Dodaj do ulubionych

dobry i tani dentysta

IP: *.bermudy.net / *.net 15.09.05, 13:02
witam wszystkich forumowiczów:) szukam dobrego i taniego dentysty, co by
sobie podleczyć ząbki:) czy może mi ktoś jakiegoś polecić?:)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mag Re: dobry i tani dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:19
      Nie ma takich. Dobry dentysta używa nowoczesnego sprzętu, kompozytów,
      materiałów itd. A to kosztuje drogo. Jak chcesz leczyć zęby tanio to do
      przychodni.
    • smacznamagda Re: dobry i tani dentysta 15.09.05, 13:29
      We Wrocławiu najtaniej leczyłam zęba za 80 zł + znieczulenie (10). Najdrożej
      130.
      • Gość: fszystak Re: dobry i tani dentysta IP: *.bermudy.net / *.net 15.09.05, 16:24
        hej:) a chociaż ci dobrze dentysta/dentystka zrobił zęba za te 80 zeta?
        • smacznamagda Re: dobry i tani dentysta 16.09.05, 08:20
          Na razie sie trzyma (rok temu robiłam).
      • Gość: mąż Re: dobry i tani dentysta IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:36
        smacznamagda napisała:

> We Wrocławiu najtaniej leczyłam zęba za 80 zł + znieczulenie (10). Najdrożej
        > 130.
        To faktycznie b.tanio, żona ostatnio zostawila 550 zł za leczenie 2-kanalowego:-(
        • Gość: Kia Re: dobry i tani dentysta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.05, 19:02
          Ja za kanałowe jednego zęba płaciłam 1200 zł ;-(
    • Gość: fszystak Re: dobry i tani dentysta IP: *.bermudy.net / *.net 15.09.05, 14:54
      heh no jasne, że jak tani to przychodnia. chodzi mi o takiego, który nie zabije
      mnie cenami, a zęby będą dobrze zrobione.
      • Gość: hsgsy Re: dobry i tani dentysta IP: *.neta-si.pl 17.09.05, 18:54
        Uwaga.Jak polecicie komuś taniego i dobrego to zaraz ludziska bedą do niego
        walić drzwiami i oknami i stanie się wtedy zaraz drogi.
        • Gość: WWW.MILUTEK.PL Re: dobry i tani dentysta IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.09.05, 19:34
          Witam. Polecam przychodnie Andrych- robia zeby dobrze i chyba tanio z tego co
          tu czytam, bo ok. 80 zl za zeba. Jest kilka foteli i kilku dentystow ale cena
          jednakowa. Andrych jest w okolicach Astry. Wszystko czysto solidnie, wyglada
          porzadnie, maz chodzil i byl zadowolony.

Przy okazji polecam nasz sklep internetowy

www.milutek.pl

pozrawiam,
          kamila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka