mamalgosia 18.01.09, 19:35 Szukam pokoju z łazienką w Rabce, dla 4 osób (w tym 2 dzieci), 8 dni - przełom czerwca i lipca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Rabka IP: *.rajskanet.pl 19.01.09, 17:49 Podłącze się do pytania, bo ja też szukam kwatery tylko, że zależy mi również na dostępie do kuchni. Może polecić coś sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Rabka IP: 94.251.147.* 10.02.09, 10:40 Witam ja z rodziną spędziłam sylwestra w Rabce w pensjonacie Gorce bardzo sympatyczni własciciele duży ogród pieknie bylo wszytko widać bo dom mieścił się na górce cudnie napewno tam jeszcze wrócimy pokoje też śliczne nie wiem jak inne my miliśmy 6 :) nawet lodówka tam była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxwieczna Re: Rabka IP: 217.17.32.* 11.02.09, 10:57 www.roztoczanka.region-rabka.pl/ Polecam gorąco. Jeździmy tam od kilku lat. Doskonałe położenie w Rabce - w samym centrum, ale w cichej i spokojnej boczne uliczce. Warunki naprawdę dobre i można wypocząć. Odpowiedz Link Zgłoś