Gość: Fakir IP: 195.117.40.* 14.09.05, 12:50 Dedykuje mu utwór "Skaldów" ze znanym refrenem "pa paapapa...." A moja zlosliowosc wynika z bezwstydnego zaprzeczania faktów które go dotyczą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.05, 13:12 Albo jesteś taki cyniczny, albo ślepy lub jeszcze gorzej. Gratuluję dobrego samopoczucia. Nie wszystkie partie mają tak zacnego człowieka jak p. M. zawsze aktywny, niestrudzony w swoich działaniach i ochoczego do intryg zawodowo i społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Cimoszewicz pa pa IP: 195.117.40.* 14.09.05, 14:03 Cyniczny trochę - temu panu nie dorównam. Po czterech latach megaafer do smiechu mi nie jest- a samopoczucie na pewno juz nie będzie gorsze niz do tej pory. A w bajki o wycofaniu się ze wzgledu na kierowane na niego ataki nie wierze. Zaden z polityków by sie w takiej sutuacji nie uchował Odpowiedz Link Zgłoś
kriskw Re: Cimoszewicz pa pa 14.09.05, 20:31 bo to ćwok, ale na tyle rozumny, że wycofał się w momencie, kiedy ma 100% pewności, że w wyborach nie odegra większej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.09.05, 13:49 Ja bym tych wszystkich panów wysłał na Księżyc. Kiedyś czytałem jakąś powieść sci-fi, gdzie przywódca był wybierany przez losowanie. Niegłupi pomysł. Przynajmniej byłaby jakaś szansa, że na tym stołku nie znajdzie się głupiec lub kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Cimoszenko z wozu - Polakom lzej IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.09.05, 14:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy-rozsądek Re: Cimoszenko z wozu - Polakom lzej IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.05, 14:45 Z czego tak się cieszysz przecież to tylko jeden kandydat - a na wozie pozostali jeszcze inni + „premier Rokita". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto To kogo bys wolal ? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.09.05, 15:04 Mulata? Dzisiaj w radiu slyszalem jak Cimoszenko powiedzial ze nie widzi godnych (??!!) kandydatow na przejecie jego glosow:))))))))))) Ostatni sprawiedliwy psiakrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanka-wstanka Re: Cimoszenko z wozu - Polakom lzej IP: *.block.alestra.net.mx 14.09.05, 15:05 Od czasu jego(Cimoszewicza) wypowiedzi w sprawie powodzi we Wroclawiu w 97r. ,szczerze znielubialem tego czlowieka.Wyjatkowo intaligentny gbur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Zapotoczny Teraz zostaje w domu, nie ma na kogo głosować IP: 81.219.156.* 14.09.05, 15:34 Ludzie czarni obcieli Wam lewą nogę. Na kogo teraz głosować? Na sepleniącego Tuska, który po angielsku potrafi powiedzieć tylko Okay, czy pinczerka Kaczyńskiego? Czy w tym kraju jest jakaś świadomość polityczna czy króluje slogan i służby specjalne? Odpowiedz Link Zgłoś
kriskw Re: Cimoszenko z wozu - Polakom lzej 14.09.05, 20:57 a do tego te jego fałszywe ślepia Odpowiedz Link Zgłoś
kklement SZSZSZSZ ... - odgłos spuszczanej wody :D 14.09.05, 15:32 I po Cimoszku :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z czarnymi Czarne tępaki się cieszą... IP: 81.219.156.* 14.09.05, 15:39 AWS już pokazał jak dobrze rządzi teraz pod przykrywką platformi pisiorków dalej chce grabić Polskę. W życiu nie myślałem, że dojdzie do tego, że zastanawiam się nad zagłosowaniem na Lepera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Czarne tępaki się cieszą... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.09.05, 16:08 Nie głosuj na Leppera. Przyłącz się lepiej do partii ludzi nie chodzących na wybory. Niech tłuszcza wybiera sobie aferałów na spółkę z telegrafistami (czy ktoś pamięta dziś jeszcze o Telegraf SA? jakże pamięć ludzka jest krótka). Lepiej być ponad to i zamiast na wybory iść na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis jeszcze tylko SLD IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.09.05, 16:55 musi spaść na dno i będzie można wszystko zaczac od nowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Czarne tępaki się cieszą... IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 15.09.05, 10:23 Telegraf? To była pierwsza akcja Wyborczej... nagonka, ściśle mówiąc, z której nic nie wynikło. Na krótką metę jednak usunęła antykomunistyczną konkurencję z pola widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boluś Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.09.05, 19:44 a co ze sfałszowaniem zeznania podatkowego, normalnego człeka ścigają za 2 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kriskw Re: Cimoszewicz pa pa 14.09.05, 21:02 ale on do normalnych nie należy i dlatego ścigać go nie będą Odpowiedz Link Zgłoś
bad_news Re: Cimoszewicz pa pa 14.09.05, 21:10 Niech się uda do tej puszczy wraz ze swoimi towarzyszami raz na zawsze. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.05, 21:28 Tylko niech ci towarzysze najpierw zrobią to co on-wycofają się z honorem z kandydowania,a ja w to wątpię,bo zachłanni zawsze byli. Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Re: Cimoszewicz pa pa 15.09.05, 08:14 a ja proponuje panu Cimoszewiczowi zaśpiewać Żubrom "znowu w życiu mi nie wyszło..." ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 10:15 i Budke Suflera "nigdy nie wierz kobiecie" :) Odpowiedz Link Zgłoś