Gość: nemo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 21:03 czy to forum złamanych serc .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walkiria.ochudzka Re: forumowe problemy sercowe 03.09.02, 21:21 Nie serc - pustych mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma22 Re: forumowe problemy sercowe 03.09.02, 21:31 walkiria.ochudzka napisała: > Nie serc - pustych mózgów. no chyba sądząc po tych żałosnych jękach obu płci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enigma22 Re: forumowe problemy sercowe 03.09.02, 21:32 enigma22 napisała: > walkiria.ochudzka napisała: > > > Nie serc - pustych mózgów. > no chyba sądząc po tych żałosnych jękach obu płci!!! choć sama tu jęczałam ale już przestałam, czego wszystkim jęczącym życzę ...nie dajcie się!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biceps Re: forumowe problemy sercowe 04.09.02, 01:45 Taka kolej rzeczy: jęczenie, a potem... ;) Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: forumowe problemy sercowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 21:34 enigma22 napisała: > walkiria.ochudzka napisała: > > > Nie serc - pustych mózgów. > no chyba sądząc po tych żałosnych jękach obu płci!!! no właśnie owe jęki mam na myśli...ludzie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś