iza_borek 04.08.05, 17:56 Poszukuję wokalistki- dziewczyny z haryzmą i talantem do bardzo ciekawego nowoczesnego projektu muzycznego.Jeśli jesteś zainteresowana kontakt na maila iza_borek@poczta.onet.pl lub gazetowego.Chetnie opowiem wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cipcina Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:10 a co to takiego haryzma? Ja to może nawet mam a nie wiem o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 19:29 Haryzma to taki rodzaj kóltury Odpowiedz Link Zgłoś
iza_borek Re: Poszukiwana wokalistka 04.08.05, 20:48 to samo co charyzma i kultura- bystre i prześmiewcze oko widzę nie śpi.Ogłoszenie jak najbardziej poważne.Strażnikom ortografii dziekuję bo bez waś świat by zginął ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hara-kiri Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:49 Ja mam niezłą charę z rana. może się nadam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.206.113.77.telsat.wroc.pl 04.08.05, 22:17 Mam wokal z charyzmą. Tyle, że charyzma mi się po każdym praniu filcuje. Z wokalem lepiej nie gadać, bo strasznie sie wkurza! Co robić?! Pokazywałam już Dodzie i Mandarynie, moge i tobie. Coś może pokombinujemy. Hey! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:49 ja tez mam charyzme, jakieś 95 cm. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fekalistka Re: Poszukiwana wokalistka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:28 A nie moze być fekalistka? też z charyzmom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: Poszukiwana wokalistka IP: 85.28.140.* 08.08.05, 21:55 Może bym się nadawała... bo ucze się śpiewu operowego, a i z takim "normalnym" śpiewaniem nie mam problemu... jedyna przeszkoda to ta odległość... ale marze o tym żeby przeprowadzić sie do Wrocka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś