Gość: fszystak IP: *.bermudy.net / *.net 15.09.05, 13:02 witam wszystkich forumowiczów:) szukam dobrego i taniego dentysty, co by sobie podleczyć ząbki:) czy może mi ktoś jakiegoś polecić?:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mag Re: dobry i tani dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:19 Nie ma takich. Dobry dentysta używa nowoczesnego sprzętu, kompozytów, materiałów itd. A to kosztuje drogo. Jak chcesz leczyć zęby tanio to do przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
smacznamagda Re: dobry i tani dentysta 15.09.05, 13:29 We Wrocławiu najtaniej leczyłam zęba za 80 zł + znieczulenie (10). Najdrożej 130. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fszystak Re: dobry i tani dentysta IP: *.bermudy.net / *.net 15.09.05, 16:24 hej:) a chociaż ci dobrze dentysta/dentystka zrobił zęba za te 80 zeta? Odpowiedz Link Zgłoś
smacznamagda Re: dobry i tani dentysta 16.09.05, 08:20 Na razie sie trzyma (rok temu robiłam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: dobry i tani dentysta IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:36 smacznamagda napisała: > We Wrocławiu najtaniej leczyłam zęba za 80 zł + znieczulenie (10). Najdrożej > 130. To faktycznie b.tanio, żona ostatnio zostawila 550 zł za leczenie 2-kanalowego:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: dobry i tani dentysta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.05, 19:02 Ja za kanałowe jednego zęba płaciłam 1200 zł ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fszystak Re: dobry i tani dentysta IP: *.bermudy.net / *.net 15.09.05, 14:54 heh no jasne, że jak tani to przychodnia. chodzi mi o takiego, który nie zabije mnie cenami, a zęby będą dobrze zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hsgsy Re: dobry i tani dentysta IP: *.neta-si.pl 17.09.05, 18:54 Uwaga.Jak polecicie komuś taniego i dobrego to zaraz ludziska bedą do niego walić drzwiami i oknami i stanie się wtedy zaraz drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW.MILUTEK.PL Re: dobry i tani dentysta IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.09.05, 19:34 Witam. Polecam przychodnie Andrych- robia zeby dobrze i chyba tanio z tego co tu czytam, bo ok. 80 zl za zeba. Jest kilka foteli i kilku dentystow ale cena jednakowa. Andrych jest w okolicach Astry. Wszystko czysto solidnie, wyglada porzadnie, maz chodzil i byl zadowolony. Przy okazji polecam nasz sklep internetowy www.milutek.pl pozrawiam, kamila. Odpowiedz Link Zgłoś