialymi wizjami porodu, za ktore placisz spore rachunki podczas comiesiecznej wizyty, a jak przychodzi co do czego, to ten lekarz po prostu nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi_71 Re: dr Florjanski? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.05, 15:32 witam, Twoja zona byla jego pacjentka i to on was tak potraktowal na porodowce? bede wdzieczna za infromacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: dr Florjanski? IP: 62.48.236.* 22.07.05, 15:36 To nie byl pan F., ale takie tam panują zwyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi_71 Re: dr Florjanski? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.05, 15:21 Dziękuje za informacje, faktycznie nie jest rozgadany i w ogole mialam warazenie, ze wszytskie informacje trzeba od niego wyciagac, a patologia to ii czy III p. i na ktorym on urzeduje i wszytkie babeczki laduja po porodzie na patologii, dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ela124 Re: dr Florjanski? 23.07.05, 18:00 Ja również prowadziłam ciąże u bardzo popularnego lekarza z Dyrekcyjnej,oczywiście prywatnie, miał być poród rodzinny, umówiony anestezjolog do znieczulenia, w końcu zaplanowane cięcie, przez 5 dni nie znalazł dla mnie miejsca w szpitalu i w końcu moja córeczka szczęśliwie przyszła na świat w szpitalu na Chałubińskiego tak przez niego krytykowanego. pozdrawiam ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsee Re: dr Florjanski? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 24.07.05, 21:52 Na tym pietrze,na ktorym on jest.Ja przenosilam ciąże i na 8 dzień od terminu poszlam do niego na odzdział(wlasnie na jego pietro),gdzie oczekiwalam na testy oxy.Na szczescie po jednej dobie (chyba ze stresu) zaczelam rodzić i wtedy poszlam juz na sale rodzinna-porodową a po, oczywiscie na odzdział polozniczy. Bo tam leżą maluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi_71 Re: dr Florjanski? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 10:40 Hm, sama nie wiem co robic chodze do Florajnskiego ale nasluchalam sie wielu sprzecznych opinii, a ta sale rodzinno-porodowa mialas zalatwiona wczesniej, twoj maz byl przy porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: dr Florjanski? IP: 62.48.236.* 25.07.05, 11:55 No i niech prowadzi Ci tą ciążę, ale rodzić w dalszym ciągu możesz gdzie chcesz. Ja polecam Brochów - poród rodzinny. Trzeba wcześniej pojechać - uzyskac papier - pozwolenie na poród rodzinny - wykupic cegielke i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsee Re: dr Florjanski? IP: *.ac.pwr.wroc.pl 25.07.05, 14:28 Sprzecznych?ja na forum znalazłam same dobre opinie o nim.Sale miałam załatwioną z ordynatorem (musisz iśc z mężem po zgodę),ale nie zaplacilam cegielki.I rodzialam za darmo.z mężem.Wprawdziejak przyszła moja kolej to tam lezała pani i rodziła,czekałam więc na ogolnej 2 h.Potem do rodzinnej z męzem i bylo o wiele lepiej.Przede wszystkim nikt nam nie wlazil.Tylko polożna co pół godzinki.bylismy sami. Odpowiedz Link Zgłoś