Dodaj do ulubionych

wyniki wyborów we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 13:30
Spróbujmy wytypować już dziś wyniki wyborów w naszym mieście. Stawiam na
następującą kolejność i procent zdobytych głosów:
1. SLD-UP - 36 %
2. Platforma Obywatelska - 17 %
3. Prawo i Sprawiedliwość i Unia Wolności po około 7 do 8 %
Obserwuj wątek
    • ssaczek Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 13:40
      Stawiam na Tolka Banana!!!!
      • Gość: spoden Re: wyniki wyborów we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 14:25
        1.SLD-ok.45% (niestety)
        2.PO-ok.20%
        3.UW-ok.10% (wierzę w was)
        4. PiS, oraz AWSP -ok.8%
        5.samoobrona,psl-ok.3-4%
        6.LPR-ok.2-3%
        pozostałe-nie przekroczą 1%
    • Gość: lenin Re: wyniki wyborów we Wrocławiu IP: *.opole.dialup.inetia.pl 23.09.01, 17:09
      Alternatywa 50%
      Samoobrona 50%
      -i jak się zwiększy oglądalność transmisji z Sejmu,
      to będzie serial wszechczasów
      • roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:01
        Wg mnie:

1. SLD-UP ok 40%
        2. PO ok 18-19%
        3. UW ok 9 %
        4. PIS i AWSP PO OK 5-6%

reszta nie przekroczy 5%...
        • hrabiaa Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:15
          Jak wyście to policzyli ? Siedząc w urnach , czy też pomagając babciom
          skreślać ?
          • roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:18
            Przecież już dziś w nocy razem z Diabełkiem i pomocą sił piekielnych
            ustawiliśmy ostateczne wyniki wyborów w naszym mieście...
            • hrabiaa Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:18
              Komuszki !
              • roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:20
                To nie ja to Diabełek - jest z piekła i stąd ta czerwień (Piekielna)...
                • hrabiaa Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:23
                  roberto65 napisał(a):

> To nie ja to Diabełek - jest z piekła i stąd ta czerwień (Piekielna)...

Czerwone Diabły z Liverpool !

• roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:24
                    O tak...
                    • roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:25
                      ...byłem dziś na żużelku na Olimpijskim i choć zasiadam na trubunie honorowej,
                      to coś dziś nie widziałem Riccarda (moze go przeoczyłem), czyżby pilnował, aby
                      nie sfałszowano wyników wyborów ???
                      • hrabiaa Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:28
                        A cóżeś Ty taki ważny dla Ruskiewicza, że dopuszcza Cię na "honorowe" miejsce.
                        Ty lepiej uważaj ! Wielu byłych siedzących przy nich już siedzi !
                        Ot, znalazł się "działacz" Roberto!
                        • roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:31
                          Znam troszkę osób, które inwestują pieniążki w czarny (od nazwiska Riccarda)
                          sport...ot i cała tajemnica loży honorowej...
                          • hrabiaa Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:36
                            Spora kasiorka idzie z Twej firmy, skoro dali Ci kartę wstępu z prawem do piwka.
                            Czy choć wiesz w którą stronę jeżdżą ci na torze ?
                            Ech Robciu ! Zawidłeś mnie. Sprzedałeś swe ideały. A taki byłeś spod ciszka.
                            • roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:39
                              I tu Cię zaskoczę Panie Premierze, choć mam bezpłatną kartę wstępu na mecze
                              zużlowe i to na Honorową, to byłem na niej w tym sezonie tylko dwa razy (w tym
                              dzisiaj), bo spotkałem przed stadionem znajomych, którzy też mają miejsce na
                              Honorowej, a tak na pozostałych meczach zawsze siadam sobie z małżonką po
                              przeciwnej stronie, w pobliżu zegara, bo lubię czuć atmosferę meczu (doping
                              kibiców)...
                              • hrabiaa Re: wyniki wyborów we Wrocławiu 23.09.01, 19:40
                                No masz szczęście. Tam rządzi Kajtek !
                                • roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu - pierwsze wyniki......... 23.09.01, 20:03
                                  Radio Wrocław podało właśnie, ze nieoficialnie frekwencja we Wrocławi wyniosła
                                  około 45-46 %...

Wg wrocławskiego SLD-UP zdobyli oni 48,5 % głosów wrocławskich wyborców...
                                  • Gość: meg Re: wyniki wyborów we Wrocławiu - pierwsze wyniki......... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 20:05
                                    roberto65 napisał(a):

> Radio Wrocław podało właśnie, ze nieoficialnie frekwencja we Wrocławi wyniosła
                                    > około 45-46 %...
                                    >
                                    > Wg wrocławskiego SLD-UP zdobyli oni 48,5 % głosów wrocławskich wyborców...

nawet u was - horror

• roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu - pierwsze wyniki......... 23.09.01, 20:09
                                      Gość portalu: meg napisał(a):

> roberto65 napisał(a):
                                      >
                                      > > Radio Wrocław podało właśnie, ze nieoficialnie frekwencja we Wrocławi wyni
                                      > osła
                                      > > około 45-46 %...
                                      > >
                                      > > Wg wrocławskiego SLD-UP zdobyli oni 48,5 % głosów wrocławskich wyborców...
                                      >
                                      > nawet u was - horror

MEG_S na szczęscie to tylko prognoza wrocławskiego SLD (mam nadzieję, ze sie nie
                                      sprawdzi, ale i tak Millerkowcy powinni uzyskać we Wrocku ok 40 %)...

Pozdrawki MEG_S...

>

• roberto65 Re: wyniki wyborów we Wrocławiu - pierwsze wyniki......... 23.09.01, 20:10
                                        ...MEG_S a jakie wstępne wyniki w Twoim regionie ???
    • Gość: EKSCES Re: wyniki wyborów we Wrocławiu IP: 213.76.92.* 23.09.01, 23:04
      CZy ktos wie gdie moge znalezc
      informacje o podziale mandatow
      z naszego miasta?
      • Gość: spoden Re: wyniki wyborów we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 23:05
        jeszcze nie ma ,będzie jutro
    • Gość: KAZIO Prawie idealnie trafiles... IP: *.chem.uni.wroc.pl 24.09.01, 09:35
      ... w wyniki w jednej z komisji (bylem w niej). Twoje typowania roznia sie
      minimalnie. Tyle, ze LPR dostala dokladnie tyle samo, co UW, a jej nie
      wymieniles.
      Wrozka jestes czy co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka