Dodaj do ulubionych

Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodni

16.09.05, 10:53
A kto spłaci długi wobec pracowników przychodni z Legnickiej które zasądził
sąd? Jest wyrok i pracownicy czekają na pieniądze. Kto je teraz zapłaci? Będę
wdzięczna jak Gazeta tym się zainteresuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.09.05, 17:44
      Pacjent przychodni na pl. Katerdralnym musi planować swoje choroby. Nie może
      oczekiwać porady lekarskiej z dnia na dzień, bowiem wprowadzono
      tam "nowatorskie" zasady rejestracji. Np.do okulisty nie można zarejestrować
      się na bieżący dzień. Trzeba czekać minimum 5 dni.
      • Gość: bau Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:43
        A gdzie może ? Takie są przecież zasady wprowadzone przez NFZ? Obudziłeś się?
      • moboj Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn 16.09.05, 23:20
        przychodnia na katedralnym to w ogóle przybytek dla bezrobotnych i babć
        emerytek. osoba pracująca nie ma szans się zarejestrowac do lekarza pierwszego
        kontaktu, bo od rana pracuje, telefonicznie się nie da, a po 16 nie ma miejsc.
        mam anginę i biorę antybiotyki, które zostały mi z poprzedniej choroby, bo
        przez 5 dni nie udało mi się dostac do lekarza.
    • jlesiecki Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn 16.09.05, 20:52
      w ogole to NFZ powinien wprowadzic roczna deklaracje chorowania... z konkretnymi
      datami, a jak ktos duzo choruje, to do uspienia, to chamstwo, jak mozna okradac
      NFZ z pieniedzy na nowe auta i inne bajery.
      Ave NFZ
      podpisano
      ŚP
      spoleczenstwo
      ;-)
    • Gość: series Re: PCZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:14
      W "przetargu" na pl. Katedralny też nie dali najwyższej ceny , ale wygrali -
      widać gmina bogata , nie musi zarabiać na czynszu.
    • Gość: ciekawa lista! Re: Nowi właściciele dwóch wrocławskich przychodn IP: *.am.wroc.pl 22.09.05, 13:37
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka