Dodaj do ulubionych

LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO???

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.05.04, 06:38
ludziska kochane juz ktorys raz probuje nawiazac kontakt z ludzmi, z ktorymi
wiele sie przeszlo. technikum osprzet platowca jestescie???? pozdrawiam
norbert.
Obserwuj wątek
    • Gość: Amayah Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:00
      Buuu... Niestety nie technikum, ale też LZN i fajnie że ktoś z lotniczych się
      odezwał!!! Ten sam staż co ty, hehe. Matura 2000. Tyle że ja od 1996 - LZ. Ale
      fajnie, że jest ktoś z LZN-u!!! Pozdrówka ciepłe!!!
      • Gość: Lenka Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 16.07.04, 18:24
        Cześć zgłasza się matura z 1979r też osprzęt płatowca z takim "wapniakiem" jak
        ja też porozmawiacie?
      • Gość: yeti Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 217.97.149.* 20.07.04, 15:49
        lata 1984 -1987 zsz
        • Gość: lenka Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 20.07.04, 21:16
          Witamy witamy yeti moze cos wiecej pozdrowienia
          • Gość: Yeti Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 217.97.149.* 21.07.04, 10:09
            Pozdrowienia,pozdrowienia klasa III AZ (rok uk. 1987) wych. ps. ''Blada'' ale
            to juz bylo 20 lat temu niemalze. Do tej pory jednak pamietam niesamowite
            lekcje ze Staniszewskim ''wszystkie piec palcow u mojej dloni'' , i plany
            rozbicia jego karcianego banku. Mieszkalismy w roznych budynkach internatu nie
            mylic z internetem. We wrzesniu planujemy wraz z kolega male spotkanko przy
            wodce z okazji 20 lecia spotkania w LZN. W chwili obecnej jestesmy chyba jedyni
            tak blisko trzymajacymi ze soboa kontakt goscmi z tamtych czasow .Pieknych
            czasow.
    • Gość: Amayah Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:08
      A co ty w Kanadzie robisz?? Wracaj, hehe.
      • Gość: norbi Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 06.07.04, 00:31
        pozdrawiam pozdrawiam, poniewaz obwitosc ofert pracy w naszym kraju jest z
        kazdym dniem wieksza, wiec niezwlocznie nalezy zainwestowac w swoja przyszlosc
        byle nie w Polsce... niestety, ale tez mile wakacje! pozdrawiam
        • Gość: amayah Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:28
          No tak, wiadomo.... Dobrze chociaż, że wakacje miło spędzasz :)
          We Wrocku akurat dop. od wczoraj gorąco.

Szkoda, że tak mało luda pojawia się w poście LZNowskim... Czyżby wszyscy
          zapomnieli o tych pięknych migach przy wejściu do szkoły.....
          Baw się tam dobrze, poodpoczywaj też trochę, nie samą pracą człowiek żyje.
          Wzbogać się i wracaj do kraju jako inwestor. :)
          Pozdrówka!
          • Gość: norbi Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 16.07.04, 01:04
            dzieki, sorry dopiero sie na stale podlaczylem do netu na nowej chatce. teraz
            bedzie mozna juz czesciej pogadac. nie zamierzam szybko wrocic ale z tym
            inwestorem to pewnik, hehe.
    • Gość: lenka Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 16.07.04, 19:06
      Zapisaliście się już do klub absolwentów, jeżeli nie to polecam tą stronę
      www.lzn.of.pl/ Jak chcecie pooglądać zdjęcia ze szkoły to zajżyjcie
      tu:ca.f2.pg.photos.yahoo.com/bc/hztbs/lst?.dir=/&.view=t&.src=ph&.done=.
      Pozdrówka.
      • amayah Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? 16.07.04, 23:47
        Witaj lenko!
        A ty też z LZNu? Bo my tu z Norbim jakoś tak samotnie klikamy.
        Pozdrawiam również!

Norbi, teraz to się zaklikasz na śmierć ;)
        • amayah Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? 16.07.04, 23:53
          Qrczę, a kto był waszym wychowawcą? Na jednym ze zdjęć rozpoznałam panią Medyk.
          Odeszła po roku z nami, heheh, daliśmy jej w kość...
      • Gość: norbi Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 17.07.04, 02:21
        witam witam trzeciego towarzysza naszego forum!!! ale numer juz troje, ich
        troje, nas troje, a tyle tysiecy wyszlo z tych murow, nie? ciesze sie ze sie
        odezwales/as (bo nie jestem pewny, ale chyba kobieta?)sorry jesli cos zle
        zabrzmialo! defakto to rok po Twojej maturze sie urodzilem!
        ale jaja jak berety, mam nadzieje ze wniesiesz tu troche historii jak to bylo
        kiedys kiedy jeszcze innych nie bylo,hehe!
        mam nadzieje ze dolaczy do nas pozostale kilka tysiecy ludzi ktore rowniez
        znaja temat i magiczny skrot L.Z.N.
        pozdrawiam bardzo serdecznie , stronka szkoly znana na wylot, oczywiscie juz
        lista absolwentow uzupelniona! do uslyszenia niebawem, tylko szkoda ze mam male
        szanse na rozmowe z Wami w tym samym czasie, bo kiedy ja siadam przed komputer
        to w Polsce juz noc, niestety...
        ale jakos damy rade prawda??? czekam niecierpliwie na obojga! pa
        • Gość: Lenka Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 17.07.04, 21:07
          ,Witam kobieta i to 45 letnia jak ten czas szybko leci. W tym roku
          obchodziliśmy 25 lecie po maturze,Zjazd naszej klasy nawiasem mówiąc świetnej
          do dzisiaj odbył się w Porębach koło Twardogóry,w gospodarstwie
          AgroturystycznymNie wiem z jakiego regionu Polski pochodzisz i czy coś ci to
          mówi ale jest to blisko Wrocławia.Zabawa trwała dwa dni i było świetnie jak za
          dawnych szkolnych czsow Gitara alkochol wspomnienia a było co wspominać
          zwłaszcza nauczycieli.Naszym wychowawca przez pierwsze trzy lata był Zbigniew
          Rakint świetny młody nauczyciel fizyki kumpel zwłaszcza dla chłopaków z naszej
          klasy.
        • Gość: lenka Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 17.07.04, 21:43
          Spotykamy sie co pięć lat Ja w tym roku byłam pierwszy raz wrażenie
          super.Obecnie mieszkam w Bełchatowie ale przez 30 lat mieszkałam we wWroclawiu
          Moja córka studjuje na politechnice Wrocławskiej na drugim roku Ludzie z mojej
          klasy zaszli wysoko jeden jest nawet Burmistrzem Laskowic Jelcza.Częsc jestza
          granica przewaznie w Niemczech.Wszyscy sa tacy pożądni a 25 lat temu bylismy
          bardzo zbuntowaniPrzez piećlat było szaleństwo i nauka jednoczesnie.
          Nauczyciele świetni długo by wymieniac moze nastepnym razem narazie pozdrawiam

• Gość: norbi Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 19.07.04, 03:56
            droga lenko, jest pozno wlasnie wrocilem z weekendu. dzie ki ze sie odezwalas i
            musze ci cos powiedziec waznego:
            burmistrz- Pan Szczesniak....
            jestem z Jelcza Laskowic,
            natomiast od 95 roku mieszkam we Wroclawiu, czyz ten swiat nie jest maly?
            ale sie usmiechnalem wlasnie, odezwij sie znowu! pa pozdrawiam
            • ginztonikiem Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? 19.07.04, 11:08
              Ale fajnie, że jesteś z tych pamiętnych, starych dobrych lat szkolnych. Bo
              wszyscy mówią, żę LZN schodzi na psy. Kiedyś to była ponoć kapitalna szkoła.
              Miło mi było pooglądać stare zdjęcia. Bardzo klimatyczne.... Ja z Wrocławia na
              wskroś. Fajnie, że rośnie nam na tym forum jakaś "grupka". No bo troje to już
              tłum, co?... :)
              Pozdrawiam Was ciepło i czekam na nowych LZNowiczów.
              • ginztonikiem Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? 19.07.04, 11:09
                Teraz się muszę wytłumaczyć, to mój drugi nick, to ja , Amayah oczywiście.
                Sorki. :)
                • Gość: lenka Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 19.07.04, 19:56
                  Moja klasa to Vct matura79 Tablo i zjęcia z rajdu do karpacza nadesłane są
                  przeze mnie.Możesz zobaczyc jak wyglądałam 25 lat temu.Dużo się nie zmienilam
                  tylko się postarzłam buuuuuuu.Miło ze wspomina się LZN jako kapitalną szkołe to
                  wszystko prawda a jaka byla super wiara i jest do dzisiaj konie kraść.Młodzieży
                  umieście zdjęcia Pozdawiam
                  • Gość: norbi Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 22.07.04, 20:18
                    HALO!!!! JUZ KONIEC ODWIEDZIN? MOZE PANSTWO Z WROCLAWIA NAGLOSNIA TELEFONICZNIE
                    PO ZNAJOMYCH O NIEJAKIM FORUM ? MOZE WTEDY ZBIERZE SIE SMIETANKA??? POZDRAWIAM
                    WSZYSTKICH TU OBECNYCH I TYCH KTORZY DOPIERO DOTRA!!!!
                    • Gość: norbi Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 19.08.04, 19:47
                      wciaz wierze ze jeszcze znajdzie sie we Wroclawiu ktos kto zna skrot LZN i
                      przezyl tam kawalek swojego zycia! pozdrawiam dotychczasowych forumowiczow!
              • Gość: c z a r n a Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.visp.energis.pl 22.09.04, 17:03
                no widzisz kochaniutka, czasami tak bywa, nie tylko my się starzejemy...
                • Gość: Yeti Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 83.168.106.* 16.01.06, 23:09
                  Znalazłem ten post na samym końcu , co tu dużo pisać , codziennosć nas wykańcza
                  i nie ma czasu na nic innego poza nią. Dziś wszyscy w domu poszli spać lekko
                  wcześnie jak na zwyczaje tego domu i dorwałem się do kompa uradowany , choc
                  czuje że też przesadzam z tą porą przed komputerem bo jutro znowu 6.00 pobudka
                  godzina jazdy do roboty i znowu te drętwe angielskie gadki . Ale dziś się
                  wyrwałem na siłownie i saune na dwie godziny. Pamiętam w LZN chodziliśy
                  popołudniami na halę gimanstyczną i razu pewnego w ferworze walki, kolega Józek
                  tak się zaganiał że zleciał z ławki prosto wyrzynając szczęką w podłgę, tracąc
                  przy tym chyba ze trzy zęby. Latał potem do polikliniki przy Hydralu gdzie mu
                  dorobili sztuczne zębiska. A na hali, po tym wypadku ,była przez jakiś czas
                  dziura w parkiecie którą Józuś oglądał nabożnie . No to idę spać .
                  Pozdrowienia . Zabrakło u mnie ciepłej wody , ale wieczorem kąpałem się w
                  pracy , no może i to sposób na jakieś oszczędności. Przypomina mi się jakis
                  stary polski film w którym gościu stał w bufecie dworcowym i wyliczał co mu się
                  opłaca jak jedzie do pracy i jak z niej wraca.
                  No i spadam
    • marcinek101 Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat 19.07.04, 22:07
      Witam! Ciekawe kto jeszce z "naszych" zaglądnie ? Pozdr. M.
      • Gość: norbi Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 20.07.04, 06:40
        o jest ktos nowy! Marcin, witam, o zdrowie pytam!
        nic dzis wiecej dzis nie napisze, przepraszam, bom bez mocy...
        udaje sie w sen, do jutra drodzy Panstwo!
        • marcinek101 Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat 28.07.04, 20:41
          Jakoś nam rozmowa się nie klei ja ostatnio nie mam siły siadać do komputera ale
          jak sie wyrobię to sobie powspominamy :) pozdr. M.
          • Gość: norbi Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 28.07.04, 21:43
            wiesz ja mam ten problem ze u mnie inny czas niz w polszcze w dany
            momencie.jednakze chcialbym abysmy moze cosik poopowiadali soboie z czasow
            swietnosci. moim wychowawca byl wspanialy czlowiek Grzegorz Krzak. poza tym z
            nauczycieli moglbym wymienic wiele wiele wspanialych nazwisk jak Pan Szumowski,
            Szpyrko, Dyr Noga, Pan Bochenski, sw.p.W.Chudzik, cala kadra warsztatowa, cala
            adra internatu, a zwlaszcza Norbert Szymkowiak, itd az sie lza kreci juz w oku,
            wspaniali ludzzie na wspanialym miejscu, tak zawsze bede pamietal LZN, a co z
            wami, gdzie reszta, Marcin jak bylo z toba moze ktoras z tych osob cie rowniez
            maglowala, np Pani Surdyka z fizyki??? ciekawy jestem!!!
            • Gość: Yeti Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: 217.97.149.* 29.07.04, 13:44
              O ile mnie pamiec ie myli to fizyki uczyl Pan Surduka ps. Ping Pong mieszkal ze
              swoja rodzina w latach 1984 -1987 w 5 budynku internatu i z mozolem wielkim
              gdzies w okolicach stadionu olimpijskiego samotnie jak slimak budowal dom.
              Pani Surdyka zas uczyla historii bo jest z wyksztalcenia historykiem
              archiwista , a poza tym to byla moim wychowaca w latach 1984 -1986, potem byla
              nia Blada . Ale to bardzo mila byla Pani od matematyki. LZN mial swoj klimat.
              • Gość: norbi Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.04, 02:14
                bede podtrzymywal ten watek, aby LZN byl zawsze na gorze!!!!
                pozdrawiam serdecznie!
            • marcinek101 Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat 07.08.04, 22:05
              Gość portalu: norbi napisał(a):

>
              >moim wychowawca byl wspanialy czlowiek Grzegorz Krzak. czyli "Krzak-noris" :)
              onegdaj usiłowałem z kolegami strącić Go ze słupka dla sędzieka sitkówki He he
              > nauczycieli moglbym wymienic wiele wiele wspanialych nazwisk jak Pan
              Szumowski, no Pan Szumowski pamiętam i mile wspominam ze szkoły i nie tylko....
              >
              > Szpyrko, Dyr Noga czyli "Noga-z brodą":)), Pan Bochenski, sw.p.W.Chudzik,
              szkoda Chudzika a pamiętam jak wypisaliśmy na tablicy "Robin Chudzik -
              poszukiwany zywy lub martwy" On wszedł do klasy i zapytał kto to napisał po
              naszym przyznaniu się do dzieła pochwalił i dodał że napis jest nie kompletny a
              powinien brzmieć Robin Chudzik poszukiwany żyw, martwy lub ......" szczegóły
              na priv
              cala kadra warsztatowa, cala
              > adra internatu, a zwlaszcza Norbert Szymkowiak,

Szymka to i ja pamiętam i te słynne dyskoteki i te słynne po dyskotekach i
              Burgasa i Adasia i jeszcze kilku innych
              >itd az sie lza kreci juz w oku,

oj się kręci ... latka lecą brzuszek rośnie
              >
              > wspaniali ludzzie na wspanialym miejscu, tak zawsze bede pamietal LZN, a co z
              > wami, gdzie reszta, Marcin jak bylo z toba moze ktoras z tych osob cie
              rowniez
              > maglowala, np Pani Surdyka z fizyki???

pani Surdyka to mnie chyba nie lubiła... ciekawy jestem!!!

podr.M
              • Gość: norbi Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 10.08.04, 02:25
                ha! witam ! widzisz Marcin jak to milo sobie tak poczytac o tym co bylo i jak
                bylo. bardzo sie ciesze ze zagladasz na naszego posta, bo jakos inni nie
                wytrwali albo jeszcze sie wczasuja gdzies na urlopach. mamn nadzieje ze na
                stronie LZN juz sie dawno wpisales na liste absolwentow, ale jakos nikt nie
                raczy sie sposrod tylu ludzi odezwac tu do nas. badzmy wytrwali a moze wkoncu
                nastapi eksplozja gosci, jak juz sie wiesc rozejdzie. pozdrawiam goraco i zycze
                milych dni lata ktore pomimo wszystko jest juz a nawet minelo polmetek!
                • Gość: norbi Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 10.08.04, 23:20
                  powiedzialem ze LZN ma byc na gorze jak zawsze, no tak lepiej.
                  pozdrawiam wszystkich!!!!
                  • Gość: norbi Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 12.08.04, 00:25
                    LZN na gore!!! hehe pozdrawiam
                    • Gość: norbi Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 31.08.04, 21:57
                      znowu musze przemiescic, pozycje szkoly. no to na gore! pozdrawiam!
                      • Gość: amayah Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: 62.5.237.* 11.09.04, 19:44
                        Tak jest!!!! Na gore!!!

A tak w ogole to pozdrawiam ze wschodu!
              • Gość: c z a r n a Re: Jest tylko inny rocznik 87-92 Vat IP: *.visp.energis.pl 22.09.04, 17:07
                rocznik 96-2000, też była jazda w tej szkole-a my "stiuardesy", miałyśmy z wami
                jak w niebie....
                • Gość: amayah hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 21:34
                  "stiuardeso - sekretarki" ;P
                  • Gość: norbi Re: hehe IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 26.11.04, 02:31
                    jakze sie ciesze ze ktos jeszcze tu zaglada! pozdrawiam wszystkich serdecznie!
                    • Gość: czarna Re: hehe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.05, 09:45
                      a no zagląda. ale co z tego, jak przedział czasowy odwiedzających jest nie co
                      szokujący.od czasu do czasu raz na miesiąc.... szkoda.
                      • Gość: amayah Re: hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:05
                        eeeehhhh......
                        A wiecie w ogóle że w 2006 jest zlot absolwentów w LZNie?
                        Oczywiście polecę jak na skrzydłach.
                        Pozdrówka serdeczne!
                        ===ja jestem pani luty, Czarna, heheh===
                        • Gość: norbi Re: hehe IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 16.02.05, 15:39
                          witam witam! co jaki zlot absolwentow? 2006? co to za rocznica okragla?
                          powiedz cosik wiecej Szanowna Pani bom ciekawy wielce! pozdrawiam
                          • Gość: YETI Re: hehe IP: 83.168.104.* 03.03.05, 19:18
                            CZAS LECI DZIECIAKI MI SIE PRZY KOMPIE WYCHWUJA , A W CZASACH LZN-U W SWIETLICY
                            BYLY SWEGO CZASU NALEPSZE DYSKOTEKI WE WROCŁAWIU ALE DO CZASU KILKU
                            NIESŁAWETNYHC MORDOBIĆ W WYKONANIU GITNIKÓW Z DŁUGOŁEKI I JUZ BYŁO PO
                            DYSKOTEKACH. DYREKTORKA BYŁA WTEDY PANI BARBARA OSTRORÓG. BYŁA JESZCZE INNA
                            PANI BASIA BASIA OLESZEK . WSZYSCY SIE W NIEJ PODKOCHIWALI A NAJBARDZIEJ JEDEN
                            Z NAUCZYCIELI Z LABORATORIUM , JUZ NIEŻYJĄCY .
                            • Gość: czarna Re: hehe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.05, 15:38
                              Widzę, że kolega to taki bardziej wtajemniczony w życie LZN-u był. No proszę!
                              Czyżby w granicach rocznika 1996-2000? Pozdrawiam!
                              • Gość: Yeti Re: hehe IP: 83.168.104.* 12.03.05, 17:25
                                No nie w tych latach to już byłem dawno po LZN-nie i jeszcze innych szkołach
                                mniej lub bardziej sławetnych . Miałem juz 2 synów , których teraz muszę siłą
                                spod komputera wyganiać. W LZN byłem w latach jak już pisałem 1984-1987 w
                                szkole zawodowej. Moim opiekunem na warsztatach szkolnych był pan Andrzej
                                Kocwin. Kierownikiem warsztatów był pan Józef Biczysko ktorego pole z
                                rzodkiewką notorycznie okradaliśmy bo rzodkiweka była wyjątkowo smaczna. Poza
                                tym pomiędzy budynkiem internatu numer 3 i 4 była spryzmowana ziemia po budowie
                                chyba kortu o ile dobrze pamietam i na tej pryzmie we wrześniu zawsze rosły
                                ogromne kanie które potem w internacie smarzyliśmy. Pozdrowienia.
                                • Gość: norbi Re: hehe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.05, 01:04
                                  witam Szanownego nowego Goscia! usmiech na twarzy sie robi. Biczysko wciaz
                                  pracowal za mojej kadencji, Kocwin rowniez, a Basia Oleszek zostala ponownie
                                  wybrana dyrektorem szkoly w roku 2000. Swietej Pamieci Wiktor Chudzik, tak
                                  podkochiwal sie w niej zawsze hehe co bez watpienia czesto pokazywal. Widzialem
                                  go ostatni raz w przeddzien smierci, kiedy juz nie wrocil ze spaceru ze swoim
                                  psem... Panie Yeti a gdzie Pan teraz mieszkasz? Wroclaw ? Z czystej ciekawosci
                                  pytam. Zalozylem ten watek w nadziei ze uda sie tu w jednym czasie spotkac
                                  gupie ludzi, ktorych przeciez tyle laczy. powoli powoli przychodza nowi, ciesze
                                  sie bardzo. mam nadzieje ze ten watek stanie sie najwiekszym na tym forum, tak
                                  jak niewatpliwie najwieksza i najlepsza we Wroclawiu byla nasza szkola- LZN.
                                  pozdrawiam wszystkich dziekuje " czarna " i "ammayah" za odzywanie sie i
                                  zapraszam wciaz nowych LZNowiczow, pozdrawiam Noebert
                                  • Gość: Yeti Re: hehe IP: 83.168.104.* 15.03.05, 17:34
                                    Pan Yeti jest z miasta portowego w kraju nad Wisłą. A Yeti to moje przezwisko z
                                    czasów LZN bo zawsze chodziłem z plecakiem i miałem posturę jak ten zwierz z
                                    Himalajów. Piszemy tu o nauczycielach ale należy się też wspomienie paniom z
                                    kuchni i innemu personelowi palczom z kotłowi wiecznie naj....ych. Heee . Naszą
                                    ulubioną panią z kuchni była Lodka wagi to miała ze 150 kg , ale rączą
                                    zasuwała na swojej damce po Kiełczowskiej, cała swą posturą zajmowała okienko
                                    na stołówce w którym trzeba było zostawić bloczek żeby dostac papu .
                                    Najczęsciej martadelę lub mortadelę,zależy kto z jakiej częsci kraju pochodzi .
                                    Zjadłem tego świństwa za mojej tam bytności więcej niż ważyłem, kiedyś moja
                                    żona kupiła toto na promocji w markecie , zjadły koty na podwórku. Poza tym to
                                    były czasy kiedy przy opłacie za internat trzeba było też dać kartki na mięso.
                                    A teraz lęcę coś zjeść bo mi burczy w brzuchu. Pozdrowienia.

• Gość: Yeti Re: hehe IP: 83.168.104.* 20.03.05, 22:45
                                      Musze ten post podrzucić do góry , jutro znowu do roboty . Po LZN część moich
                                      kolesi poszła do technikum wieczorowego, też zresztą w LZN, ciekawy jestem jak
                                      oni sobie życie poukładali. Pewnie nikt z nich tu nie zagląda , ale jak
                                      zaglądniecie to dajcie znać Miśku, Gilu, i inni.
                                  • Gość: czarna Re: hehe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.05, 16:41
                                    WIELKIE dzięki za pozdrowienia. Szkoda tylko, że tutaj tak mało osób zagląda...
    • Gość: ja i mamy kolejne spotkanie!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 14:51
      28.04.2005 r o 18.00 spotykanie na Ryneczku pod Fredrą ( kolejne etapy w
      planach) Zapraszam wszystkie SEKRETARKI z roku 1996-2000 kl BLZ!!!! Obecnośc
      obowiązkowa!
    • Gość: on Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: *.ri.ri.cox.net 19.01.06, 00:39
      pochodziloby sie jeszcze
      • Gość: yeti Re: LZN!!! 1995-2000r. HALO!!! JEST TAM KTO??? IP: 83.168.106.* 19.01.06, 18:01
        Ano pewnie że tak, ale tamtem okres juz za nami i nikt do niego przynajmiej nie
        ma już praw, tylko nasze wspomniemia. Już musiałem nawet prawo jazdy wymienic
        zrobione w WUR co sie mieścił przy swietlicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka