Dodaj do ulubionych

Lokale towarzyskie

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 03:41
Hej
studiuje juz 2 rok, ale mam problem
czy wiecie gdzie we Wroclawiu mozna poznac fajne dziewczyny?
moze sa lokale gdzie mozna spokojnie pojsc samemu i dobrze sie bawic?

pozd
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Lokale towarzyskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 20:27
      Morskie Oko!!
      • Gość: Birbant Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 20:33
        Morskie oko już nie działa z tego co słyszałem.
      • Gość: hrabiaa Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:00
        najlepsze dziewczyny są na kościuszki, ale można też poszukać po agencjach
        • Gość: Birbant Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 21:03
          W agencjach trochę strach żeby czego nie złapać.
          • Gość: krasnal Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:05
            Gość portalu: Birbant napisał(a):

> W agencjach trochę strach żeby czego nie złapać.
            co ty zakładasz 2 kondomy, mięszy nie super-tacon (jeżeli wiesz o co chodzi) i
            spox.

• Gość: Birbant Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 21:13
              Nie,ja chodzę pokemonić do miasta.
              • Gość: krasnal Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:16

> Nie,ja chodzę pokemonić do miasta.

jak chyba każdy, po prostu trzeba czasem pomóc młodemu w desperacji. dwa lata -
                to można oszaleć

• Gość: Birbant Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 21:19
                  Nie kumam.
                  • Gość: krasnal Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:28

> Nie kumam.

Nie martw się, tylko czytaj wątek rozpoczynający. Jakiś student II roku skarżył
                    się, że nie zaznał kobiety od 2. Poradzono mu skorzystanie z nierządu, a ty go
                    zniechęcasz opowieściami o chorobach. A super-tacon, no cóż widać żeś młody. To
                    był preparat, który wlewało się między oponę a dentkę i w razie uszkodzenia jakiś
                    czas można było jechać. A znany jest z tego, że była to jedna z pierwszyck
                    komercyjnych reklam w 1990 r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka