Dodaj do ulubionych

Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.09.05, 20:45
Hans Hans Andersen !! Jakby to było gdyby Cię nie było :) Hansik, poprostu
bosko, mam nadzieje że słowa z wyborczej że zostanie są prawdziwe, nawet jako
2 obcokrajowiec, nie ważne. Ważne że tak sympatycznego chłopaka dawno we
Wrocławiu nie było, a zaczął jezdzić :)))) Panie Rusko Hans zostaje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 04.09.05, 21:08
      Robert Świderski? "spowodował upadek Miśkowiaka"? Ktoś tu chyba na meczu nie
      był...
    • Gość: tesept Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.09.05, 21:56
      Apropo Hansa, po meczu jak rozmawial z nami i ludzimi to gadał że bardzo
      chciałby tu zostać bo ma już aklimatyzację za sobą i nie chce tego przeżywać
      drugi raz. A po drugie lubi tutejszych kibiców i panie pod taśmą. Jak tego
      gościa można nie lubić? Potem Rusko wział go na rozmowe, o kontrakcie ... Hans
      zostań!!
    • Gość: jacek Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.05, 22:25
      wy jesteście wszyscy PORYPANI!!! nie pamiętacie co było u nas na meczu z czewą albo w gdańsku??? po tamtym meczu nie powinien już się pokazywać we wrocku. lindback miał jeden słaby występ i już mu podziękowano, a hans to co? lepszy?
      • Gość: rume Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.09.05, 22:29
        Lepszy bo Lindback się schlał dlatego zawalił mecz w tarnowie! ja nie chce
        takiego zawodnika! pamietam co bylo z czewa czy gdanskiem, ale pamietam tez co
        jest teraz, co bylo z tarnowem, lesznem wczesniej czy zielonką, a wy tego nie
        chcecie pamiętać!! sam jestes PORYPANY!!! i sam sobie podziękuj, że miałes
        okazje dzisiaj oglądac zwycięstwo!! Hans wts 2006!
        • Gość: jacek Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.05, 23:51
          ok, rume. niech ci będzie. pojechał dobrze w paru meczach, ale pierwszy obcokrajowiec jaki by on nie był W KAŻDYM meczu ma obowiązek przywozć co najmniej 10 pkt. a nie że on odwala w gdansku 2 pkt, że trzeba za niego rt robić. on mógłby zostać ale na warunku że jak odwali jeszcze raz taki numer to żegnamy, albo jako drugi obcokrajowiec. pozdro
          • Gość: desperados Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 05.09.05, 11:13
            w meczu o 5 miejsce, z najlepsza druzyna ekstraligi wystepujacej w najlepszym
            skladzie Hansik pojechal normalnie fenomalnie, przyszly mistrz swiata!
            Normalnie teraz to juz komplety bedzie przywozil i wygra GP za rok. Zostan
            zostan, pozniej i tak wszyscy beda mieli pretensje do Ruski, a nie do Ciebie a
            Ty i tak bedziesz jezdzil bo... nie bedzie nikogo innego. Jestes po prostu
            zaje**** i sie ciesz ze zarobiles kase w takim meczu
          • Gość: rume Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.09.05, 19:48
            A czemu nie? Tak powinno być - odwala mecz siada na ławie. I tyle. A ty
            desperados lecz się na kompleksy polecam dobrą terapię...
            • Gość: desperados Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 05.09.05, 20:22
              ja nie mam zadnych kompleksow to Ty masz bo ktos powiedzial cos zlego na
              Twojego Hansika, tylko nie lec do mamy i nie placz i tak pewnie bedzie jezdzil
              w przyszlym sezonie
              znizam sie do Twojego poziomu w dyskusji, moze cos przez to zrozumiesz...
              • Gość: rume Re: Atlas Wrocław - Unia Leszno 49:41 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.09.05, 20:54
                problem w tym "nieomylny-niefałszywy" że ty nie potrafisz powiedziec nic
                dobrego. i ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam zamiaru sie znizac do twojego
                poziomu, nie zrozumiesz to trudno, nie lubisz go - twoje prawo, ja wręcz
                przeciwnie. na tym kończe dyskusje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka