Dodaj do ulubionych

Poszukiwana wokalistka

04.08.05, 17:56
Poszukuję wokalistki- dziewczyny z haryzmą i talantem do bardzo ciekawego
nowoczesnego projektu muzycznego.Jeśli jesteś zainteresowana kontakt na maila
iza_borek@poczta.onet.pl lub gazetowego.Chetnie opowiem wiecej.
Obserwuj wątek
    • Gość: cipcina Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:10
      a co to takiego haryzma? Ja to może nawet mam a nie wiem o tym?
      • Gość: pop Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 19:29
        Haryzma to taki rodzaj kóltury
        • iza_borek Re: Poszukiwana wokalistka 04.08.05, 20:48
          to samo co charyzma i kultura- bystre i prześmiewcze oko widzę nie
          śpi.Ogłoszenie jak najbardziej poważne.Strażnikom ortografii dziekuję bo bez
          waś świat by zginął ... ;)
        • Gość: hara-kiri Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:49
          Ja mam niezłą charę z rana. może się nadam?
    • Gość: kasia Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.206.113.77.telsat.wroc.pl 04.08.05, 22:17
      Mam wokal z charyzmą. Tyle, że charyzma mi się po każdym praniu filcuje. Z
      wokalem lepiej nie gadać, bo strasznie sie wkurza! Co robić?! Pokazywałam już
      Dodzie i Mandarynie, moge i tobie. Coś może pokombinujemy. Hey!
      • Gość: dori Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:49
        ja tez mam charyzme, jakieś 95 cm. Może być?
        • Gość: fekalistka Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:28
          A nie moze być fekalistka? też z charyzmom
          • Gość: Lublinianka Re: Poszukiwana wokalistka IP: 85.28.140.* 08.08.05, 21:55
            Może bym się nadawała... bo ucze się śpiewu operowego, a i z takim "normalnym"
            śpiewaniem nie mam problemu... jedyna przeszkoda to ta odległość... ale marze o
            tym żeby przeprowadzić sie do Wrocka. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka