wroclove 16.08.05, 21:00 Witam! A może ktoś z Was jeździ na rolkach? Chętnie się umówię? pzdr. r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majgul Re: a może... 17.08.05, 11:18 kiedyś tj. w czsach licealnych jeździłam, ba nawet miałam własne rolki, ale że po pierwsze, sportowo uzdolniona nie jestem, i po drugie, nie opanowałam nigdy sztuki hamowania (hamowałam zmniejszając stopniowo prędkość bądź poświęcając me 4 litery:) - zaprzestałam uprawiania tegoż sportu. Ale życzę ci powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: a może... 23.08.05, 10:42 ja jezdze *tu chcialam wstawic usmiech, ale na hiszpanskiej klawiaturze sie nie da... jak wroce z urlopu, bardzo chetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclove Re: a może... 23.08.05, 22:10 mariken napisała: > ja jezdze *tu chcialam wstawic usmiech, ale na hiszpanskiej klawiaturze sie nie da... > jak wroce z urlopu, bardzo chetnie! Jestesmy umowieni! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclove Re: a może... 29.08.05, 14:11 Umówmy się mailowo, bo tutaj nie ma sensu... Odpowiedz Link Zgłoś