Dodaj do ulubionych

Po wypadku na Pilczycach

IP: *.sympatico.ca 07.08.05, 21:51
Dobrze , ze o tym nie napisal juz pan redaktor Maciejewski , na pewno by
bylo ,ze sprawca pan Mlynarski poszedl na pielgrzymke modlic sie za
chlopca ,czyli jeszcze raz by sie nam wszystkim chcialo rzygac .
Obserwuj wątek
    • doomsday Gdzie jest moja mama ? 08.08.05, 02:46
      Gdzie jest moja mama ? Tak sie bedzie pytal ten chlopiec .
      • Gość: bb Re: Gdzie jest moja mama ? IP: *.crowley.pl 08.08.05, 04:09
        Przynajmniej potwierdzono ze gosc jechal "blisko" 130 km/h.
        I po cholere byly wymyslane histoyjki z przechylonym samochodem i wskazowka
        predkosciomierza?

Faktem jest ze charakter slow uzytych w artykule juz jakos inny... Mniej osobisty.
        Z szacunkiem dla p. Maciejewskiego.
    • Gość: Hunter Re: Po wypadku na Pilczycach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.05, 10:45
      Dzielny chłopiec!
    • Gość: gość Re: Po wypadku na Pilczycach IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.08.05, 10:59
      Przepraszam za wyrażenia poniżej ale ja bym tego sukinsyna kroiła i soliła codziennie do śmierci.
      • Gość: kierowca Re: Po wypadku na Pilczycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:02
        kto jest bez winy niechaj rzuci kamień.
        drogie siostry i bracia kierowcy! ile razy jechaliśmy jak wariaci? (ten w audi
        to wyjątkowy czub) i tylko dzięki opatrzności zyjemy i daliśmy żyć innym. Nie
        bronie debila, ale chodzi mi aby takie straszne wypadki były dla wszystkich
        przestrogą.
    • Gość: Oktoberfest Re: Po wypadku na Pilczycach IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 08.08.05, 11:38
      STOP WARIATOM DROGOWYM!

www.stopwariatom.pl/
    • Gość: dy77 Re: Po wypadku na Pilczycach IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.08.05, 04:31
      1 pytanie do pana Maciejewskiego ma pan rodzine skad ta skrajna stronniczosc w
      pana artykulach cale szczescie ze zostal pan odsuniety od tego tematu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka