Dodaj do ulubionych

Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodych ...

08.09.05, 23:43
Wyjasnienia ksiedza sa niewiarygodne , w USA malzenstwo zydow z Florydy za
posiadanie i rozprowadzanie materialow pedofilskich w sieci otrzymalo kilka
miesiecy temu wyrok dozywotniego wiezienia .Chodzi o to ,ze posiadacze zdjec
nakrecaja caly biznes ,ktory polega na maltretowaniu dzieci .Dzieci takie po
sesjach zdjeciowych sa nie tak rzadko poprostu zabijane , by nie stanowily
potencjalnego zagrozenia .Zarowno w USA i w Kanadzie policja coraz czesciej
stosuje prowokacje .Policjanci i policjantki przedstawiaja sie w internecie
jako dzieci i poluja , aresztowania sa codziennie .
Dobry i dlugoletni zlodziej jakze czesto uchodzi za przykladnego obywatela .
Ta sama zasada tyczy sie zboczencow , wielebny Ksieze Proboszczu .
Obserwuj wątek
    • malec9 Podejrzany Ksiadz 08.09.05, 23:44
      Wyjasnienia ksiedza sa niewiarygodne , w USA malzenstwo zydow z Florydy za
      posiadanie i rozprowadzanie materialow pedofilskich w sieci otrzymalo kilka
      miesiecy temu wyrok dozywotniego wiezienia .Chodzi o to ,ze posiadacze zdjec
      nakrecaja caly biznes ,ktory polega na maltretowaniu dzieci .Dzieci takie po
      sesjach zdjeciowych sa nie tak rzadko poprostu zabijane , by nie stanowily
      potencjalnego zagrozenia .Zarowno w USA i w Kanadzie policja coraz czesciej
      stosuje prowokacje .Policjanci i policjantki przedstawiaja sie w internecie
      jako dzieci i poluja , aresztowania sa codziennie .
      Dobry i dlugoletni zlodziej jakze czesto uchodzi za przykladnego obywatela .
      Ta sama zasada tyczy sie zboczencow , wielebny Ksieze Proboszczu .
      • Gość: cytrynka znam Ks. Pawła !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.05, 18:25
        To jest niewiarygodne...bardzo się zdziwiłam kiedy dowiedziałam się o całej
        sprawie i przezytałam artykuł. Znam tego księdza, uczył mnie kiedyś w szkole
        religii i uczęszczam do parafii Św. Ducha, w której ks. Paweł urzęduje.
        Ks. Paweł był zawsze bardzo lubiany przez swoich uczniów i inne, młodsze dzieci
        z kościoła. Nigdy nic nie miałam do tego księdza. Pamiętam tylko jedno takie
        dziwne zdarzenie, kiedy ksiądz powiedział do mojej koleżanki coś w tym stylu:
        Ładna z ciebie laska, wpadłabyś do mnie po lekcji. Obie odebrałyśmy to
        żartobliwie bo ksiądz także się roześmiał. Jednak na dzień dzisiejszy trochę
        mnie niepokoi jego zachowanie:( Jeżeli to, co napisane jest w artykule to
        prawda, człowiek powinien byc surowo ukarany.
    • Gość: Marcin_ Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodych ... IP: *.e-wroc.com 08.09.05, 23:49
      Ha nie podajac szczegolow pokazali palcem ksie(ci)[dz]a.
      • malec9 Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc 09.09.05, 00:01
        Gość portalu: Marcin_ napisał(a):

> Ha nie podajac szczegolow pokazali palcem ksie(ci)[dz]a.

Jak to nie podali , a fotki w komputerze ?
        Za posiadanie pedofilskich zdjec w komputerze na calym swiecie idzie sie do
        wiezienia , to jest jeden wystarczajacy szczegol .Myslisz ,ze za te sto zlotych
        chcial chlopcow uczyc religii?
        Chwasta trzeba wyrwac jak najwczesniej , moze katachizowac Krollopa i Samsona ,
        a nie niszczyc dzieci .Jak go nie zabija w wiezieniu ,to bedzie mial czas na
        prawdziwa modlitwe . Zostanie tez wyrzucony z Kosciola przez swojego Biskupa .
        • Gość: sklepowa Tak sie konczy klerykalne tresowanie chuci... IP: *.cybernet.ch 09.09.05, 20:16
          Oficjalnie kler seksualnosci nie ma.

Tak sie konczy klerykalne tresowanie chuci.

Nic dziwnego, ze w tym srodowisku ludziom odwala...

• Gość: garnek A czego się można spodziewać po księdzu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:57
      • Gość: Stanislaw Re: A czego się można spodziewać po księdzu??? IP: *.sympatico.ca 09.09.05, 01:10
        No , z rabinami bywa nie lepiej .
        • Gość: Jazz Re: A czego się można spodziewać po księdzu??? IP: 156.17.253.* 09.09.05, 09:12
          Niby tak, ale księża też nie wszyscy są zboczeni. Przecież to tacy sami ludzie
          jak cała reszta. Pan psycholog, dyrygent chóru z Pyrlandii - wspaniali
          pedagodzy, i co ? tez wpadka.Trzeba być tylko czujnym tak jak Ci chłopcy.
        • Gość: jano Re: A czego się można spodziewać po księdzu??? IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.09.05, 15:04
          modlitwy
          • Gość: Dziubas14/88 [...] IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 16:53
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: qs Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.217-200-80.adsl.skynet.be 09.09.05, 01:39
      Lamanie tabu pedofili forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=348

qs
      -----
      forumhumanitas.ipbhost.com/
    • Gość: sara Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 02:53
      No to z bańki. Teraz wyślą wielebnego do klasztoru na pokutę i tyle go sąd
      będzie widział. Kaucję pewnie zapłaciła parafia a bez paszportu i tak prawie
      cała Europa jest jego. Jakim prawem za takie rzeczy wypuszczają z aresztu.
      • Gość: Armand Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.icpnet.pl 09.09.05, 08:15
        Droga GW. Tak zredgowaliście wiadomość, że teraz już wszyscy wiedzą kim jest
        Paweł K. i nawet, gdyby się to wszystko okazało nieprawdą - co choćby
        teoretycznie - jest możliwe, to on się już z tego nigdy nie wyliże.
        • Gość: sara Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:39
          I bardzo dobrze. Jest to jedna z niewielu grup przestępców, których od razu
          pokazywał bym z imieniem, nazwiskiem i zdjęciem. Zwłaszcza jak sprawa kest
          jednoznacznie jasna (dysk twardy).
        • Gość: pin Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.09.05, 10:41
          Armand ma absolutnie racje.
          Wroclawska GW sieje nienawisc i skazuje ludzi na niebyt nie troszczac sie o
          prawo.Dyrektor liceum jest tego przykladem. Rzeczniczka prokuratury tez o
          prawie pojecia nie ma. Jak zdawala egzaminy, moze na kozetce??? Molestowala
          wykladowcow???
          Od wyrokow sa sady a nie panienki i kawalerowie z GW, ktorzy za swoja pisanine
          nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci i rownie przyglupie rzeczniczki. Jezeli
          doprowadza do linczu, publicznego zniewazania domniemanych podejrzanych to nie
          beda sie czuli winni.
          Troche odpowiedzialnosci i pokory, moi medialni Panstwo, bo kto jest bez winy,
          niech rzuci pierwszy kamien! Zas wroclawska GW miala, ma i bedzie miala swoje
          slodkie tajmenice. Moze tak kolega kolege, albo kolezanka kolezanke
          zadenuncjuje na lamach, w ramach walki o moralna czystosc redakcji i o
          redakcyjne stolki. Powodzenia! W prokuraturze tez warto przewietrzyc, bo
          cuchnie nepotyzmem medialno-kumoterskim!
      • Gość: izusia Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 18:07
        zastanów się zanim znowu tu napiszesz... skąd możesz wiedzieć czy jest winny
        czy nie?ludzie opanujcie się...nic nie jest udowodnione, a wszyscy piszą, że
        wiedzieli, że x. paweł jest pdofilem.nawet nie wiesz jak można zniszczyć komuż
        życie takimi tekstami :(
        • Gość: natalia Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.09.05, 22:37
          Wcale nie ja mu wieże miałam z nim katecheza i zachowywał się normalnie i były
          bardzio fajny . To nieprawda że jest podofilem ktos wymysilił taką bajeczke o
          księdziu .Ja my wieże.
      • Gość: czesiu_24 zaskoczony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.05, 17:39
        Zaskoczony... ten ksiądz mnie uczył, jeszcze w zeszłym roku (akurat skończyłem
        podstawówkę), katechetą był świetnym, zawsze na jego lekcjach można było się
        nieźle pośmiać, zawsze lubił dzieci... a teraz już wiemy, czemu...
        nieprawdopodobne.
    • Gość: Karol Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 08:27
      Co to znaczy, że zdjęcia były w osobnych plikach?? A niby jak miały być -
      posklejane czy co?
      K
      • Gość: zenon kiep z polycji pewnie nie odroznia pliku od folder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:45
    • Gość: Zadar Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 08:52
      Jaki pan taki kram. Trzeba się zastanowić po co te pracownie komputerowe,
      siłownie na parafijce załozył proboszczunio, jak myślicie po co ?
      • Gość: derez Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.ev1servers.net / *.webslate.com 09.09.05, 09:46
        Szybko się kuria uwinęła i ściągnęła stronkę z "przewielebnym". Ale ja mam
        kopię i...
      • Gość: Jarek Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.09.05, 17:50
        A powiedz synku, gdzie ta siłownia jest -?
        A jeżeli chodzi o pracownię komputerową to prowadzą ją osoby świeckie.
    • Gość: Kate Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:15
      Czy to ten ksiądz, ktory odprawial msze "akademickie" o godz. 20?
      • Gość: ja Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 16:44
        NIE TEN KSIĄDZ ;/ KUR.., FAJNIE MACIE W OGÓLE ;( NIE PUSZCZAJCIE NAWET TAKICH
        PLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: parafianin Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.09.05, 17:57
        To nie ten ksiądz.
    • Gość: grasica Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:39
      We Wroclawiu grasuja pedofile i geje.
      Parada, (nie myl z Parda), chor gejow z Bostonu, awantura o sex shop na glownej
      ulicy, program artystyczny teatru - wbrew malzenstwom i zyciu rodzinnemu, ataki
      gejow na forum, rozbijanie rodziny, ataki na pana Parde, ze gejowskiej paradzie
      sie sprzeciwia, geje w zarzadzie i teatrze..
      Doszlo do ksiedza. Powinien byc aresztowany natychmiast. W sadzie potem niech
      udowadnia swa niewinnosc, jezeli jest niewinny, jak mowi.
      • Gość: ja2 Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:04
        wybacz ale to nie ks. pawel powinien udowadniac niewinnosc tylko oni powinni
        udowodnic mu wine, a ztego co wiem to nie ma pewnosci co do tych materialow z
        jego kompa, wiec to nie jest dowod.
    • Gość: Wrocławianin Żygać się chce IP: *.crowley.pl 09.09.05, 09:50
      I ja mam słuchać na mszy kazań zwichniętego seksualnie frustrata? Jak to
      możliwe, że taka organizacja jak Kościół nie może takich ludzi odfiltrować?
      Przecież takie zboczenia można chyba z dużym prawdopodobieństwem wykryć u
      człowieka?
      • Gość: grasica Re: Żygać się chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:13
        Oni sa mistrzami maskowania. Rozgladnij sie wokol siebie.
        A kosciol - boja sie, bo wielu jest umaczanych w rozne afery i boja sie
        zdemaskowania. A ilu jest gejami i pedofilami, a rowniez tymi, ktorzy romansuja
        z roznymi panienkami i mezatkami?
      • Gość: uczennica ks.KAnii Re: Żygać się chce IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.09.05, 14:37
        TAk tak ks. PAwel zawsze byl podejrzany ;/ ja chodze do 2 kl gim .... ale w 5-6
        SP ten wlasnie ksiadz uczyl mnie katechezy .... pamietam ze kupowal alej klasie
        paczki batony itp. na lekcji wysylal jedna osobe dawal jej pieniadze i kazal
        kupic 29 sztuk wybraneo prouktu, to nam sie podobalo az opowiezial nam pewną
        SPROŚNĄ ! historię podczas katechezy. podal nam swoj numer komorkowy, nuer gadu
        gadu uczniowie pisali do niego smsmy .... nic dodać nic ująć ....
        • Gość: obrońca Re: Żygać się chce IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 09:56
          Nie żygaj dopóki nie jesteś pewna! Dlaczego? Bo nigdy nie wiesz czy kiedyś ktoś
          ciebie tak nie potraktuje. Jeżeli piszesz sprośny to powinnaś go opowiedzieć,
          aby i inni mogli stwierdzić czy właśnie taki był. To co robisz to manipulacja!!!
    • Gość: Piotrek Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:32
      Ja byłem uczniem tego księdza. Kilka razy mnie podwoził do domu, zapraszał mnie
      i kolegów czasami do Macdonalda ale nic nie mówił do nas o sexie. Kilka razy
      byłem u niego w mieszkaniu i nie pokazywał mi żadnych zdjęć.
      • Gość: obrońca Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 09:52
        Cieszę się, że przedstawiasz księdza we właściwym świetle! Łatwo jest zdeptać
        człowieka,zwłaszcza niewinnego.
    • Gość: wroc Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:22
      Znam tego ksiedza, uczył mnie katechezy w podstawówce. Nie byłbym zdziwiony
      gdyby dostął wyrok. Jego zachowanie nigdy nie wyglądało na naturalne.
      • Gość: Marek Madejski Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.chello.pl 09.09.05, 14:33
        Co rozumiesz przez "nienaturalne zachowanie"? Według mnie zachowywał się normalnie.
      • Gość: obrońca Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 10:04
        Twój komentarz jest tylko i wyłacznie osądem. Jak się poczujesz w chwili, kiedy
        okaże się, że jest niewinny? Czy przeprosisz Go osobiście? Czy spojrzysz w jego
        oczy i powiesz, myliłem się? Pomyśl przez chwilę!
    • Gość: Marek Madejski Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.chello.pl 09.09.05, 14:27
      Ksiądz Paweł uczył mnie religii w VI klasie. Nigdy bym się po nim nie spodziewał
      czegoś takiego.
      • Gość: Paweł [nie kaiądz] Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 09.09.05, 14:44
        Chodziłem do kościoła na Mszę Św. zawsze na 11:00 w niedzielę, bo prowadził ją często ks. Paweł i było zawsze śmiesznie. Opowiadał historię o przysłowiowym "Kaziu" i w ogóle ;) Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tego po nim. Chociaż z tego co czytam to ma coś z psychiką.
        • Gość: obrońca Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 10:11
          Na razie, na podstawie przedstawionych domniemań, to nie ksiądz Paweł ma coś z
          psychiką, ale Ci, którzy mącą w psychice Jego uczniów!
      • Gość: gosc Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.devs.futuro.pl 09.09.05, 14:46
        Brawo Pani Redaktor! Zabraklo Tomasza Z, to teraz Pani kontynuuje jego dzielo?
        Wyrok przed wyrokiem. Rzygac sie chce, ale od takiej pisaniny. Troche wiecej
        odpowiedzilanosci za slowo. I pokory.
        • Gość: Krzyś Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.prenet.pl 09.09.05, 18:01
          Rzygać się chce jakiemuś księżulkowi, wystarczy popatrzeć na nazwę serwera!
          A rzygaj sobie do woli!
          • Gość: gosc do Krzysia IP: *.devs.futuro.pl 10.09.05, 00:26
            Ales mnie rozszyfrował, chlopaku. Naprawde jestem pod wrazeniem. Nazwa serwera
            to jest to. Myslales o tym, zeby w policji pracowac? Kariera czeka Cie
            niebywala. Jak autorke tego paszkiwla w Agorze.
            Podaj jeszcze nr mojego buta. Na pewno dasz sobie rade.
            • malec9 Re: do Krzysia 10.09.05, 05:25
              Damy sobie razem z takimi zboczenczmi , jak ty i nie groz tutaj , bo to jest
              grozba karalna , za ktora mozesz dostac i praktycznie i teoretycznie do
              odsiadki lato , zima , lato zima , jak cie zwykli zlodzieje nie zabija pod ,
              cela ,cw..u .
      • Gość: obrońca Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 10:07
        To dobrze, że się nie spodziewałeś, bo On jest niewinny!
    • Gość: matizc Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.09.05, 14:54
      NAJLEPSZE JEST TO, ŻE JA JESTEM "MINISTRANETEM" W TEJ PARAFII I ZNAM TEGO
      KSIĘDZA ALE TEN KSIĄDZ MNIE NIE LUBIAŁ BO WIEDZIAŁ, ZE COŚ PODEJRZEWAM I NAWET
      RAZ SŁYSZAŁ, ŻE POWIEDZIAŁEM, ŻE ON JEST CHYBA INNEJ ORIENTACJI O OD TAMTEGO
      CZASU ZA BARDZO ZAMNĄ NIE PRZEPADAŁ I DLA MNIE TO NIE JEST ŻADEN SZOK BO JEŚLI
      KUPOWAŁ INNYM MINISTRANOTM <MOIM KOLEGĄ> ROWERY ITP. TO CHYBA JASSSNEE !!
      • Gość: izusia Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 18:18
        jeśli wiedziałeś to mogłeś kretynie wcześniej pisać.... teraz każdy twierdzi,
        że WIEDZIAŁ.... szkoda mi was...
      • Gość: obrońca Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 11:00
        Nic nie jest jasne do momentu, kiedy możemy faktycznie , na podstawie
        niezbitych dowodów, udokumentować czyjeś wykroczenia...a i wtedy też nie mamy
        do końca pewności. Nie spiesz się, więc z wydaniem wyroku skazującego. A
        propos, skoro wiedziałeś - tak piszesz, to co zrobiłeś ze swoją wiedzą? Czy
        poinformowałeś proboszcza parafii, a może innego księdza? Czy modliłeś się za
        ks Pawła? Tak robi człowiek wiary, zwłaszcza kiedy jest bliżej tych spraw. A Ty
        jesteś ministrantem, prawda? Przemyśl to, proszę!
    • lusia212 Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc 09.09.05, 15:15
      Czy ktos mi przyblizy, ktory to jest ksciol Swietego Ducha? Dzieki!
      • Gość: Marek Madejski Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.chello.pl 09.09.05, 15:20
        Jest to kościół przy ulicy Bardzkiej.
        • Gość: tg Re: Ksi?dz podejrzany o pr󢪠molestowania m?odyc IP: *.lauderhill-fl.gov 09.09.05, 18:06
          Wstapil w niego duch, tylko nieswiety. Cholerstwo klerykalne rozmnaza sie
          niczym AIDS ale o tym mowic nam nie kazano, bo niepobozemu. Szukacie przyczyn
          takich sytuacji? A no, moi kochani Rodacy, przyjrzyjcie sie kandydatom, ktorzy
          zabiegaja o miejsca w seminarium. Co drugi nawiedzony nie powinien sie tam
          znalezc. Ale KK normy wykonuje - czy to nie przypomina czasow nie tak znowu
          odleglych? Czerwone i czarne jak stroj magika. Wczoraj wszystko bylo o
          zabarwieniu czerwonym...hokus pokus...i drodzy Panstwo, co widziecie? Czarno
          wszedzie, glucho wszedzie. Co to bedzie?...napewno nic dobrego. Tylko magik sie
          nie zmienil.
    • Gość: Marcin Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 18:21
      Żyjemy w państwie prawa. Obowiązuje zasada, że jeśli sąd nie udowodnił komuś
      winy to ten jest niewinny. Czytając komentarze co po niektórych internautów
      (zwłaszcza deklarujących się jako parafianie) mam wrażenie, że najchętniej by
      zlinczowali tego księdza. Do tego stanu rzeczy przyczyniła się Gazeta podając
      praktycznie jak na dłoni personalia ks. Pawła. Takie postępowanie przypomina
      raczej styl dziennikarstwa prezentowany przez Fakt, a celem Wyborczej chyba nie
      jest zniżanie się do tego poziomu. Zarzuca się parafii, że posiada salkę
      mkomputerową i otacza opieką dzieci z parafii. Takiego kretyńskiego zarzutu nie
      jestem w stanie pojąć. Nie chciałbym, żeby moja wypowiedź była odebrana jako
      aprobata dla zachowań pedofilskich ale trzeba mieć też wzgląd na człowieka. Ja
      też znam tego księdza-no i co z tego. Ja nie wiem czy jest on winny czy nie, to
      nie ja to będę rozstrzygał, wiem natomiat, że jako chrześcijanin zobowiązany
      jestem do modlitwy za Niego a nie do opluwania go.
      Pozdrawiam "życzliwych" parafian
      Pozdrawiam
      • Gość: tiska Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 19:40
        Jesli jestes bez winy zuc w niego kamieniem.Skad wszyscy mozecie wiedziec ze to
        prawda,Moj syn byl tam ministanyem i przenigdy nie sygnalizowal ze cos jest nie
        tak,tym bardziej ze ministrantami opiekuje sie inny ksiadz! ne mozna kogos
        oskarzac jak sie nie ma pewnosci-a niektorzy z was nawet nie wiedza gdzie to
        jest...
        wiadomo ze to bulwersujace ale wezcie na luz...
    • Gość: Ana Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.kalisz.mm.pl 09.09.05, 19:50
      Nie nie wierze w to =/ Ksiadz Paweł nie moze byc pedofilem ... zastanowcie siem
      powaznie ... wrrr .. Nie mam nawet slow ..
    • Gość: ADAm On mnie uczyl w podstawowce 3 lata temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:32
    • Gość: Adam On mnie uczyl w podstawowce 3 lata temu!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:34
      TO MOJ KSIADZ Z PODSTAWOWKI!!!!!
      uczyl mnie 2 lata przez 5 i 6 klase cyli 3 lata temu
      A w ta niedziele go na mszy w kosciele widzialem :D :D :D !!!!!!!
      podal bym nazwisko ale ty chyba niedozwolone :)
    • Gość: Radyjo Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.09.05, 20:50
      Oto kolejny, chamski atak na Kościół i jego syna patriotę ze strony masonów,
      żydów, liberałów i lewaków na pasku których chodzi prokuratura. Ojcze
      Dyrektorze, w Tobie nasza nadzieja!
      • Gość: tg Re: Ksi?dz podejrzany o pr󢪠molestowania m?odyc IP: *.lauderhill-fl.gov 09.09.05, 21:13
        Sami swoi! Jest to pokuta za nasze grzechy. Oddajmy nasze dzieci w rece
        katechetow. Oni juz wiedza co nimi zrobic. To nie wazne, ze znaleziono plik
        zdjec z pornografia dziecieca...a co do diabla, jezeli kazdemu wolno to
        dlaczego nie ksiedzu?! To tez czlowiek - na co dzien a w niedziele, przy
        oltarzu - kolejny swiety. Na obrazkach pan Jezusek tez jest nagi. Ktos pisal o
        linczowaniu...po co, za duzo trudu. Polska jest w miare panstwem praworzadnym -
        a moze nie.
      • malec9 Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc 09.09.05, 21:15
        no ja bym do jednej lazienki wszedl z Ojcem Dyrektorem tylko w stroju nurka
        glebinowego .Chodza plotki ,ze Rydzyk zakochal sie w panu Ziobro i ze ta milosc
        jest odwzajemniana , powaznie !!!
        • Gość: Radyjo Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.09.05, 23:34
          Prawidłowa odpowiedź na prowokację ;-)
    • Gość: Uczeń Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 21:32
      Ten rzekomy pedofil czyli ksiądz uczył mnie i wydawał się fajny. Jeżeli
      naprawdę jest zboczeńcem to mi szkoda człowieka ...
      • Gość: obrońca Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 11:18
        On nie jest pedofilem... przecież Go znasz..uczył Ciebie! Kieruj się faktami i
        intuicją, a nie manipulacyjnymi rozgrywkami massmediów. Czy wiesz co mówi
        Sokrates? Nakazuje cedzić informacje przez 3 sita. 1. sito prawdy: Czy to co
        słyszymy jest faktycznie prawdą, czyli wydarzyło się naprawdę. 2. sito dobra:
        Czy to co przekazujemy służy czyjemuś dobru. 3.sito konieczności mówienia: Czy
        jest to konieczne do przekazu, skoro nie mamy pewności. Skoro nie jest ani
        prawdziwe, ani dobre, ani konieczne, zapomnij o tym i nie obciążaj tym
        siebie... i oczywiście ks Pawła.
    • Gość: kajusia Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.09.05, 21:45
      a wiecie co w tym jest najlepsze???<hahaha>
      że ten ksiądz co niedziel;ę prowadził mszę dla dzieci!!!!!!!!!!
      ale polewka!!!!!!!
      boki zrywać:P powodzenia za kratkami:):):)
      • malec9 Pedofile tak maja 09.09.05, 22:17
        Pedofile w zyciu doroslym i zawodowym beda zawsze starali sie byc jak nablizej
        dzieci .Dlatego wsrod tych zboczencow jest tak duzo nauczycieli , instruktorow
        harcerskich , nauczycieli wychowania fizycznego ,trenerow sportowych , czesto
        lekarzy a takze niestety osoby duchowne .Przyjmuja role tzw. zaufania
        spolecznego , bo jest im latwiej wtedy realizowac swoje zadze .
        To , ze ten ksiadz prowadzil msze dla dzieci , to jak najbardziej "naturalne".
        Mozna by sie zastanawiac , ze jego osobowosc pedofilska jest
        niedoskonala ,gdyby prowadzil w niedziele msze na osma rano ,kiedy przychodza
        glownie osoby najstarsze .
      • Gość: JPII Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.05, 12:41
        Mam wrażenie, że większość wypowiedzi należy do osób zupełnie niewierzących,
        szukających sensacji, a nie prawdy, opierająych się tylko na tym co prasa
        zamieści na swoich łamach. Być może wina zostanie udowodniona księdzu, ale nie
        osądzajcie go przed czasem. Ten ksiądz będzie już nosił brzemię kary przez całe
        życie, bez względu na to, czy jest winien. A Wy Kochani Moi poczekajcie
        z "samosądem" na zakończenie sprawy.
    • Gość: edek Re: Ksiądz podejrzany o próbę molestowania młodyc IP: 83.147.131.* 09.09.05, 21:51
      jak cos to seminarium w Henrykowie...idioci...powtarzacie po 100 razy info z
      forum przypisujac je sobie.nawet jak informacje sa bledne.
      • malec9 Edek 09.09.05, 22:20
        To cie w Iralandii takiego chamstwa ucza , czy ty tez lubisz dzieci ?
    • thad-gaw Re: Duchowna rodzina czyli ciekawe strony w sieci 09.09.05, 23:03
      To jest tylko czubek gory lodowej. Temu sie akurat nie udalo. Sa jednak
      nastepni i to w dlugiej kolejce. Nie tylko pedofile. Jest ich cala gama, od
      koloru do wyboru. Niektorzy, to zachartowani w boju pionierzy ksiezo-seksu.
      Podchowali juz swoje latorosle. Zapewnili swoim polowicom zabezpieczenie
      finansowe. Jest to rzeczywiscie duchowna rodzinka albo jak kto woli - koscielna
      rodzina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka