llameth Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! NIE! 24.09.05, 13:39 NIE Forum radziło sobie bez moderatora i logowania calkiem niezle. Pojawiające sie, rzadko raczej, pyskówki nie stanowiły wiekszego zagrożenia. Ja rozumiem, że moderator chciałby sobie ułatwić życie - ale z całym szacunikiem, nikt Cię Mi.chale do tej roboty nie zmuszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecie_kto OMG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.05, 14:23 Jak zwykle najwiecej do powiedzenia maja osoby ktore nic do dyskusji nie wnosza np. marc, lolo, Jacek, wojtek itp. Przeraza mnie ilosc chamstwa jakie ujawnilo sie w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro2015 Re: OMG IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 21:13 ooooooo wiecie_kto ... mylisz sie. akurat wojtek i marc duzo interesujacych rzeczy pisza lub spieraja sie w taki sposob ze w dyskusji wychodza interesujace wiadomosci i wnioski. Co lolo wyprawia - tego nie sledze. Ale wuazam ze akurat wojtek i marc stawiaja na tym forum prawidlowe pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 adminie drogi 24.09.05, 20:23 Wysluchaj cierpliwie 1000 postow i po prostu zdecyduj. To Twoj job; nikt lepiej od Ciebie nie wie jaka jest skala niekorzystnych zjawisk. Jak za duza - bedziemy sie logowac, to chyba nie jest az tak restrykcyjny srodek by uzytkownik netu odbieral go jako szykane:) ps. a ja i tak sie loguje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks [...] IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.09.05, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto [...] IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.09.05, 03:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczpospolita1 Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! 25.09.05, 10:28 Juz jako zalogowany głosuje: PRZECIW.* Rzeczpospolita1 = RP *Glos należy uznać tylko wtedy, gdy przy liczeniu glosow zastosowany zostanie pkt. 2. regulaminu glowsowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Logowane trole sa wsród nas :( IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.09.05, 20:17 Niestety w tym wątku kilka przykrych, smierdzących i głupawych troli pokazało juz swoje oblesne oblicze. i co wazne - niektorzy byli zalogowani ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi.chalo Re: Logowane trole sa wsród nas :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:35 a nieazlogowane trole są lepsze? Chciałbym jedyne zwrócic uwagę na bezsens działn obecnego głownego trolla czyli admina. A to forum było takie dobre. Rzeczywiście przeszkadzały wam krytyczne wypowiedzi innych? Przez was zwanych - trolli? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciwjakzawsze Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:39 Proponuję zakończyć tę żałosną dyskusję. Czy mi.chal potrzebuje jeszcze jakichś argumentów, które przekonają go, że zrobił coś głupiego? Że powinien cichutko i skromnie przyznać się do błędu? Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! 25.09.05, 22:59 Jeszcze kilka takich durnych komentarzy od osob niezalogowanych, ktorzy nigdy nie pisza w watkach inwestycyjnych, a uaktywniaja sie tylko po to, aby narobic smrodu, a bede juz w 100% przekonany co do slusznosci swojego pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.09.05, 23:03 Wypowiedziałes wojne trolom... nie dziw sie, ze kontratakuja :] - tu dziala ich zwierzecy instynkt. pzdr. mi.chal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro2015 Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.09.05, 23:25 a bede juz w 100% przekonany co do slusznosci swojego pomyslu. ... michale - dopiero tym niemadrym posmyslem z logowaniem sprowokowales ta cala durna dyskusje... Nie dziwie sie ze jestes 'coraz bardziej przekonany' jak samemu podajesz sobie argumenty. Ten watek jest tak strasznie zalosny, ze powinno go sie w calosci wykasowac i o niemodrym pomysle zapomniec - Forum funkcjonowalo do tego watku swietnie... Smutno ze tak latwo jest zepsuc cos tak dobrego :( Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! 25.09.05, 23:33 Gość portalu: wro2015 napisał(a): > > ... michale - dopiero tym niemadrym posmyslem z logowaniem sprowokowales ta cal > a > durna dyskusje... Nie dziwie sie ze jestes 'coraz bardziej przekonany' jak > samemu podajesz sobie argumenty. Ja sobie podaje? Przeciez to trolle podaja mi argumenty! Specjalnie staralem sie nic nie pisac w tym watku, zeby nie prowokowac niepotrzebnych klotni. Ale niestety troll trolla nakreca. > > Ten watek jest tak strasznie zalosny, A pomyslales przez kogo stal sie zalosny? Bo na pewno nie przez stalych bywalcow tego forum. > ze powinno go sie w calosci wykasowac wykasowac to ja co najwyzej moge (i zrobilem to) posty trolli, ktorych eliminuje z naszego forum. i o > niemodrym pomysle zapomniec - Forum funkcjonowalo do tego watku swietnie... > Smutno ze tak latwo jest zepsuc cos tak dobrego :( svarte juz to napisal, ja go tylko powtorze. To, ze funkcjonowalo dobrze, to nie znaczy, ze bedzie tak wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro2015 Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.09.05, 12:40 >svarte juz to napisal, ja go tylko powtorze. To, ze funkcjonowalo dobrze, to nie znaczy, ze bedzie tak wiecznie. michale. Pamietam jeden jedyny powazny incydent na tym forum (jakies zaczepki do Rafisa itd. to sa male piwa ktore wszedzie sie pojawiaja - czy jest moderator czy nie). Bylo to wtedy jak _ciebie_ jeszcze na tym forum nie bylo. Chodzilo o jakiegos Roberto, ktory mniej wiecej podobnie duzo informowal o inwestycjach jak Darek a kiedys grupa cymbalow sie na nim uwziela, hakneli jego account (bo byl zalogowany, hehe) przeczytali jego prywatne maile itd. az wkoncu ten przyjemny gosc z tego forum znikna. Wtedy moderator bylby potrzebny nie po to aby wporwadzic logowanie (kotre ewidentnie w tym przypadku niczego nie dalo) lecz aby w ciszy bez komentarza usuwac chamskie posty. To bylo dawno temu - jak spolecznosc forum sie dopiero tworzyla. Dzisiaj cos takiego duzo trudniej by sie wydarzuylo, bo ludzie by tych idiotow ignorowali. Tak jak zreszta sie wydarzylo n.p. z zaczepka na Rafisa. Mowisz ze to co jest dobre nie musi zostac takie. Zgadza sie. Nie widzisz niestety tylko ze a) to forum sie juz bardzo rozwinelo aby dyskutowac na poziomie _bez_ pomocy moderatora b) logowanie nie pomoglo nawet takiemu Robertowi Jedyne co modertor powinnien robic, to jest bycie niewidocznym. (Tak samo jak w dyskusji TV nie interesuje mnie co moderator ma do powiedzenia, lecz jego goscie). Twoim zadaniem jest: UMOZLIWIENIE JAK NAJWIEKSZEJ GRUPIE LUDZI WYPOWIEDZENIE SIE I PODYSKUTOWANIE NA POZIOMIE. Czyli wystarczy jak bedziesz sobie po cichu kasowal posty niezgodne z ustawa zasadnicza i wszyscy beda ciebie bardzo cenili. To co ty teraz robisz bardzo ladnie _no.logo_ opisal. Tez siedze od duzo dluzszego czasu na tym forum (wczesniej tez z innym nickiem, i tez jak jeszcze nie bylo podforum) i zgadzam sie z no.logo. P.s. Jak tak wogle liczysz glosy takich no.logo n.p.? Nie napisal 'Przeciw', tylko argumentowal dlaczego jest 'przeciw'. Jest to glos na 'nie' czy na 'tak'? Czy bedzie liczony glos kotbehemota i moj, ktorzy co najmniej tak samo duzo napisali na tym forum jak Darek albo Rafis? Pytani pytani pytania Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! 26.09.05, 17:43 Mam do Ciebie prosbe wro, jesli nie wiesz jak dlugo jestem na tym forum to lepiej by bylo zebys w ogole o tym nie pisal. Tak sie sklada, ze odwiedzam to forum od dobrych kilku lat i doskonale pamietam incydent z Robertem. A jesli Ty takze go dobrze pamietasz to wiesz rowzniez dlaczego padl ofiara tamtego trolla. A co do meritum, to wedle Twoich slow powinienem wprowadzic logowanie nikogo nie pytajac sie o zdanie. Nie byloby mnie wtedy widac i moze tyle chamstwa z co poniektorych by nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 25.09.05, 23:33 Gość portalu: wro2015 napisał(a): > a bede juz w 100% przekonany co do slusznosci swojego pomyslu. > > ... michale - dopiero tym niemadrym posmyslem z logowaniem sprowokowales ta cal > a > durna dyskusje... Nie dziwie sie ze jestes 'coraz bardziej przekonany' jak > samemu podajesz sobie argumenty. > > Ten watek jest tak strasznie zalosny, ze powinno go sie w calosci wykasowac i o > niemodrym pomysle zapomniec - Forum funkcjonowalo do tego watku swietnie... > Smutno ze tak latwo jest zepsuc cos tak dobrego :( No prosze okazuje sie ze wro ze zwolennika dyskusji stał sie jej przeciwnikiem, wobec tego proponuje kasowanie wszystkich dyskusji o architekturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: index [...] IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 26.09.05, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! 28.09.05, 20:01 to normalnie była groźba!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.09.05, 23:01 Gość portalu: przeciwjakzawsze napisał(a): > Proponuję zakończyć tę żałosną dyskusję. - dyskusja, jak i głosownie, zakończyć sie moze najwczesniej 28. września, o godz. 0:00 > Czy mi.chal potrzebuje jeszcze jakichś > argumentów, które przekonają go, > że zrobił coś głupiego? - czy zaciąganie opini uważasz za robienie czegoś głupiego ?! Jesli tak, to zastanow sie, czy sam nie jestes głupi ... :] > przyznać się do błędu? - jedynym błedem, a raczej nieprzemyslanym posunieciem, jest punkt 2. regulaminu głosowania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! 25.09.05, 23:08 Gość portalu: RP napisał(a): > > - jedynym błedem, a raczej nieprzemyslanym posunieciem, jest punkt 2. regulamin > u > głosowania. :) "Demokracja jest najgorszym z możliwych ustrojów, tylko, że lepszego nikt jeszcze nie wymyślił" - tak powiedzial kiedys Churchill. W bardzo latwy sposob mozna przeniesc meritum tych slow do naszego forum. W jaki inny sposob moge zweryfikowac osoby glosujace? Nie znam innego sposobu. Tym bardziej, ze do tego typu watkow bardzo czesto wkradaja sie trolle, ktore mnoza sie na potege. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 25.09.05, 23:20 Michał popieram Cię. Szkoda, że większosc forumowiczów nie uczestniczy na codzien w rozwoju tego forum tak chetnie jak opluwa innych w tym wątku. Jak wyjechałem na wakacje i do tego nie było na forum Darka to okazało sie ze prawie nikt nie potrafi przekleic głupiego artykułu lub nawet napisac o tym co przeczytał w gazecie( a podobno wg marca to takie proste)i forum jest martwe bo kazdy czeka az inni coś zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro2015 Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.09.05, 23:30 TO FORUM NIE JEST MARTWE. Cenie ciebie Rafis i Darka. Ale nie ma to nic z tym wspolnego czy to forum zyje czy nie. To forum siwetnie dziala i ten watek jest absolutnie niepotrzebny. michale cytujesz Churchilla w sprawie demokracji i tego forum. Wszystko pieknie, tylko pozwalanie glosowanie na temat logowania tylko zalogowanym jest bardzo niedemokratyczne. I jak nie widzisz ze taki kotbehemot albo ja lub wojtek ktorzy _bardzo_ czesto sie konstruktywnie na tym forum udzielaja zaglosowali tylko raz i nie masz zamiaru tych glosow liczyc, to mi jest bardzo smutno. To sa osoby, ktore na tym forum juz sa od dluzo dluzszego czasu niz ty i juz od ~4lat to forum wspoltworza... Bardzo bardzo niemadre jest to wszystko - a szczegolnie absolutnie niepotrzbne i to logowanie zniszczy to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 25.09.05, 23:53 Gość portalu: wro2015 napisał(a): > TO FORUM NIE JEST MARTWE. > > Cenie ciebie Rafis i Darka. Ale nie ma to nic z tym wspolnego czy to forum zyje > czy nie. oj ma to forum inwestycje a nie architektura. Gdyby kilka osób nie wklejało tu artykułów z prasy to nawet nie mielibyscie sie o co kłócic w związku z architekturą :) To forum siwetnie dziala i ten watek jest absolutnie niepotrzebny. tez uważam z ejest niepotrzebny, michał dał sie złapac w pułapke demokracji. Jako moderator powinien po prostu zarządzic logowanie a nie pytac sie o zdanie. > michale cytujesz Churchilla w sprawie demokracji i tego forum. Wszystko pieknie > , > tylko pozwalanie glosowanie na temat logowania tylko zalogowanym jest bardzo > niedemokratyczne. dlaczego? kazdy moze sie zalogowac-nie ma zadnych opłat ani innych przeszkód. > > I jak nie widzisz ze taki kotbehemot albo ja lub wojtek ktorzy _bardzo_ czesto > sie konstruktywnie na tym forum udzielaja zaglosowali tylko raz i nie masz > zamiaru tych glosow liczyc, to mi jest bardzo smutno. To sa osoby, ktore na tym > forum juz sa od dluzo dluzszego czasu niz ty i juz od ~4lat to forum > wspoltworza... Bardzo bardzo niemadre jest to wszystko - a szczegolnie > absolutnie niepotrzbne i to logowanie zniszczy to forum reguły głosowania byy podane przed nim a reguł nie zmienia sie w trakcie gry. Co do wojtka i jego konstruktywnego wkładu w forum to niezłe jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Uwaga, to będzie długi post 26.09.05, 12:01 Nie wiem, czy mi.chal da mi prawo do wypowiadania się w tym wątku, gdyż w "Inwestycjach" jestem zazwyczaj "jedynie" czytelnikiem. Ale spróbuję. Pisałem o wrocławskich inwestycjach na długo zanim powstało tak zatytułowane podforum. Co prawda po innym nickiem - ale to chyba nie jest ważne. Przestałem, gdy - wg mnie - zrobiło się z niego kółko westchnień "jak jest dobrze" z brakiem jakiejkolwiek refleksji "a co jeśli nie jest". Dlatego - z racji swojej przeszłości - daję sobie prawo do oceniania, postulowania i komentowania, drogi moderatorze. No to po kolei: 1. Nie jest prawdą, że "Inwestycje" obywały się bez głupich i prowokacyjnych komentarzy tzw. trolli. Kto spędził tutaj trochę czasu ten pamięta choćby "desant poznański", ataki na Rafisa z dawnych lat, etc. Zawsze (albo prawie zawsze) jednak spotykały się one z rozsądną reakcją, czyli ignorowaniem. 2. Gdyby którykolwiek z forumowiczów poprosił Cię, mi.chale, o założenie tego wątku, sytuacja wyglądałaby zupełnie inaczej. Ciebie powinno tutaj "nie być" - parafrazując liberałów: im mniej moderatora w forum tym lepiej. Ty jednak zachłysnąłeś się swoją walką z "trollami" i w imię - słusznych skądinąd - ideałów zaczynasz przekraczać cienką granicę między demokracją a totalitaryzmem. Trochę jak LPR, który też przecież walczy o czystość, moralność, etc., co nie? 3. Przywołujesz zdanie Churchilla o demokracji. Nie zauważasz, że to właśnie ta demokracja jednym ze swych fundamentów uczyniła powszechność. Nie "demokracja dla zalogowanych", lecz po prostu "demokracja". 4. Twoim obowiązkiem jest pozwolić, by na tym forum wypowiadał się każdy. Jeśli nie pisze na temat - spróbuj mu to wytłumaczyć zamiast od razu usuwać. Może jest tu pierwszy raz, może "się wyrobi". Jeśli chamsko kogoś obraża, łamie regulamin - usuń post, ale zostaw ślad w postaci znaczku [...]. Jeśli rzeczowo krytykuje, pozwól mu na to zamiast od razu określać mianem trolla. I na koniec. Skoro jesteśmy przy słynnych zdaniach - pozwól, że zacytuję Ci lorda Actona, angielskiego historyka i filozofa polityki. "Każda władza deprawuje. Władza absolutna deprawuje absolutnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy_gosc Re: Uwaga, to będzie długi post IP: *.smarowanie.pl 26.09.05, 12:48 Swięte słowa no.logo, święte słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Przeciw :-) 26.09.05, 13:48 No tak - zapomniałem spełnić swój obywatelski obowiązek i zagłosować. Informuję więc, że spełniam wszystkie wymogi postawione w regulaminie i proszę o policzenie mojego głosu "przeciw". Jeśli wziąć pod uwagę jedynie osoby, które są zalogowane i głosowały "przeciw", jestem dziewiąty. Zalogowanych głosujących "za" jest w tej chwili trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Uwaga, to będzie długi post 26.09.05, 23:18 no.logo, ująłeś to doprawdy sentencyjnie, choć jednocześnie mało zwięźle;) Myślałem, że temat powoli wygaśnie, a tutaj dysputy trwają w najlepsze. Napiszę więc krótko: jestem przeciwny pomysłowi obowiązkowego logowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Uwaga, to będzie długi post IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.05, 23:28 no.logo napisał: Pisałem o wrocławskich inwestycjach na długo zanim powstało tak zatytułowane podforum. Co prawda po innym nickiem - ale to chyba nie jest ważne. --->Pod jakim nickiem pisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo ? 27.09.05, 00:02 To chyba nie jest miejsce na prywatne rozmowy. Jeszcze nas moderator wytnie. Napisz do mnie maila, może wtedy porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.05, 00:13 To dlaczego sam o tym napisałeś na tym forum? Skoro już napisałes to co napisałeś, to wypada rozjaśnić sytuację... Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: ? 27.09.05, 00:23 > wypada rozjaśnić sytuację Nie. Nie wypada. Nie mam ochoty spowiadać się ze swojej tożsamości. Niektórzy stali bywalcy Forum Wrocław wiedzą kim jestem w rzeczywistości, wiedzą też jakim nickiem posługiwałem się dawniej. Różnica polega na tym, że są to moi przyjaciele/znajomi. Od stałych bywalców _tego_ forum dowiedziałem się jedynie, że jestem "lewakiem" (hihi, lewak - wyborca PO i Tuska). Tylko dlatego, że nie zachłysnąłem się neoliberalizmem. Więc pozwól, że pozostanę no.logo. Sam wybieram sobie znajomych. Z szacunkiem - no.logo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.05, 00:34 Twój wybór. Tylko, że na tym forum (a są na nim osoby, które zakładały to forum) raczej nikt nie kojarzy Ciebie... Gdybyś rzeczywiście mocno udzielał się wczesniej w sprawach inwestycji, to na pewno wiele osób by Cię tu znało (pod tym czy innym nickiem). Jak zapewnie zauważyłeś, nie wypowiadałem się w tym wątku. Zareagowałem dopiero w momencie, kiedy wspomniałeś o dawnych czasach i napisałeś to, co napisałeś... Z szacunkiem Darek Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: ? 27.09.05, 00:43 1. Z całym szacunkiem dla "osób, które zakładały to forum" - zakładała je redakcja w osobie Radka Krąpca (o ile pamiętam, bo możliwe, że inny ówczesny moderator). 2. Zaznaczyłem przecież wyraźnie, że o wrocławskich inwestycjach pisałem na długo zanim powstało TO forum. Pisałem m.in. na forum Wrocław - od jego pierwszych dni. Nic dziwnego, że STĄD mnie nikt nie kojarzy. Chociaż... ;-) Chociaż wiem, że mnie kojarzy, tylko o tym nie wie :-) > Jak zapewnie zauważyłeś, nie wypowiadałem się w tym wątku I bardzo źle się stało. Jestem ciekawy Twojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.05, 00:57 1. Widzisz, tylko że nikomu w GW nie przyszło do głowy założyć Forum Inwestycje... Przyszedł za to ten pomysł do głowy kilku forumowiczom :) 2. Zapomniałeś tylko, że kilka osób, które piszą na forum Inwestycje od poczatków jego istnienia pisały także o inwestycjach na forum głównym Wrocław (zanim powstało forum Inwestycje). Niektórzy może się wtedy nie udzialali, wiecej czytali ale... Moja opinia o logowaniu jest ta sama co miesiac czy rok temu. Logowanie w zaden sposób nie wyeliminuje "trolli" czy jak je tam nazywać... To forum obywało się bez obowiązku logowania od pocżatku swojego istnienia i oprócz kilkunastu niewielkich popisów tzw "trolli" nie mieliśmy tu nigdy kłopotów i problemów z takimi osobnikami. Ci osobnicy trochę się ożywili po tym jak Michał został moderatorem tego forum. Podokuczali temu forum i samemmu Michałowi na forum głównym, trochę i na tym...i przycichli...widząc, że nikt z nimi nie rozmawia... To jest najlepszy sposób na natrentów... Zawsze uważałem jednak, że temu forum potrzebny jest opiekun. Do czego? Wynikało to z tego, że od czasu do czasu ktoś zakładał na naszym forum 3 czy 4 wątek na ten sam temat, albo zakładano tu watki bardziej pasujące na forum o mieszkaniach/nieruchomościach. Kilka razy ktoś spamował, zakładajac watki o dojeżdzie do Opola itp... Swego czasu mieliśmy tu też problem z nawiedzonym osobnikiem z Poznania (dot SSE). I w sumie tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.09.05, 00:02 > 1) Głosujemy tydzień - liczą się głosy oddane do przyszłej środy (28.09) do godziny 24:00. Teorytycznie głosowanie powinno się skończyć przed dwoma minutami... teorytycznie. Zależy co mi.chał miałes na mysli z ta środą :) Prosze moderatora o podlicznie glosów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! 28.09.05, 07:35 teoria teorią ,a praktycznie 24 w środę dopiero będzie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysl Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: 194.203.181.* 28.09.05, 01:48 Nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 01:53 po co się odzywasz? :)))) 1. zgodnie z regulaminem jesteś ubezwłasnowolniony 2. czas głosowania minął 3. przeczytaj to szybko, bo zaraz ten post zniknie bez śladu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł Przeciw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.05, 19:51 Drażnią mnie takie dyskusje na tematy nie związane bezpośrenio z inwestycjami. Ale nie bede uciekał od mojego forumowego obowiązku ;) Jestem przeciw logowaniu. Dla mnie forum jest OK takie jakie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto No i jaki rezultat? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.09.05, 03:33 Z doswiadczenia wiem ze zostane wyciety zanim ktos to przeczyta ale niech tam.Ciekawy jestem jaki rezultat poda "spoleczny moderator". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: No i jaki rezultat? 29.09.05, 05:23 Chyba wstaje najwczesniej, to i czytam niewycięte posty. To jest własnie ta radość o poranku. A. Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: Obowiązkowe logowanie - głosujemy! 29.09.05, 05:58 ciekawość kazała mi wstać tak wcześnie .... ... i jaki rezultat? Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Podsumowanie głosowania 29.09.05, 08:09 Waznych glosow oddano 16, w tym: Glosow za: 4 Glosow przeciw: 12 W zwiazku z tym obowiazkowego logowania nie bedzie. Dziekuje wszystkim za udzial w glosowaniu. pozdrawiam P.S. Moglem sie pomylic co do ilosci glosow, bo nie mam zbyt duzo czasu, ale nie zmienia do faktu, ze juz na pierwszy rzut oka widac, ze nie chcecie logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Podsumowanie głosowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:44 "Mogłem się pomylić co do ilości głosów, bo nie mam zbyt dużo czasu"?????? To po co jesteś opiekunem społecznym? Zarządziłeś to głosowanie, to miej trochę klasy i policz głosy porządnie, a nie lekceważ ludzi tylko dlatego, że zagłosowali przeciwko twojemu pomysłowi. Już widzę jak Państwowa Komisja Wyborcza podaje wyniki na oko, bo nie ma czasu. Czekam na porządne policzenie głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś zielone ucho Re: Podsumowanie głosowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 09:30 pytajniku , tu można zastosować stare ruskie powiedzenie "jaki maju taki pchaju",nie liczył bym na cud, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Podsumowanie głosowania IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.09.05, 11:22 mi.chal napisał: > Moglem sie pomylic co do ilosci glosow, bo nie mam zbyt duzo czasu, Wypadałoby przynajmniej powiedzieć przepraszam. Jeśli oczekuje się, aby inni trzymali wysoki poziom to samemu wypada dać przykład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Podsumowanie głosowania IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.09.05, 11:30 I tylko bla - bla - bla , oby jak najszybciej zleciał czas... Logowania nie bedzie - nie wystarczy wam trole ?! pzdr. modo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Podsumowanie głosowania IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.09.05, 11:34 > ...nie wystarczy wam trole ?! Żądam usunięcia powyższego postu ponieważ jest on obraźliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Podsumowanie głosowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:47 > Logowania nie bedzie - nie wystarczy wam trole ?! Ale wprost przeciwnie - bedzie, patrz ponizej (TB to tebe) Witam Wprowadzamy po kolei logowanie obserwując efekty. Zaczęliśmy od forów niszowych (i Zwierząt), po kolei będziemy włączać wszędzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś