Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz pa pa

IP: 195.117.40.* 14.09.05, 12:50
Dedykuje mu utwór "Skaldów" ze znanym refrenem "pa paapapa...."
A moja zlosliowosc wynika z bezwstydnego zaprzeczania faktów które go dotyczą.
Obserwuj wątek
    • Gość: marysia Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.05, 13:12

Albo jesteś taki cyniczny, albo ślepy lub jeszcze gorzej. Gratuluję dobrego
      samopoczucia.
      Nie wszystkie partie mają tak zacnego człowieka jak p. M. zawsze aktywny,
      niestrudzony w swoich działaniach i ochoczego do intryg zawodowo i społecznie.
      • Gość: :-) Re: WC pa pa IP: 80.50.49.* 14.09.05, 13:30
      • Gość: Fakir Re: Cimoszewicz pa pa IP: 195.117.40.* 14.09.05, 14:03
        Cyniczny trochę - temu panu nie dorównam.
        Po czterech latach megaafer do smiechu mi nie jest- a samopoczucie na pewno juz
        nie będzie gorsze niz do tej pory.
        A w bajki o wycofaniu się ze wzgledu na kierowane na niego ataki nie wierze.
        Zaden z polityków by sie w takiej sutuacji nie uchował
        • kriskw Re: Cimoszewicz pa pa 14.09.05, 20:31
          bo to ćwok, ale na tyle rozumny, że wycofał się w momencie, kiedy ma 100%
          pewności, że w wyborach nie odegra większej roli.
    • Gość: Paweł Z. Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.09.05, 13:49
      Ja bym tych wszystkich panów wysłał na Księżyc.
      Kiedyś czytałem jakąś powieść sci-fi, gdzie przywódca był wybierany przez
      losowanie. Niegłupi pomysł. Przynajmniej byłaby jakaś szansa, że na tym stołku
      nie znajdzie się głupiec lub kanalia.
      • Gość: Toto Cimoszenko z wozu - Polakom lzej IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.09.05, 14:10
        • Gość: zdrowy-rozsądek Re: Cimoszenko z wozu - Polakom lzej IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.05, 14:45

Z czego tak się cieszysz przecież to tylko jeden kandydat - a na wozie
          pozostali jeszcze inni + „premier Rokita".
          • Gość: Toto To kogo bys wolal ? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.09.05, 15:04
            Mulata? Dzisiaj w radiu slyszalem jak Cimoszenko powiedzial ze nie widzi
            godnych (??!!) kandydatow na przejecie jego glosow:))))))))))) Ostatni
            sprawiedliwy psiakrew
          • Gość: wanka-wstanka Re: Cimoszenko z wozu - Polakom lzej IP: *.block.alestra.net.mx 14.09.05, 15:05
            Od czasu jego(Cimoszewicza) wypowiedzi w sprawie powodzi we Wroclawiu w
            97r. ,szczerze znielubialem tego czlowieka.Wyjatkowo intaligentny gbur.
            • Gość: Adrian Zapotoczny Teraz zostaje w domu, nie ma na kogo głosować IP: 81.219.156.* 14.09.05, 15:34
              Ludzie czarni obcieli Wam lewą nogę.
              Na kogo teraz głosować?
              Na sepleniącego Tuska, który po angielsku potrafi powiedzieć tylko Okay, czy
              pinczerka Kaczyńskiego?
              Czy w tym kraju jest jakaś świadomość polityczna czy króluje slogan i służby
              specjalne?
            • kriskw Re: Cimoszenko z wozu - Polakom lzej 14.09.05, 20:57
              a do tego te jego fałszywe ślepia
    • kklement SZSZSZSZ ... - odgłos spuszczanej wody :D 14.09.05, 15:32
      I po Cimoszku :]
      • Gość: precz z czarnymi Czarne tępaki się cieszą... IP: 81.219.156.* 14.09.05, 15:39
        AWS już pokazał jak dobrze rządzi teraz pod przykrywką platformi pisiorków
        dalej chce grabić Polskę.
        W życiu nie myślałem, że dojdzie do tego, że zastanawiam się nad zagłosowaniem
        na Lepera!
        • Gość: Paweł Z. Re: Czarne tępaki się cieszą... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.09.05, 16:08
          Nie głosuj na Leppera. Przyłącz się lepiej do partii ludzi nie chodzących na
          wybory. Niech tłuszcza wybiera sobie aferałów na spółkę z telegrafistami (czy
          ktoś pamięta dziś jeszcze o Telegraf SA? jakże pamięć ludzka jest krótka).
          Lepiej być ponad to i zamiast na wybory iść na spacer.
          • Gość: Rafis jeszcze tylko SLD IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.09.05, 16:55
            musi spaść na dno i będzie można wszystko zaczac od nowa :)
          • Gość: Jazzek Re: Czarne tępaki się cieszą... IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 15.09.05, 10:23
            Telegraf? To była pierwsza akcja Wyborczej... nagonka, ściśle mówiąc, z której
            nic nie wynikło. Na krótką metę jednak usunęła antykomunistyczną konkurencję z
            pola widzenia.
    • Gość: boluś Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.09.05, 19:44
      a co ze sfałszowaniem zeznania podatkowego, normalnego człeka ścigają za 2 zł
      • kriskw Re: Cimoszewicz pa pa 14.09.05, 21:02
        ale on do normalnych nie należy i dlatego ścigać go nie będą
    • bad_news Re: Cimoszewicz pa pa 14.09.05, 21:10
      Niech się uda do tej puszczy wraz ze swoimi
      towarzyszami raz na zawsze. Amen.
      • Gość: Martix Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.05, 21:28
        Tylko niech ci towarzysze najpierw zrobią to co on-wycofają się z honorem z
        kandydowania,a ja w to wątpię,bo zachłanni zawsze byli.
        • brat44 Re: Cimoszewicz pa pa 15.09.05, 08:14
          a ja proponuje panu Cimoszewiczowi zaśpiewać Żubrom "znowu w życiu mi nie
          wyszło..." ;-))))))
          • Gość: Fakir Re: Cimoszewicz pa pa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 10:15
            i Budke Suflera "nigdy nie wierz kobiecie" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka