Dodaj do ulubionych

VILLA CAPRICE - bajeczna restauracja Wesele Marzeń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:50
To nowe miejsce ale zrobione z wielkim gustem . Zorganizowali mi wesele o
jakim śniłam. Bajkowo i romantycznie . Goście zachwyceni . My wniebowzięci .
Apartament dla nowożeńców złoto - kremowy.
Polecam Wam gorąco.
Właściciele Ci sami co Splendido więc jakość gwarantowana i UWAGA cena niższa
niż np. w hotelu na Bielanach.
Obserwuj wątek
    • martusia811 Re: VILLA CAPRICE - bajeczna restauracja Wesele M 08.09.05, 15:03
      Po 1 to nie forum ślubne a po nie reklamuj się!!
    • Gość: sylwia Re: VILLA CAPRICE - bajeczna restauracja Wesele M IP: 83.147.131.* 08.09.05, 15:25
      www.przewodnikmp.pl/forum/viewtopic.php?t=390

Opinie o Villi sa raczej nieciekawe...ciesze sie ze Twoje wesele sie udalo:))
      Swojego czasu tez interesowalam sie nimi ale propozycja menu w stosunku do ceny
      byla dosc uboga a moi goscie lubia duzo zjesc.Pozatym ja organizowalam wesele
      na ponad 100 osob i musialabym troche "odstrzelic" zeby sie tam zmiescic;))
      Napisz jak wygladala sprawa z korkowym i czy mozna bylo miec swoje soki- ja
      kupilam 3 litry soku na osobe i gdybym miala placic za nie po 15 zl za litr to
      znacznie podrozylo by mi to koszt na osobe.
      Pozdrawiam
      • Gość: Alicja Re: VILLA CAPRICE - bajeczna restauracja Wesele M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:58
        Cena kawy i herbaty była bardzo niska.
        Korkowe płaciliśmy, ale w każdej byle jakiej " weselowni " też od nas je
        chcieli.
        A część soków mieliśmy swoich ( ukłon w naszą stronę ) . "Pan super przystojny
        manager" jest profesjonalistą więc z tego co wiem idzie na rękę gościom.
        Ale miejsce - pełen romantyczny odjazd !
        Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: VILLA CAPRICE - bajeczna restauracja Wesele M IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.09.05, 21:49
          Za duzo tej reklamy!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • marekwodnik Re: VILLA CAPRICE - bajeczna restauracja Wesele M 25.11.05, 21:16
      Byłem, widziałem, balowałem
      Potwierdzam że miejsce super, ogromna zaleta to ogródek na zewnątrz. Ja
      spędziłem tam duuużżżo czasu (-:}
      Byłem na kilku weselach jak narazie uważam że jest to miejsce godne polecenia.
      Na gratulacje zasługuje kapela która grała, dali rade chłopaki, Tańcowały
      babcie i dziadkowie jak młodzi. Moja ocena jest wysoka, kuchnia poprostu mniam
      mniam. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka