Gość: Bożena Lose IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.05, 20:39 Za odwagę, krytykę głupoty i najoryginalniejsze poglądy na forum. Nobel za odwagę! Szkoda, że na moim osiedlu w Wysokiej, gdzie są sami wierzący bogacze nie ma tak oryginalnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lożena Bose Re: ZAKŁADAMY FANKLUB SMAKOSZA BURAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:47 Wyjaśnienie dla wszystkich, którzy są na forum od niedawna i jeszcze nie wiedzą o co chodzi. Bożenę Lose udaje niejaki Jacek Bomersbach, pozbawiony daru myślenia wrocławski dziennikarz kilku szmatławych redakcji (ostatnio w Expressie Wrocławskim czy innej darmowej szmirze). Prosimy nie reagować na wpisy podpisane Bożena Lose, Ditran, smakosz_buraka oraz każde inne, w których niepodrabialny styl Bomersbacha jest łatwy do zauważenia. Do niedawna Bomersbachowi pomagał jego kolega Marcin Torz, ale po słynnej aferze nazwanej "Magda-gate" (Magda z ASP) wycofał się z kretyńskich prowokacji forumowych przeprowadzanych przez jego starszego (co nie znaczy, że mądrzejszego) kolegę. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Lose Ja również dziekuję i jestem rad IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.05, 23:47 że naświetliła pani ubecką metodą te 2 postacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Ja również dziekuję i jestem rad 03.09.05, 19:16 czmuż zaraz ubecką??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin T. Ciesze sie, ze o mnie nie zapomniano IP: *.devs.futuro.pl 03.09.05, 01:06 Tylko dlaczego nie ma o tym, ze jestem zakochany, ze znowu pilem piwo w kajpie, albo o tym, ze mam nowa dziewczyne ,,pewnie kolejna 18-nastolatke do bzykania"?. Troche nudzicie przypominaniem Magdy z ASP. A tak fajnie juz bylo. Ludzie! Przyzwyczailiscie juz mnie do tego, ze moge od czasu do czasu poczytac sobie o mnie samym. Cieszy az taka popularnosc. Aczkolwiek mecza mnie telefony od jakis przyglupow i ich nastoletnich (jak mniemam) kochanek. Oczywiscie wszystkich moich fanow goraco pozdrawiam! Czekam tez na kolejne ,,wklejki" moich rozmow na gg, moze w koncu doczekam sie zapisu rozmowy telefonicznej? No prosze... Takie to fajne. Jeszcze raz goraco pozdrawiam MT Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: ZAKŁADAMY FANKLUB SMAKOSZA BURAKA 03.09.05, 19:15 Jeśli faktycznie p. Bomersbach to taki wielostronny prowokator, to mu gratuluję. Człowiek czytając takie teksty natychmiast się ożywia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: ZAKŁADAMY FANKLUB SMAKOSZA BURAKA IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.09.05, 20:58 często to robisz patrząc w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: ZAKŁADAMY FANKLUB SMAKOSZA BURAKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.05, 21:31 Zastanawiam się nad wytoczeniem kilku spraw tym dwóm panom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Lose tylko czekamy na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.05, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gretak a ile wcieleń mają inni? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś