Gość: andre IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 03:41 Hej studiuje juz 2 rok, ale mam problem czy wiecie gdzie we Wroclawiu mozna poznac fajne dziewczyny? moze sa lokale gdzie mozna spokojnie pojsc samemu i dobrze sie bawic? pozd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Lokale towarzyskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 20:27 Morskie Oko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 20:33 Morskie oko już nie działa z tego co słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:00 najlepsze dziewczyny są na kościuszki, ale można też poszukać po agencjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 21:03 W agencjach trochę strach żeby czego nie złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:05 Gość portalu: Birbant napisał(a): > W agencjach trochę strach żeby czego nie złapać. co ty zakładasz 2 kondomy, mięszy nie super-tacon (jeżeli wiesz o co chodzi) i spox. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 21:13 Nie,ja chodzę pokemonić do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:16 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Nie,ja chodzę pokemonić do miasta. jak chyba każdy, po prostu trzeba czasem pomóc młodemu w desperacji. dwa lata - to można oszaleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 21:19 Nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: Lokale towarzyskie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:28 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Nie kumam. Nie martw się, tylko czytaj wątek rozpoczynający. Jakiś student II roku skarżył się, że nie zaznał kobiety od 2. Poradzono mu skorzystanie z nierządu, a ty go zniechęcasz opowieściami o chorobach. A super-tacon, no cóż widać żeś młody. To był preparat, który wlewało się między oponę a dentkę i w razie uszkodzenia jakiś czas można było jechać. A znany jest z tego, że była to jedna z pierwszyck komercyjnych reklam w 1990 r. Odpowiedz Link Zgłoś