Gość: ee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:19 wszedzie pelno malolatow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Re: gdzie 30+ bawia sie weWroclawiu-podciągam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 23:28 Temat często poruszany- ciagle bez odp. za to często z głupimi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupi Re: gdzie 30+ bawia sie weWroclawiu-podciągam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:30 na cmentarzu głupie pytanie = głupia odpowiedź! rozejrzyj się po mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: gdzie 30+ bawia sie weWroclawiu IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.05, 23:56 hehe:) 30+ siedzą w domu z ciepłymi skarpetami na nogach przed telewizorkiem i oglądają np. sopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: gdzie 30+ bawia sie weWroclawiu IP: *.e-wroc.com 04.09.05, 12:52 Gość portalu: ?? napisał(a): > hehe:) 30+ siedzą w domu z ciepłymi skarpetami na nogach przed telewizorkiem i > oglądają np. sopot hehe, zgadzam sie ludzie w tym wieku jakos straclili werwe do zabawy chyba za bardzo zycie ich meczy , czy co? ja zauwazylem ze juz nawet ci przed 30 coraz czesciej nie maja ochoty na wyjscia; ja nie wiem co sie dzieje mlodosc jest po to by z niej korzystac a nie wiesc takie zycie jak nasi rodzice, czesto wypocynek kanapowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: gdzie 30+ bawia sie weWroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.05, 10:10 Polecam "Rurę" (Łazienna 4)w soboty, jest salsa, od 21. Nie ma małolatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: gdzie 30+ bawia sie weWroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:24 coolturka swietna muzyka -standardy ! zadnych hitow top ! Odpowiedz Link Zgłoś