Dodaj do ulubionych

----POMOCY!!!---GDZIE KUPIC KOSZULE WE WRO ?-----

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.08.05, 19:50
błagam

Pomocy , W sobote mam wesele a ja wciąz nie mam koszuli !
Gdzie we wrocławiu jest dobry sklep z dużym wyborem koszul po normalnych
ludzkich cenach ? Dodam ze we Wólczance juz byłem - tam koszula biała
kosztuje 250 zł !!!! szaleństwo !
Czy macie jakiś inny sklep specjalizujący sie tylko w koszulach ?
prosze o pomoc

pozdrawiam

tomek
Obserwuj wątek
    • gonzales.wroclaw Re: ----POMOCY!!!---GDZIE KUPIC KOSZULE WE WRO ?- 16.08.05, 21:04
      W Wólczance koszula kosztuje i owszem - 250 PLN - ale jest to najwyższy model, drogi bo z bawełny egipskiej. Nota bene, sam taką kupiłem na swój własny ślub i nie żałuję. Cała noc imprezowania i nawet się nie spociłem za bardzo.
      Wiem o czym mówisz, bo znalezienie we Wrocławiu koszuli ze 100% bawełny na spinki poniżej 200 PLN jest awykonalne, zwłaszcza gdy potrzebny jest mniej typowy rozmiar.
      Może Sunset Suits? Koszule fajne, niedrogie nawet, ale poliester w składzie powoduje, że nadają się może na 3-4 prania.
      Życzę powodzenia :).
    • Gość: Rafik Re: IP: *.magma-net.pl 16.08.05, 21:32
      na Oławskiej jest Sunset Suits... tam mają koszule dobrej jakości i wcale nie
      jest tak ze po 3-4 praniach cos sie z nimi dzieje... ja tam kupiłem koszule i
      jestem zadowolony... duży wybór i dobra obsługa... i co ważne można przymierzyć
      (bo w większości sklepów panie mówią że sie nie przymierza-chyba nie chce im
      sie później składać tych koszul).
      • Gość: tomek Re:koszula IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.08.05, 21:51
        no własnie, ja tez mam złe doswiadczenia z koszulami z Sunset ...
        Strasznie źle sie prasują....
        Dlatego szukam jakiegoś specjalistycznego sklepu tylko z koszulami, albo
        miejsca gdzie jest ich naprawde duży wybór.
        hm... wrocław taki duzy a nie ma gdzie koszuli kupić ?
      • gonzales.wroclaw Re: 16.08.05, 23:15
        Gość portalu: Rafik napisał(a):
        > na Oławskiej jest Sunset Suits... tam mają koszule dobrej jakości i wcale nie
        > jest tak ze po 3-4 praniach cos sie z nimi dzieje...

Otóż dzieje się. Jeżeli koszula ma poliester w składzie, a te z SS mają go od 30 do 40%, to wystarczy przeprać i przeprasować koszulę, aby ten poliester się zbiegł i zdeformował mankiety i kołnierzyk. Już pomijam kwestię, że sztuczne dodatki błyskawicznie żółkną, zwłascza we wrocławskiej wodzie.
        Oczywiście, problem ten dotyczy nie tylko koszul SS, których swego czasu byłem miłośnikiem, tylko wszystkich ze sztucznościami. Jak miałem koszulę SS ze 100% bawełny, nigdy nie miałem żadnych problemów. Od dłuższego czasu jednak w SS takich koszul nie ma, przynajmniej w moim rozmiarze.
        Pozdrawiam.
        • Gość: tomek Re: IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.08.05, 07:19
          Dzięki gonzales za wyczerpującą wypowiedz.Chyba nie zostaje mi nic innego jak
          kupić tę koszulę za 250 ... Najwyżej na butów sobie nie kupie i pójde na bosaka
          do ołtarza.
          A po weselu pomyśle czy nie otworzyć we Wrocławiu sklepu z koszulami.

Pozdrawiam
        • Gość: Rafik Re: IP: *.magma-net.pl 17.08.05, 10:39
          to chyba mam jakies szczescie, bo z moimi koszulami tak sie nie dzieje :)
    • janek_polkowski re: ----pomocy!!!---gdzie kupic koszule we wro ?- 04.09.17, 18:22
      Rozwiązaniem Twojego problemu jest nowopowstały punkt przy e leclercu (nowe osiedle) na ul. Zakładowej producenta Tudor. Super jakość koszul a w dodatku poniżej 200zł. Niewykonalne zadanie o którym pisze użytkownik gonzales.wroclaw jednak wykonałem :) Mają duży wybór, nawet niestandardowych rozmiarów jak np. kołnierzyk 48. polceam! bo sam jestem zadowolony.
      • nazimno Re: re: ----pomocy!!!---gdzie kupic koszule we wr 05.09.17, 10:05
        Jasiu, nie wciskaj luziom kitu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka