Gość: czas IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 15.09.05, 21:12 No to jest stara wyborcza kicha, czy jest w kraju ktos taki kto da sie nabrac na taki absurd?. Jesli tak to nie tylko jedna a dwie "premie gwarancyjne" za jeden glos, panie Hrabio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_news Re: Tanie mieszkanie 15.09.05, 22:06 Mieszkania tańsze o połowę ? Świetny pomysł. Trochę przypomina 100 milionów dla każdego. Deweloperzy-spekulanci precz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Tanie mieszkanie IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 15.09.05, 22:08 Napiszcie koniecznie jaki stosunek ma PD do dziury ozonowej? To dla nas bardzo ważne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tanie mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:15 hehe tanie mieszkanie może tak jak na rogu Długosza i Boya - Zeleńskiego - mieszkania z cegły 'powodziówki"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Tanie mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:13 Jakiej cegły powodziówki ? Proszę o więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Tanie mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:18 Ja też poproszę... Zastanawiałem się nad tamtymi mieszkaniami... Proszę rozwinąć myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Tanie mieszkanie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.09.05, 22:16 Pytasz się, kolego, czy ktoś w naszym kraju daje się nabrać na taki absurd. Ależ oczywiście! Tłumnie i niezwykle chętnie. Dla mnie, mającego niejakie pojęcie o ekonomii człowieka z dobrym wyższym wykształceniem jest oczywiste, że program 3 x 15% oznacza wzrost obciążeń podatkowych dla najuboższych i spadek dla najbogatszych. Może i ktoś nie rozumie, dlaczego tak jest, ale kolesie z PiSu wyprodukowali fajną reklamę, która pokazuje to czarno na białym. Krowa by zrozumiała. I co? Ano partia wysuwająca takie postulaty podatkowe ma 40-procentowe poparcie społeczne. Oto skala debilizmu ludności, która - jak wykazują badania społeczne - nie jest w swojej ogromnej większości w stanie zrozumieć najprostszych komunikatów telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ep Re: Tanie mieszkanie IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 22:23 to kolego z DOBRYM wyzszym wyksztaleceniem bedziesz mial do dyspozycji wiecej srodkow finansowych. czym sie martwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYC POSŁEM!!! Będę dążył do mieszkań o 2/3 tańszych!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 00:07 Taki jest mój program. Obniżę watę do 0%, podatki PIT i CIT zlikwiduję, rozpędzę urzędniczą chałastrę..... i co wy na to? Dajcie mi zarobić 9tys netto/miesiąc przecież program mam the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung może nie o połowę, ale można taniej IP: *.cn.wroclaw.net.pl / 62.244.144.* 16.09.05, 09:32 Grzegorz Rodakiewicz to zdaje się ten, który buduje w Siechnicach. Sprzedaje mieszkania za 2100/metr brutto, dorzucając do tego biały montaż, monitoring i wykończenie osiedla (ławki, zieleń, drzewka itp). Czyli MOŻNA budować taniej. Odpowiedz Link Zgłoś