Dodaj do ulubionych

Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory pr...

IP: 194.146.120.* 18.08.05, 20:18
Wodolejstwo, pokazalibyście jakieś zdjęcie :(
Obserwuj wątek
    • Gość: pedro Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:31
      nie wodolejstwo,bo pierwsza fotka juz sie ukazala w gazecie wroclawskiej dwa
      tygodnie temu
    • Gość: ! Wizualizacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.05, 21:39
      www.muratorplus.pl/images/NEINWERTEXT.jpg
      • Gość: inc. Re: Wizualizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:45
        nic nadzwyczajnego... jak zwykle
        • Gość: kjan Re: Wizualizacja IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.08.05, 21:52
          Przejeżdżam ul. Graniczną dwa razy dziennie i nic nie widać. Tam nawet wiatr
          nie hula:(
      • kasia20055 Re: Wizualizacja 21.08.05, 08:31
        Wieża koło lotniska - fajna rzecz.
    • Gość: czas Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 18.08.05, 21:45
      Chlup, chlup polej Pan troche wiecej Panie Hrabio!
      "outlet factory" tlumaczy sie na polski jako "fabryka wylotu/ujscia", robi to
      duzo sensu prawda?. Z tego jest jasny wniosek ze "nasypali piachu" gdzie
      indziej. Chodzi po prostu o "sklep fabryczny" lub zespol temu podobnych sklepow.
      Takie zbiegowisko nazywa sie poprawnie "Factory outlet". Slysza ze dzwon tylko
      nie wiedza gdzie on!, no i po co ta woda Panie Hrabio?
      • Gość: fifa Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory IP: *.qc.sympatico.ca 18.08.05, 22:21
        miasto by moglo przy okazji na 2 pasmowke przebudowac ul Strzegomska
        • Gość: liza Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory IP: *.e-wroc.com 19.08.05, 00:10
          a na kiedy planuja otwarcie?
          • Gość: z Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:35
            w marcu 2007
            • Gość: zd Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:41
              słyszałem 0 marcu ale 2013 :)
      • Gość: BresLY Oj tak, tak. Pikna nazwa :-( IP: *.b.pppool.de 20.08.05, 21:07
        Zadzam się z tym co czas pisze w 100%. Nie dośc że nie polsku to jeszcze bez sensu.
        Poza tym wzruszyło mnie do łez to :
        "Wygląda jak prawdziwe drewno. Ale jest pozbawiona wszystkich wad tego materiału
        - zachwalają architekci.".

Tak to mozna pisac pochwałe plastikowych owoców i tak ulubionych sztucznych
        roślin made in Taiwan, tak licznych w we wszystkich "Galeriach" i "Centerach".
        Te zalety to pewnie że "tanio". I ze sie myje z Karchera prosto. To jakieś
        totalne disco-polo: myślowe, jezykowe, architektoniczne.W gruncie rzecz wielki
        szum o nic. Hala sprzedaży ciuchów z końcówek serii naprawde może wyglądac jak
        sklepy Aldi w de. 10 lat temu. Idzie o minimalne koszty. Kto ma tam trafic i tak
        trafi. To się zawsze robi na zadupiach duzych miast. Mogą stać pudła na klepisku
        i nijakich architektów do tego nie trzeba. Chyba że takich po zawodówce
        architektonicznej, co im drewno nie pasuje.
        I naprawdę moze się nazywać "Szmatki z Zenexu", albo "Agencja Odzieżowa Ziutex".
    • sloggi Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory 20.08.05, 15:33
      Na takim wygwizdowie - szok.
    • bad_news Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory 20.08.05, 19:56
      Jeśli asortyment i poziom cen będzie taki
      jak w Warszawie-Ursusie to już dzisiaj
      mogą zamykać :)

• kol.3 Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory 21.08.05, 21:25
      Jestem z Łodzi, ale o Edwardzie Ptaku nie słyszałam, czy nie chodzi o
      Antoniego Ptaka?
      • Gość: Rafis Re: Rozpoczyna się budowa centrum Outlet Factory IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 21.08.05, 21:42
        kol.3 napisała:

> Jestem z Łodzi, ale o Edwardzie Ptaku nie słyszałam, czy nie chodzi o
        > Antoniego Ptaka?

Edward to brat Antoniego ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka