Gość: dorota IP: *.niagararc.com 20.09.01, 16:36 Kanada pozdrawia Wroclaw i cala redakcje Gazety Dolnoslaskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 20.09.01, 17:14 Pozdrawiam Kanade ze Stanow.Bede w Montrealu za miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: Kanada pozdrawia IP: 195.30.191.* 20.09.01, 17:45 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Pozdrawiam Kanade ze Stanow.Bede w Montrealu za miesiac. A ja nie . Szkoda. Pozdrowionka z Berlina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wi Re: Kanada pozdrawia IP: 156.17.52.* 20.09.01, 18:15 Wroclaw pozdrawia Kanade, USA i Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Kanada pozdrawia IP: *.BIOMED.UPENN.EDU 20.09.01, 18:48 A Stany pozdrawiaja Dorote, redakcje Dolnoslaskiej i Wroclaw :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 20:53 Pozdrawiam Kanadę, USA, Berlin i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 22.09.01, 21:48 hrabiaa napisał(a): > Pozdrawiam Kanadę, USA, Berlin i siebie. To ja pozdrawiam Pana Hrabiego, WIernego Jana, i Mszane Dolna. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 21:52 A Wrocław pozdrawia wszystkich jego byłych mieszkańców rozsianych po calutkim świecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 21:54 a diabełek pozdrawia czeluście piekielne...i Forum oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:09 Przestańcie, gdyż dzwonili do mnie z X65 w konstelacji Wodnika. Nasze pozdrowienia zakłócają im pole magnetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 22.09.01, 22:19 Czarnobyl im nie przeszkadzal, a pozdrowienia zaklocaja. Niech nastawia rezystecnje na 10-tke.Moze Pomoze. Przy okazji:Pozdrawiam kierownika sali restauracji "Kasprowego" pod Gubalowka w Zakopcu.. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:14 diabelek! napisał(a): > a diabełek pozdrawia czeluście piekielne...i Forum oczywiście :) ...a pozdrowienia dla konkurencji z Nieba to co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:16 nie będziemy bawić się w grzeczności jesteśmy na dobrej drodze do zostania monopolistą na rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:20 Dobrze ! Pozdrwiamy wszystko, co na drzewa nie ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Kanada pozdrawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 22:22 pozdrowienia dla wszystkich i wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:22 diabelek! napisał(a): > nie będziemy bawić się w grzeczności > jesteśmy na dobrej drodze do zostania monopolistą na rynku... A guzik prawda, wszak wszyscy dobrze wiedzą, ze konkurencyjne PIEKŁO otworzyli jakiś czas temu Laden i Sadam Husajn... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: POZDRAWKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.01, 22:26 Ja bym się Diablico wstydził takich agentów, jeden z długą i brudną brodą a drugi ponoć uprawia seks z krokodylami podczas kąpieli w rzece....ale agenci, kurka wodna... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:24 To jak już tak wszyscy pozdrawiamy wszystko to pozdrawiam "UFOLUDKI" z tego forum: Andzię vel 100 nicków, Pana *pl (coś ucichł) i jeszcze jednego bliżej niezidentyfikowanego "zielonego ludzika"... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:27 To ja, chcąc wyjść na czoło listy, pozdrawiam wszystkie urny wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Kanada pozdrawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 22:29 a kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:31 Tych z Rodzin P. Tak mnie ujęli za serce, że oddam na nich 323 głosy sumienia. Tak mi to przyszło po wczorajszym wysłuchaniu ( z ciekawości) Radia M., podczas drogi z Mikołajek do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:33 hrabiaa napisał(a): > To ja, chcąc wyjść na czoło listy, pozdrawiam wszystkie urny wyborcze. ...a ja wszystkie karty do głosowania... Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:35 ...to ja pozdrawiam listę obecności Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:36 To ja pozdrawiam schody prowadzące do krainy szczęśliwości sejmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:37 hrabiaa napisał(a): > To ja pozdrawiam schody prowadzące do krainy szczęśliwości sejmowej. ...pozdrawiam przyciski do głosowanai na sali sejmowej... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:37 ...a ja...wszystkie dowody osobiste w Polsce (łacznie z tymi fałszywymi)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Kanada pozdrawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 22:38 a ja tych co głosują na tych co pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 22.09.01, 22:43 I jeszcze pozdrawiam Basie,ktora pracuje w Juhasie-zakopianskim. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:47 Pozdraiam człeka na leszczyńskiej rejestracji, który próbował dziś staranować swoim tirem moją Avensis z moją skromną osobą w środku... Człek ów był chyba po kilku setkach, bo jechał zygzakiem od jedbej krawezi drogi do drugiej PS: Ciekawe czy dojechał do domu, czy "zakotwiczył" w jakimś rowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Michał pozdrawia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 13:25 A ja pozdrawiam wszystkich foumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Michał pozdrawia IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 24.09.01, 06:07 Mam SLD gleboko w de.Cala reszte serdecznie pozdrawiam. Szegolne pozdrawki dla pani Hanki z "Pomorzanki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la bella Re: Kanada pozdrawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 08:12 Winnam teraz zmienić tło listu na czarne :( Tym wszystkim, którzy uwierzyli w "O lepsze jutro" życzę by ich marzenia się spełniły i tez ich pozdrawiam. Coraz częściej powracam jednak do wniosku, że najlepsza jest monarchia - wychodzi mniej papieru niż w demokracji, a ludzie zamiast łudzić się nadzieją, iż cokolwiek od nich zależy - kochają swego monarchę lub modlą się o mądrzejszego następcę tronu. Podsumowując wnioski pozdrawiam tych co zarobią teraz na tym całym ambarasie -- Hurtownikow Materiałów Budowlanych. Mam na myśli zapotrzebowanie na styropian - bo tzw. prawica musi chyba sypiać na nim co najmniej ze cztery lata zanim znowu - na zasadzie podobnego fenomenu zdoła pojawić się w parlamencie Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. ja zwykle zyczliwie la bella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.09.01, 00:05 Styropian z Gdanska powinien byc nieodlaczna "dekoracja ku pamieci", jak kawalki muru berlinskiego. A przy okazji:pozdrowienia dla pana Gienia.Z "Pod Jelenia". Odpowiedz Link Zgłoś