Gość: czarna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.05, 21:48 Dlaczego nikt się nie odzywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: 83.168.106.* 18.08.05, 18:44 Wakacje , wakacje moja droga Czarna. Ci co byli w LZN nigdy go nie zapomną. W moim sercu ma on specjane miejsce. Więc rzucaj temat i gadamy. Ja tam bardzo chętnie wracam wspomnieniami . Zwłaszcza kiedy mi się na co dzień wszystko wali na łeb i szyje. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
tadekwoj Re: ZAPOMNIANY LZN? 15.02.06, 21:26 Kto by zapomniał??? matura 86..III Tz...e.k..napiszcie..szukam kontaktu do Zbyszka Pawłowskiego z wałbrzycha... e.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna :-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.06, 12:57 cześć Tomek! przepraszam ale w których latach byłeś w lzn-ie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: :-) IP: 83.168.106.* 04.03.06, 18:00 Już to chyba pisałem , bo tych wątków o LZN-nie sie narobiło ale ten tylko jest widoczny , ja byłem w LZN nie w latach 1984-1987 no to niemalże 19 lat temu jak moja przygoda z tym miejscem na Psim Polu się zakończyła , potem byłem 4 lata w PST na Młodych Techników. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: :-) IP: 83.168.106.* 16.04.06, 18:54 Wesołych Świąt absolwenci z LZN :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Re: Zapomniany LZN?? 13.03.07, 20:34 Ja chodziłem do TBS w latach 1958-1961. Nosiłem mundurek z lotniczymi "mewkami". na głowie mundurowa maciejówka. Moim wychowawcą był Pan Stanisław Beutel ( z nim po wielu latach pracowałem - aż do Jego tragicznej, w Tatrach, śmierci). Matematyki starała się mnie nauczyć Pani Lukasowa. Polskiego uczył mnie Pan Andrzej Lange. Dyrektorem był pan Bekier. A dzisiaj jestem już na emeryturze. Wszystkim z TBS (i LZN) życzę wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:30 Ja jestem kolejna do kolekcji z LZN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: 83.168.106.* 01.09.05, 17:37 No wakacje się już skończyły. O tej porze juz sie było w internacie. I żyło wspomnieniami o wakacjach Pozdrowienia dla całej szkoly obecnych uczniów i qszystkich absolwentów Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.09.05, 15:45 witajcie wszyscy. Widze Lenka ze stary post naszej szkoly juz przepadl he. Dobrze ze nowy rozpoczelas. Moim zdaniem glucha cisza w zwiazku z naszym szkolnym tematem wynika z zabiegania uczniakow w codziennosci zyciowej. Moze po prostu umowmy sie ze obowiazkiem kazdego tu obecnego bedzie chociaz najkrotsze zdanie, codziennie! Pozdrawiam mocno wszystkich w Polsce i rozsianych po calym swiecie LZNiakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.sympatico.ca 23.09.05, 23:46 Mozna zerknac aby przywrocic wspomnienia na strone www.lzn.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.09.05, 17:40 dzien dobry Panie Zygmuncie. Widze ze pilnie Pan sledzi watki szkolne. Bardzo sie ciesze ale sadze ze reszta tu obecnych nie wie kim Pan jest Profesorze. Pozdrawiam sasiada, ale ja znad samego Ontario. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.10.05, 18:02 nie zapomniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti 60-lecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 22:41 Dzieciaki, 14 października obchodzone jest 60-lecie Szkoły. Warto być. Impreza będzie na wiele fajerek. Ja chodziłem do TBS, ale co za różnica Odpowiedz Link Zgłoś
wnuk.nerona Re: 60-lecie 02.10.06, 22:45 Pan Zygmunt z Kanady jest założycielem strony ze wzpomnieniami. A prywatnie - absolwentem ( stary rocznik) i jednocześnie synem jednego z profesorów, kierownika laboratorium silników tłokowych. Kiedyś takie było w szkole, w ostatnim budynku internatu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: 60-lecie IP: 83.168.106.* 07.10.06, 19:21 Nastawiałem sie na to 60 lecie i juz obdzwoniłem kolesi po całej Polsce nawołując do spotkania , już obiecałem moim synom wyjazd od Wrocławia a tu masz babo placek, musze lecieć za granicę w tym terminie i nici z tego spotkania. Pozdrowienia dla całego LZN dla wychowawców i absolwentów. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: 60-lecie 10.12.06, 12:08 60-lecie? Żenująca impreza, gdyż spotkania koleżeńskie ( szczególnie młode roczniki) opanowała atmosfera wódczana. Ponadto, w ramach 80 zł wpisowego można było sobie kupić piwo - za swoje pieniądze. Ani krzty choćby bigosu i symbolicznego kufla piwska za wniesione wpisowe. Więcej już nie wemę udziału w "imprezie". Odpowiedz Link Zgłoś