irsila 01.05.26, 09:26 To taka trzydniówka laby, pora na odpoczynek i zabawy. Święto Pracy, Dzień Flagi i...grilla, Święto Konstytucji 3 Maja, która praworządności dała podstawy... Obecnej kon-sty-tu-cji mało kto przestrzega. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Majówka 01.05.26, 10:43 A ja we fryzjerkę się będę dziś bawiła, by łojca mych dzieci łostrzyc. Od lat to robię. Bylebym mu ucha nie zraniła, a tym bardziej odcięła. Gauguin'em nie jestem Od lat, zarobek fryzjerom odbieram. Ja sama, dwa razy w życiu, u fryzjerów byłam, raz loki mi zrobiła i sztucznie się czułam, kiedy na weselu, u mojej koleżanki, byłam. Potem, kiedy się nasłuchałam, że liczy się łeb i trep, poszłam się ufryzować. Po sesji do przedszkola po syna weszłam, a on mnie nie poznał takie jakieś afro, na głowie miałam, za które zapłaciłam. Wieki temu, to było... Odpowiedz Link
irsila Re: Majówka 01.05.26, 11:31 Skończyłam, strzyżenia dokonałam. Mój małż nie jest psem na baby, znaczy łysy jakiś, tylko mnie ma Odpowiedz Link
irsila Re: Majówka 01.05.26, 11:33 Oddzielne szampony do włosów mamy. On tylko, pokrzywowego, używa. a ja jakieś balsamy. Odpowiedz Link