e-emilka 16.09.05, 10:53 A kto spłaci długi wobec pracowników przychodni z Legnickiej które zasądził sąd? Jest wyrok i pracownicy czekają na pieniądze. Kto je teraz zapłaci? Będę wdzięczna jak Gazeta tym się zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.09.05, 17:44 Pacjent przychodni na pl. Katerdralnym musi planować swoje choroby. Nie może oczekiwać porady lekarskiej z dnia na dzień, bowiem wprowadzono tam "nowatorskie" zasady rejestracji. Np.do okulisty nie można zarejestrować się na bieżący dzień. Trzeba czekać minimum 5 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bau Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:43 A gdzie może ? Takie są przecież zasady wprowadzone przez NFZ? Obudziłeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn 16.09.05, 23:20 przychodnia na katedralnym to w ogóle przybytek dla bezrobotnych i babć emerytek. osoba pracująca nie ma szans się zarejestrowac do lekarza pierwszego kontaktu, bo od rana pracuje, telefonicznie się nie da, a po 16 nie ma miejsc. mam anginę i biorę antybiotyki, które zostały mi z poprzedniej choroby, bo przez 5 dni nie udało mi się dostac do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
jlesiecki Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn 16.09.05, 20:52 w ogole to NFZ powinien wprowadzic roczna deklaracje chorowania... z konkretnymi datami, a jak ktos duzo choruje, to do uspienia, to chamstwo, jak mozna okradac NFZ z pieniedzy na nowe auta i inne bajery. Ave NFZ podpisano ŚP spoleczenstwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: series Re: PCZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:14 W "przetargu" na pl. Katedralny też nie dali najwyższej ceny , ale wygrali - widać gmina bogata , nie musi zarabiać na czynszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa lista! Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn IP: *.am.wroc.pl 22.09.05, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś