Gość: Ferenc L IP: 62.233.177.* 10.09.02, 11:36 jw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfea Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 12:37 Dzięki, aleś mnie zaskoczył! A jakby waldki cos o tych barkach...;-))))))to ja chetnie poczytam! pozdrovki! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 13:41 morfea napisała: > Dzięki, aleś mnie zaskoczył! A jakby waldki cos o tych barkach...;-))))))to ja > chetnie poczytam! pozdrovki! Patrz temat : do isis A co do wpisu wyżej to też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 17:22 ok! czekam na wieści od waldaka 1! Czemu one tak krzyczą, że z wami nie nalezy się zadawać? Może coś przeoczyłam??????Pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 19:21 morfea napisała: > ok! czekam na wieści od waldaka 1! Czemu one tak krzyczą, że z wami nie nalezy > się zadawać? Może coś przeoczyłam??????Pozdr. > M. Nasz waldek namberłan wróci dopiero pod koniec miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON_MORPH Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.02, 19:28 ....i do tego ma cool nicka! :-) Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 22:36 istnieje nawet jakaś zbieżność nickowa ;-))))dzięki i dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 08:11 Nie pękaj mała wobec tych wszystkich inwektyw. Taka jest właśnie kultura na forum Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 12:55 O nie! daleko mi od pękania!chyba ze śmiechu...jak sobie wyobrażę niektóre madamy z rozwianym włosem wklepujące te wszystkie brzydkie słowa, co to w naturze nie wyszły by im z ust.....Ha! dzięki i pozdr. wszystkich Waldków, Freda, Rafisa i Akm ? może przekręciłam? Przepraszam!!!!! Znacie jakiś fajny kawał? Odpowiedz Link Zgłoś
71830321555555554988888888875o Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 13:29 morfea napisała: Znacie jakiś fajny > kawał? voila Mały Jasio przychodzi do domu ze swiadectwem, pokazuje ojcu a tam same szostki od gory do dolu i tylko z religii mial banie. Na drugi dzien z samego rana ojciec bierze rower miedzy nogi i zasuwa do szkoly i prosi ta katechetke zeby chociez czworke mu wstawila bo jak to bedzie wygladac same szostki i bania z religii a ona mowi ze Jasiu nawet nie wiedzial ze Chrystus umarl a ojciec odpowiada: a bo my na takim zadupiu mieszkamy ze nawet nie wiedzielismy ze chorowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 15:38 morfea napisała: > O nie! daleko mi od pękania!chyba ze śmiechu...jak sobie wyobrażę niektóre > madamy z rozwianym włosem wklepujące te wszystkie brzydkie słowa... A ty pewnie robisz to z włoskami ulizanymi i buzią w ciup? Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwikutas Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 15:44 Lolo, czy to Twój pseudonim ze Sceny? Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 15:50 Lolo, w ciup, hmm musisz chyba mi to zademonstrować ;-)))) a kawał jakiś rzucisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 21:08 O buzi w ciup w literaturze można dużo znaleźć. Trzeba czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Morfea to ciool babeczka 14.09.02, 22:35 Gość portalu: Lolo napisał(a): > O buzi w ciup w literaturze można dużo znaleźć. Trzeba czytać. wlasnie.ale tego nie oczekuj po wazeliniarze,Lolo,ona umie tylko lizac tylki waldkom i prosic o kawaly.Ja jej moge rzucic.Ale miesem.Nie,miesa na nia szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Morfea to ciool babeczka IP: 168.143.113.* 14.09.02, 23:39 kiwas bredził: > Gość portalu: Lolo też bredził(a): > ble, ble, ble... Wy, pedały, o niej to możecie jedynie wymienić uwagi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Bez powtarzania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 00:10 > > > ble, ble, ble... > A z ciebie jest wielki ciul pejoratywnie myśląc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beavis Re: Morfea to ciool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 23:39 kiwas napisał: > Gość portalu: Lolo napisał(a): > > > O buzi w ciup w literaturze można dużo znaleźć. Trzeba czytać. > > wlasnie.ale tego nie oczekuj po wazeliniarze,Lolo,ona umie tylko lizac tylki > waldkom i prosic o kawaly.Ja jej moge rzucic.Ale miesem.Nie,miesa na nia szkoda > .kiwaczek jest rzeźnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Morfea to ciool babeczka 15.09.02, 12:35 hmm myslałam, że Lolo i Kiwas są dorosli, no cóż zdarzają się pomyłki...A w ogóle to jakaś pomyłka, wazeliniarze to Wy i to wy uprawiacie jakiś groupizm...;-)))))))) z kim? hmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Morfea to ciool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 14:12 O sobie mogę napisać, że jestem przerośnięty i dlatego kończyłem stacjonarne studia w OHP w zawodach tynkarz-parkieciarz. Aktualnie pracuję jako wizażysta w jednym z nalepszych salonów wrocławskich. Parkieciarstwo pozostało moim hobby i dlatego na forum często bywam. Martwi mnie jednak, że tu niektórym wiele klepek brakuje. Fredziowi już pisałem, że głuchy jestem i dlatego z zapałem gram tylko na organach "Chomonta" /po franc. Chomąto/. Z tego powodu także wiele "mądrych" argumentów do mnie nie dociera. Wazelinę pozostawiam chłopcom z "Albatrosa" do konserwacji Chondów i Jamachów, na których po parku rędzińskim jeżdżą. Bez ukłonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 15:07 Gość portalu: Lolo napisał(a): > O sobie mogę napisać, że jestem przerośnięty i dlatego kończyłem stacjonarne > studia w OHP w zawodach tynkarz-parkieciarz. Aktualnie pracuję jako wizażysta w > > jednym z nalepszych salonów wrocławskich. Parkieciarstwo pozostało moim hobby i > > dlatego na forum często bywam. Martwi mnie jednak, że tu niektórym wiele klepek... Coś mnie się wydaje, że Lolo to zmutowany Janek (ten od kozy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 15:40 aa isis to zmutowany roberto ten od... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 18:43 Capa szukasz? Nudno? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Morfea to ciool babeczka 15.09.02, 18:34 morfea napisała: > wazeliniarze to Wy i to wy uprawiacie jakiś > groupizm...;-)))))))) z kim? hmmm..... taks ty gupia,ze nawet nie zmienilas tytulu.wiedzialem. a ja dzisiaj widzialem isis na zywo i daj ci boze,morfi,zebys tak wygladala. isis,podziwam cie,jestes wielka.a dzisiaj to juz naprawde blyszczalas. nie gniewaj sie za tamto,caluski.a dla mortei laxigen. Odpowiedz Link Zgłoś
morfea do kiwasa albo majatasa? 15.09.02, 23:29 heh!ja się atrsznie cieszę, ze nie jestes mom wielbicielem, bo jak mogłabym powiedziec komuś, że adoruje mnie kiwas????? a isis widac może, albo leci na wszystko, sama nie wiem. Podobno niedziela, to bez wulgaryzmów. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: do kiwasa albo majatasa? 15.09.02, 23:34 morfea napisała: > isis widac może, albo leci na > wszystko, sama nie wiem. jak nie wiesz to nie pisz,mala idiotko.nie kapujesz,tepa glowko,ze obrazasz kogos bardzo wartosciowego? > Podobno niedziela, to bez wulgaryzmów. Amen! kurde,radio ma-ryja i rydzyk z toba Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: do kiwasa albo majatasa? 15.09.02, 23:48 cipko, a co to majatas? moze matjas?taki sledz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradajlosd Reklony cdn..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 23:31 a mi sie zdaje że kiwas to isis . powaga . albo jej malzonek ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Reklony cdn..... 15.09.02, 23:36 Gość portalu: paradajlosd napisał(a): > a mi sie zdaje że kiwas to isis . powaga . albo jej malzonek ;))))) albo sam mao,nie?wszyscy mnie widzieli na spotkaniu pod jemiola jak podjechal malzonek isis.mialem ochote go wezwac na pojedynek,ale mam do facia szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
morfea kiwas zażyj coś może? 15.09.02, 23:41 kiwas w aptekach sprzedają chyba bez recepty coś na uspokojenie! wybuchniesz chcłopie! może pacjent 3 coś tam ci coś zaleci? zrozum, że nie jestem wielbicielką isis i g mnie obchodzi Twoje pieklenie chłopie! ani mała, ani idiotka, a jak dla Ciebie to PANI MORFEA ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: kiwas zażyj coś może? 15.09.02, 23:51 morfea napisała: > nie jestem > wielbicielką isis to chyba widac > dla Ciebie to PANI MORFEA ;-)))))))))))))))))) pani cipka morfea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paradajlost Re: Reklony cdn..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 23:55 kiwas napisał: > Gość portalu: paradajlosd napisał(a): > > > a mi sie zdaje że kiwas to isis . powaga . albo jej malzonek ;))))) > > albo sam mao,nie?wszyscy mnie widzieli na spotkaniu pod jemiola ... a co miałes na czole wydźiarane " kiwas " ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Reklony cdn..... 16.09.02, 00:04 Gość portalu: Paradajlost napisał(a): > a co miałes na czole wydźiarane " kiwas " ???????????? spadaj,dupku,jak nie jestes w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: Reklony cdn..... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 18:18 Kiwas odwal się ode mnie ty zboczeńcu! masz chore pomysły i brudne łapska! Spadaj wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Reklony cdn..... 16.09.02, 23:01 Gość portalu: isis! napisał(a): > Kiwas odwal się ode mnie ty zboczeńcu! masz chore pomysły i brudne łapska! > Spadaj wreszcie! Kiwas, jak wiesz, odkąd nastąpił atak klonów, zawsze piszę zalogowana. Nie słuchaj więc mojego klona. Ja bym do Ciebie tak nie napisała. A za tamto już się nie gniewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: Reklony cdn..... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 12:05 To jakiś klon napisał!Ja się na ciebie kiwas gniewam za tamto i za owamto! i lepiej już się nie odzywaj ty czarci pomiocie! Apage! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Do mojego klona 17.09.02, 12:50 Gość portalu: isis! napisał(a): > To jakiś klon napisał! To naprawdę jest świństwo pisać pod cudzym nickiem. Nie masz odwagi podpisać się własnym? Przeczytaj, klonie netykietę. Oświadczam, że tylko zalogowana isis! to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana.isis Re: Do mojego klona 17.09.02, 13:20 Możecie wszyscy dać mi spokój. Wystarczy, że mamkłopot z teściową , kiwasem i psem. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Do mojego klona 17.09.02, 13:25 Widzę że to poważna sprawa więc daję luz. Ale jak bym mógł ci jakoś pomóc w temacie teściowa to służę. Pozdrawiam.(waldek.s - ten który Cię trochę lubi). Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana.isis Re: Do mojego klona 17.09.02, 13:35 Nie przesadzaj, wszystkie waldki to równe chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Do mojego klona 17.09.02, 14:39 Fajnie ci pisać z samym sobą? Taaak? To miłej zabawy. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bb Do mojego klona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 15:19 I oto chyba chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Do mojego klona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 17:34 Tylko żeby się nie przeobraziła a roberto. Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Do mojego klona 17.09.02, 19:05 Straciłam wątek przez te dialogi waldko-isisowe. Co z Roberto? takie ładne imię i ponoć miał jeszcze coś pod sufitem, taka rzadkość...Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Do mojego klona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 13:02 hej Morfi! jak tam barki? I motorki? a Roberto chyba uciekł, tak jak isis...po prostu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Do G........... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 15:24 Nie masz co robić tylko od rana się szwendasz po barkach, barach itp. z motorkiem w d..... Zmień styl życia bo w nałóg wpadniesz. Jak zawsze życzliwy Lolo. Ps. G nie oznacza chyba skrótu od innej nazwy małolata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolopolo Re: Do G........... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 23:28 Gość portalu: Lolo napisał(a): > Nie masz co robić tylko od rana się szwendasz po barkach, barach itp. z > motorkiem w d..... Zmień styl życia bo w nałóg wpadniesz. Jak zawsze życzliwy > Lolo. > Ps. G nie oznacza chyba skrótu od innej nazwy małolata. ???? Grzeczny chlopczyk znaczy sie ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Do G........... 19.09.02, 08:54 Gość portalu: Lolopolo napisał(a): > Gość portalu: Lolo napisał(a): > > > Nie masz co robić tylko od rana się szwendasz po barkach, barach itp. z > > motorkiem w d..... Zmień styl życia bo w nałóg wpadniesz. Po barkach niech się szwęda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Do G........... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 17:03 i po barkach i holownikch Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Do F. 20.09.02, 00:00 czemu tu tak smutno? znikam na trochę, ale cos czuję, że bez żalu. Na razie Fred! ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Do F. IP: 168.143.113.* 20.09.02, 00:04 Do zobaczenia Morfi! Będzie mi Ciebie brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś