ama.mama Re: gdzie warto na basen z niemowlakiem i za ile 28.09.05, 22:59 co myślicie o Redeco, Olimpijskim, Fariaszce? czysto tam? Zadowolone jesteście z prowadzących? Duzo miejsca w przebieralniach? No i jaka cena? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 REDECO 29.09.05, 16:39 czesc ja chodze do redeco, tzn bylam wczoraj pierwszy raz mojej Wiktorii bardzo sie podobalo wiec jestem zadowolona ale w przebieralniach nie ma za wiele miejsca wiec trzeba sie nagimnastykowac prowadzacy super, zajecia fajnie zorganizowane generanie jest ok - na pewno bede chodzic dalej 3 miesieczny kurs kosztuje 300 zl (zajecia raz w tygodniu) pierwotnie zapisalam sie na olimpijski, ale poniewaz mieszkam na krzykach zrezygnowalam - to co sie dzieje na wroclawskich ulicach w ostatnim czasie to jakis koszmar ale lekko nie jest do redeco na 16 jechalam pol godziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diners Re: REDECO 29.09.05, 18:23 a na kórą są zajęcia w Redeco - do południa - czy popołudniu? Odpowiedz Link Zgłoś
noemi.d Re: REDECO 29.09.05, 20:34 hej my też do redecco, ale w soboty. fakt miejsca mało, ale basen super, prowadzący też i mały to uwielbia. W soboty chodzimy na 13 ale zajęcia są aż do 15 Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ama.mama Re: REDECO 29.09.05, 21:12 słuchajcie, gdzie właściwie jest Redeco? Dzięki za info. Możliwe, że spotkamy się wkrótce na basenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
arla5 Re: REDECO 29.09.05, 23:07 Redeco jest na Rogowskiej,Nowy Dwor.My wlasnie zrezygnowalismy,ale mamy porownanie bo od 3 miesiaca jezdzilismy z malym na Olimpijski-rewelacyjna prowadzaca pani Krystyna, przede wszystkim z uprawnieniami,potem zaczelismy chodzic na Rogowska, bo blizej, ale nie ma porownania,maly ma w tej chwili 22 miesiace i wracamy na Olimpijski. Nasza Oliwka zobaczy świat za: tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;124/st/20051111/dt/6/k/3ef7/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 REDECO vs OLIMPIJSKI 30.09.05, 21:02 dlaczego uwazasz, ze olimpijski jest lepszy od redeco???? ja wlasnie zresygnowalam z olimpijskiego ze wzgledu na odleglosc i korki (mieszkam na krzykach) w redeco mi sie podobalo ale moze warto postac w korkach .... Odpowiedz Link Zgłoś
lupusik1 Re: REDECO 02.10.05, 09:21 A ile to kosztuje na olimpijskim? jakis nr. kontaktowy mozna prosic? Odpowiedz Link Zgłoś
arla5 Re: REDECO 02.10.05, 20:33 na olimpijskim 12 zajec po pol godziny kosztuje 300 zl.Zajecia prowadzi pani Krystyna Antoniak telefon:604771051 lub e-mail:kanton@pf.pl pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś