marcini2004 15.09.05, 14:21 Gdzie we Wrocławiu można kupić oryginalne opaski Livestrong lub Stand Up Speak Up??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anuszka Re: Opaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:37 O ile mi wiadomo to tych wymienionych przez Ciebie opasek w Polsce na razie w ogole się nie sprzedaje. Natomiast niebieskie opaski polskiej fundacji "zbieram wodę" sa dostępne w empikach, cropp town'ach, inmedio...kosztują 5 zloty. Za te kwote mieszkaniec Afganistanu przez cały miesiąc ma dostep do wody potnej. W diversie sprzedają białe opaski, które kosztują 3,90. Pieniadze są pzreznaczone dla dzieci ulicy. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:16 Livestrong są w SSC (dystrybutor rowerów TREK) - ul. Szybka 3B/1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nam Re: Opaski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 16:22 Możesz kupić na Allegro. Sam tak zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fszystak Re: Opaski IP: *.bermudy.net / *.net 15.09.05, 16:35 ja mam stand up speak up i kupiłem je na allegro.pl, bo w polsce nikt się ich dystrybucją nie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś