Gość: BMK IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 02.09.05, 17:33 Śląsk Gdańsk i Lechia Wrocław i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław IP: *.core.lanet.net.pl 02.09.05, 17:44 Miejmy nadzieje,że przynajmniej w Gdańsku kibice nie bedą mieli problemów z Policją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mka Re: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław IP: *.media4.pl 02.09.05, 22:00 rugbiści Arki zrobia na tym meczu porządek, czyli skąpią tyłek komu trzeba a szczególnie chłopakom z Dolnego Śląska, w końcu porządek musi byc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.09.05, 22:25 Kochani kibice sląska czyli lechia miała fuzje z Policyjnym klubem a wy dalej sie kochacie jednak miłośc zwycieżyła hahhaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fant Re: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 10:44 Obecna Lechia nie ma nic wspólnego z tworem Lechia/Olimpia. OSP Lechia Gdańsk wystartowała od podstaw (A-klasy)i rok po roku awansowała wyżej. Daruj sobie takie przygłupawe teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.09.05, 11:03 > Daruj sobie takie przygłupawe teksty. A czego wymagasz od przygłupa? I do tego mój sąsiad z osiedla. Jak dopadnę to nogi z d... powyrywam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław IP: *.os.kn.pl 04.09.05, 12:41 wiara, nadzieja, miłość i Śląsk w Champions league. Wszystko czego pragnę, wszystko czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bycho1 Re: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław, niedziela, god IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:14 Chciałbym aby ktoś oficjalnie zaprotestował w sprawie skandalicznego komentowania meczu pomiędzy Lechią a Śląskiem w Polsacie Sport. Jak można pozwolić na taki stronniczy komentarz jaki był udziałem trenera komentującego razem z Mateuszem Borkiem. Oglądałem ten mecz u znajomych i byłem zbulwersowany tym w jaki sposób "Pan Trener" widział tylko jedną drużynę.Przecież to nie była transmisja w lokalnej stacji ale w kanale który oglądają kibice z całej polski w tym również kibice z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bych1 Skandaliczne komentowanie meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:15 Chciałbym aby ktoś oficjalnie zaprotestował w sprawie skandalicznego komentowania meczu pomiędzy Lechią a Śląskiem w Polsacie Sport. Jak można pozwolić na taki stronniczy komentarz jaki był udziałem trenera komentującego razem z Mateuszem Borkiem. Oglądałem ten mecz u znajomych i byłem zbulwersowany tym w jaki sposób "Pan Trener" widział tylko jedną drużynę.Przecież to nie była transmisja w lokalnej stacji ale w kanale który oglądają kibice z całej polski w tym również kibice z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław, niedziela, god IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.09.05, 15:18 Gratulacje za 3 pkt.Poprawicię grę + wzmocnienia w składzie i kto wie , może I liga we W-wiu?. Odpowiedz Link Zgłoś