Gość: hrabiaa IP: 213.77.64.* 13.09.02, 15:44 Nasz idol, to "święty". Inni kradną mu pomysły, a on biedak je musi ciągle wymyślać. Ja bardzo "chcę", by Rysiu zosta prezydentem. Gdy już zostanie, wówczas z satysfakcją poszczuję go psami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: 'Święty' Czarnecki IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 13.09.02, 17:23 10 minut temu widziałam Rysia na Nowym Dworze-osobiście rozdawał "ulotki prezydenckie". ale spapuśniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: 'Święty' Czarnecki 13.09.02, 17:27 Biedny Rysio się pochlasta gdy dowie się, że ulotki z innymi kandydatami też krążą po mieście... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: 'Święty' Czarnecki IP: 213.77.64.* 13.09.02, 21:59 Czy abolicja obejmie go również ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: 'Święty' Czarnecki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.02, 22:06 ja nadal twierdze,że dobry chłopak był... ...i mało pił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: 'Święty' Czarnecki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.02, 23:58 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Politury ? nie wiem,jakies niebieskie było ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: 'Święty' Czarnecki 14.09.02, 00:18 Pije w czasie przeszłym jest nieodpowiednie, zdeptałam go na bankiecie urodzinowym galerii dominikańskiej, jakos plasował się nisko ziemi...ale ulotek nie rozdawał, ciała ma za to jakby więcej. Nie mój typ ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: 'Święty' Czarnecki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 00:23 morfea napisała: > Pije w czasie przeszłym jest nieodpowiednie, zdeptałam go na bankiecie > urodzinowym galerii dominikańskiej, jakos plasował się nisko ziemi to to przyciąganie ziemskie!!! ...ale ulotek > > nie rozdawał, ciała ma za to jakby więcej. Nie mój typ ;-))))) mój tez nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: 'Święty' Czarnecki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 09:43 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Nasz idol, to "święty". Inni kradną mu pomysły, a on biedak je musi ciągle > wymyślać. Ja bardzo "chcę", by Rysiu zosta prezydentem. Gdy już zostanie, > wówczas z satysfakcją poszczuję go psami. ja mogę go poszczuć już teraz, co masz zrobić jutro zrób dziś... Odpowiedz Link Zgłoś