Dodaj do ulubionych

Kanada pozdrawia

IP: *.niagararc.com 20.09.01, 16:36
Kanada pozdrawia Wroclaw i cala redakcje Gazety Dolnoslaskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 20.09.01, 17:14
      Pozdrawiam Kanade ze Stanow.Bede w Montrealu za miesiac.
      • Gość: dlugopis Re: Kanada pozdrawia IP: 195.30.191.* 20.09.01, 17:45
        Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Pozdrawiam Kanade ze Stanow.Bede w Montrealu za miesiac.

A ja nie . Szkoda. Pozdrowionka z Berlina
    • Gość: p@wi Re: Kanada pozdrawia IP: 156.17.52.* 20.09.01, 18:15
      Wroclaw pozdrawia Kanade, USA i Niemcy.
    • Gość: Agniecha Re: Kanada pozdrawia IP: *.BIOMED.UPENN.EDU 20.09.01, 18:48
      A Stany pozdrawiaja Dorote, redakcje Dolnoslaskiej i Wroclaw :))
      • hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 20:53
        Pozdrawiam Kanadę, USA, Berlin i siebie.
        • Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 22.09.01, 21:48
          hrabiaa napisał(a):

> Pozdrawiam Kanadę, USA, Berlin i siebie.

To ja pozdrawiam Pana Hrabiego, WIernego Jana, i Mszane Dolna.
          • roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 21:52
            A Wrocław pozdrawia wszystkich jego byłych mieszkańców rozsianych po calutkim
            świecie !!!
            • diabelek! Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 21:54
              a diabełek pozdrawia czeluście piekielne...i Forum oczywiście :)
              • hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:09
                Przestańcie, gdyż dzwonili do mnie z X65 w konstelacji Wodnika. Nasze
                pozdrowienia zakłócają im pole magnetyczne.
                • Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 22.09.01, 22:19
                  Czarnobyl im nie przeszkadzal, a pozdrowienia zaklocaja.
                  Niech nastawia rezystecnje na 10-tke.Moze Pomoze.
                  Przy okazji:Pozdrawiam kierownika sali restauracji "Kasprowego" pod Gubalowka w
                  Zakopcu..
              • roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:14
                diabelek! napisał(a):

> a diabełek pozdrawia czeluście piekielne...i Forum oczywiście :)

...a pozdrowienia dla konkurencji z Nieba to co ???

• diabelek! Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:16
                  nie będziemy bawić się w grzeczności
                  jesteśmy na dobrej drodze do zostania monopolistą na rynku...
                  • hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:20
                    Dobrze ! Pozdrwiamy wszystko, co na drzewa nie ucieka.
                  • Gość: ktotam Re: Kanada pozdrawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 22:22
                    pozdrowienia dla wszystkich i wszystkiego
                  • roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:22
                    diabelek! napisał(a):

> nie będziemy bawić się w grzeczności
                    > jesteśmy na dobrej drodze do zostania monopolistą na rynku...

A guzik prawda, wszak wszyscy dobrze wiedzą, ze konkurencyjne PIEKŁO otworzyli
                    jakiś czas temu Laden i Sadam Husajn...

• diabelek! Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:24
                      toż to nasi agenci...

• roberto65 Re: POZDRAWKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.01, 22:26
                        Ja bym się Diablico wstydził takich agentów, jeden z długą i brudną brodą a
                        drugi ponoć uprawia seks z krokodylami podczas kąpieli w rzece....ale agenci,
                        kurka wodna...
                    • roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:24
                      To jak już tak wszyscy pozdrawiamy wszystko to pozdrawiam "UFOLUDKI" z tego
                      forum: Andzię vel 100 nicków, Pana *pl (coś ucichł) i jeszcze jednego bliżej
                      niezidentyfikowanego "zielonego ludzika"...
                      • hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:27
                        To ja, chcąc wyjść na czoło listy, pozdrawiam wszystkie urny wyborcze.
                        • Gość: ktotam Re: Kanada pozdrawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 22:29
                          a kandydatów?
                          • hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:31
                            Tych z Rodzin P. Tak mnie ujęli za serce, że oddam na nich 323 głosy sumienia.
                            Tak mi to przyszło po wczorajszym wysłuchaniu ( z ciekawości) Radia M., podczas
                            drogi z Mikołajek do Wrocławia.
                        • roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:33
                          hrabiaa napisał(a):

> To ja, chcąc wyjść na czoło listy, pozdrawiam wszystkie urny wyborcze.

...a ja wszystkie karty do głosowania...

• diabelek! Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:35
                            ...to ja pozdrawiam listę obecności
                            • hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:36
                              To ja pozdrawiam schody prowadzące do krainy szczęśliwości sejmowej.
                              • roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:37
                                hrabiaa napisał(a):

> To ja pozdrawiam schody prowadzące do krainy szczęśliwości sejmowej.

...pozdrawiam przyciski do głosowanai na sali sejmowej...

• roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:37
                              ...a ja...wszystkie dowody osobiste w Polsce (łacznie z tymi fałszywymi)...
                              • Gość: ktotam Re: Kanada pozdrawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 22:38
                                a ja tych co głosują na tych co pozdrawiamy
                                • Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 22.09.01, 22:43
                                  I jeszcze pozdrawiam Basie,ktora pracuje w Juhasie-zakopianskim.
                                  • roberto65 Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:47
                                    Pozdraiam człeka na leszczyńskiej rejestracji, który próbował dziś staranować
                                    swoim tirem moją Avensis z moją skromną osobą w środku... Człek ów był chyba po
                                    kilku setkach, bo jechał zygzakiem od jedbej krawezi drogi do drugiej

PS: Ciekawe czy dojechał do domu, czy "zakotwiczył" w jakimś rowie ???
                                  • hrabiaa Re: Kanada pozdrawia 22.09.01, 22:47
                                    Czy baca o tym wie ?
                                    • Gość: michał Re: Michał pozdrawia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 13:25
                                      A ja pozdrawiam wszystkich foumowiczów.
                                      • Gość: Jajaccek Re: Michał pozdrawia IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 24.09.01, 06:07
                                        Mam SLD gleboko w de.Cala reszte serdecznie pozdrawiam.
                                        Szegolne pozdrawki dla pani Hanki z "Pomorzanki".
    • Gość: la bella Re: Kanada pozdrawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 08:12

Winnam teraz zmienić tło listu na czarne :( Tym wszystkim, którzy uwierzyli w "O
      lepsze jutro" życzę by ich marzenia się spełniły i tez ich pozdrawiam. Coraz
      częściej powracam jednak do wniosku, że najlepsza jest monarchia - wychodzi mniej
      papieru niż w demokracji, a ludzie zamiast łudzić się nadzieją, iż cokolwiek od
      nich zależy - kochają swego monarchę lub modlą się o mądrzejszego następcę tronu.
      Podsumowując wnioski pozdrawiam tych co zarobią teraz na tym całym ambarasie --
      Hurtownikow Materiałów Budowlanych. Mam na myśli zapotrzebowanie na styropian -
      bo tzw. prawica musi chyba sypiać na nim co najmniej ze cztery lata zanim znowu -
      na zasadzie podobnego fenomenu zdoła pojawić się w parlamencie Najjaśniejszej
      Rzeczypospolitej.

ja zwykle zyczliwie la bella
      • Gość: Jajaccek Re: Kanada pozdrawia IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.09.01, 00:05
        Styropian z Gdanska powinien byc nieodlaczna "dekoracja ku pamieci", jak
        kawalki muru berlinskiego.
        A przy okazji:pozdrowienia dla pana Gienia.Z "Pod Jelenia".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka