Dodaj do ulubionych

Radio Maryja

IP: *.wroclaw.mm.pl 02.10.05, 22:52
Ogladam wlasnie Uwage na TVN o radiu maryja i mnie szlak trafia, nie potrafie
pojac ze zadne wladze, aganecje oraz urzedy nie umieja sie zajac tym radiem,
a jak zwykly szaraczek cos tam przeskrobie kopnie sie w PIT-cie to mu zaraz
kare dowala... I niech mi jakas babcie cos powie teraz ze jej ciezko sie
zyje... a daje na radyio... To jest zbyt ciezke zebym to pojol...
pozdrowienia dla ojca pedo... znaczy sie rydzyka:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ziutek Re: Radio Maryja IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.10.05, 23:01
      Zapamiętaj to na zawsze. Z czarnymi nikt i nigdy nie wygrał w Polsce a chroni
      ich konkordat, czyli umowa wiecznego poddaństwa Polski Watykanowi. Wszyscy mogą
      Rydzykowi skoczyć. I nie tylko jemu. Polecam książkę Boya Żeleńskiego pt."Nasi
      okupanci".
      • Gość: amar Re: Radio Maryja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.10.05, 23:12
        Dzieki moze skorzystam... Ale i tak mnie to wku... a niech mi ktos na ulicy cos
        napomknie o radiu...
        • janosik6 poprostu panstwo w panstwie , z tym ze RadioMaRyja 02.10.05, 23:18
          jest na gorze i wali te drugie panstwo w kakalko.
        • Gość: LOl Amarku spokojnie!!!!!!!!!!! IP: 82.160.92.* 02.10.05, 23:25
          witaj Amarku, jestem 72 letnią babcią i słucham mojego kochanego radia a Ojciec
          Rydzyk jest cudownym człowiekiem a nie tak jak ty amarku!!!!!! Amarku niech Bóg
          wybaczy Tobie za te obraźliwe słowa, wierzę że wstąpisz jeszcze na dobrą drogę
          bo inaczej.... żółć złoći Cię.... dopowiedz sobie chłopcze!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: wiedźma Re: Amarku spokojnie!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.10.05, 23:38
            Lol, jakie "witaj Amarku"?! żadna 72letnia sluchaczka tegoz radia nie zaczyna
            tak zdania!
            • Gość: koloko Re: Amarku spokojnie!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 00:07
              Gość portalu: wiedźma napisał(a):

> Lol, jakie "witaj Amarku"?! żadna 72letnia sluchaczka tegoz radia nie zaczyna
              > tak zdania!

Przecież takie słuchaczki, to jak najdalej od "Gazety", TVNu, a internet to
              dzieło szatana...
      • Gość: ano Re: Radio Maryja IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 03.10.05, 11:01
        Pozwole sobie polecić także "Piekło kobiet" Boya szczególnie w odniesieniu do
        tego co nas czeka przez następne 4 lata a co nieśmiało wynika z programów
        wyborczych dwu zwycięskich ugrupowań...........
    • nat.wroclaw Re: Radio Maryja 02.10.05, 23:37
      Ja rozumiem, że wszyscy teraz dają tu upust totalnej masakrycznej bezradności i
      złości wobec tego, co własnie obejrzeli w TVN-ie. Ja też siedzę i zamiast dłubać
      ostatni rozdział pracy magisterskiej, zbieram myśli i emocje do kupy.

Ale, myślę, że takie własnie kontr-ataki, w konwencji "pedo, babcie staruszki" i
      generalne rzucanie inwektyw na tę jakąś nieogarnioną masę dziwacznego,
      bezkarnego zła - to właśnie stanowi dla nich pożywkę, w której znajdują
      argumenty na swoją obronę. Że ataki na nich to kalumnie, to sianie nienawiści
      przez wulgarną, rospasaną, bezbożną młodzież.

Ale z drugiej strony, i to już mnie zupełnie przybiło, "normalnie" jak widać z
      nimi też się nie da. TVN próbował zwyczajnie po ludzku rozmawiać. Byli grzeczni,
      rzeczowi, przygotowani, ładnie ubrani i co..? Ściana.

Normalnie pierwszy raz od dwudziestu kilku lat brak mi słów.

Nat
      • Gość: dasted Re: Radio Maryja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 00:17
        pozdrawiam ostatniorozdzialowych dlubaczy prac magisterskich ;) lol ja tez wlasnie koncze, jeszcze nad ranem wydruk i banzai na uczelnie :) ale do rzeczy - proponuje olac ten system, nie przejmowac sie ojcem tadkiem, zyc swoim zyciem, rozwaznie powoli i z dystansem, ewentualnie pomodlic sie do boga za ojca rydzyka.
        • nat.wroclaw ;) 03.10.05, 00:27
          Co racja, to racja. Ale wiesz, nawet mi się tak fajnie ciśnienie podniosło, że
          mimo już czwartej nieprzesypianej właśnie nocy nie potrzeba mi kawy od 21.50.
          I jakoś tak pisanie z większą werwą mi idzie .. Same plusy :)

Powodzenia Tobie też, oby nam się dzieci zderzaka drukarki nie czepiały :)

Nat
          • Gość: ziutek Re: ;) IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.10.05, 05:10
            I patelni po ulicy nie ciągały! (te wasze dzieci)
      • Gość: cam Re: Radio Maryja IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.10.05, 00:56
        ;-)) haha , ja przez to radio maryja też mam opóxnienie w moim ostatnim
        rozdziale pracy...
        ale spokojnie ! mamy jeszcze ok 10 dni wiec damy rade !
        radio maryia bedzie sie za nas modliło!

pozdro
        • nat.wroclaw well .. 03.10.05, 01:15
          niektórzy mają co najwyżej 10 godzin. Dziś w samo południe wybije godzina
          prawdy, oko w oko z promotorem, który w piątek podpisując mi litościwie indeks
          stanowczo zarządał na poniedziałek CAŁOŚCI.

Ech, jak ja lubię to lekko pół-przytomne napięcie na tuż tuż przed deadlinem. :))

Serdeczności
          Nat
    • Gość: marco-van-basten Re: Radio Maryja IP: *.media4.pl 02.10.05, 23:40
      Rydzyk power aty do piekłą pójdziesz razem z liberałami

ja mam paszport a wy?
      wieć lepiej już

Siekiera motyka jak ja w dupie mam rydzyka!
      • Gość: wiedźma Re: Radio Maryja IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.10.05, 23:43
        A zanim do piekła to chcą topić, więc najpierw nauczcie się pływać ;)
    • Gość: telewidz Re: Radio Maryja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.05, 23:42
      co mnie przeraża, to ta niepohamowana nienawiść miłosiernych słuchaczy RM.
      Druga w kolejności jest niemoc "wszystkich świętych" reprezentujących organy
      publicznych urzędów RP w stosunku do RM i dyrektora.
      Trzecia sprawa: politycy nabierający wody w usta przy pytaniu o wiadomo co.

Mogę się założyć, że PiS doprowadzi do likwidacji KRRiT (pewnie dlatego RM
      poparła PiS) i skończą się problemy RM z koniecznością składania jakichś tam
      sprawozdań.
    • tudana Re: Radio Maryja 03.10.05, 00:03
      Piękny Romek zasuwał po korytarzach Sejmu jak rakieta..., aż mu się kurzyło pod
      nogami..., czyżby ze strachu?..., a może ze wstydu,że taką sektę stworzył
      reprezentat kościóła katolickiego?
      • Gość: Filip Re: Radio Maryja IP: *.sympatico.ca 03.10.05, 00:23
        Co o tym sadzicie ..?

Do urn pojdzie jak zawsze zmobilizowany elektorat SLDowski i PO z wielka
        nadzieja jak zwykle wybrania miernoty - steropianowej atrapy wodza ktory
        pozwolil by im przez nastepne cztery lata pedzic zywot pasozydow w
        administracji panstwowej na cieplych posadach 10 lub 12 tys. zl/ miesiac.

To kasta trutni antypolaka z Belwederu ktora zabespieczyl niewiarygodnie
        wysokim finansowym nakladem pobieranym corocznie z budzetu panstwa i stanowi
        on
        20% budzetu...na ten przyklad w Kanadzie na administracje rzad kanadyjski
        przeznacza tylko 5%.
        Ow gest wspomnianego tutaj antypolaka to cwany chwyt zabespieczenia sobie
        elektoratu na lata sprawowanej wladzy i stworzenie ewentualnych szans dla
        swego
        nastepcy klamcy podatkowego W.Cimoszewicza, lub STEROPIANOWEJ ATRAPY
        PREZYDENTA
        TUSKA. ELEKTORATU BEZ WZGLEDU NA PRZYNALEZNOSC PARTYJNA...

To nic innego tylko AKT BANDYTYZMU - wynegociowanego i zatwierdzonego w bialy
        dzien w sejmie RP, dozwalajacego jednej czesci spoleczenstwa , struktur ub,
        obecnej autokracji zyc na koszt okradanej w ten sposob drugiej czesci
        spoleczenstwa - robotniczej i przedsiebiorczej.

Wylewam lzy i cierpie razem z ciezko pracujacym robotnikiem i prywatnym
        przedsiebiorca brytalnie okradanym przez nierobow z urzedow wojewodzkich,
        powiatowych, gminnych.
        Przygladam sie tej beszczelnej antypolskiej ubeckiej propagandzie winiacej za
        zaistnialy stan nedzy, spoleczny sektor opieki zdrowotnej, szkolnictwo,
        emerytow i recistow, mlode rodziny ktorym zablokowano normalny rozwoj,
        poprzez
        zwiekszanie bezrobocia, wypychajac mlodych do poszukiwania pracy zagranica.
        W Kanadzie platny urlop maciezynski trwa 12 miesiecy.

Jeszcze raz ponawiam swoja opinie;
        Urzednicze mendy z adninistracji panstwa jakiego kolwiek szczebla sprawowanej
        wladzy nie maja moralnego prawa stanac w dniu prezydenckich wyborow przy
        urnach
        wyborczych. Moga byc jedynie symbolem petli zaciskajacej sie na szyji
        skazywanej na smierc przez uduszenie - OJCZYZNY.

• Gość: haha Re: Radio Maryja IP: 82.160.92.* 03.10.05, 06:39
          A TVN to pewnie takie grzeczne, pełna prawdy tv??? Ludzie ludzie jak łatwo wami
          manipulować, może to i dobrze.......ktoś musi zawsze mieć władzę nad masą!!!!!!!!!
    • tudana Re: Atak na czcigodnego o.Rydzyka i nasze Radio M 03.10.05, 00:04
      Daruj sobie, czarny typie, swoją agitację na tym forum.
    • Gość: ziutek Tylko Marek Borowski IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.10.05, 05:12
      Tylko on powinien zostać prezydentem.
    • bmxx Re: Radio Maryja 03.10.05, 10:50
      Spokojnie amareczku,
      spokojnie.

W tej g ł u p a w c e, w ktorą wpadłeś, twój stan
      może cię tylko - zdołować. (Ach ta brzydka TVN).
      Noooo !

Nasz milusiński taki -ti, -ti ,- ti !
      Oby ci się amareczku tylko nie pogorszyło !
      :-)

• Gość: Fakir Re: Radio Maryja IP: 195.117.40.* 03.10.05, 11:12
        Wyjaśniło sie czemu tak o. rydzyk (jaki format człowieka taka pierwsza litera)
        tępi PO.
        Wygrana PIS-u to jego ludzie na stanowiskach rządowych - szczególnie w
        ministerstwie (zgadnij jakie) które ukręci (byc może) łeb wszelkim sprawom w
        sądzie i prokuraturze.... I imperium bedzie się rozrastać... jakoś p. Ziobro był
        bardzo małomówny na temat swich powiązań z RM... A uważałem go za naprawde
        prawego człowieka...
        • Gość: marco-van-basten Re: Radio Maryja IP: *.media4.pl 03.10.05, 11:48
          bmxx, łysi z bejsbolami już do ciebie i twoich latnych pomiotów kurskiego jadą.
          ulżą twoim mękom.

to nie jest wasz kraj, cholerne faszystowskie oszołomy.
    • Gość: Razmus Re: Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:48
      >>Ogladam wlasnie Uwage na TVN o radiu maryja i mnie szlak trafia<<

Szlak to szlak a ciebie może trafiać szlag.

>>nie potrafie pojac<<
      >>To jest zbyt ciezke zebym to pojol...<<

Strzelam i czasami trafiam ;) pojął - oczywiście.

Kolejna sprawa to fakt iż dziennikarze to mistrzowie manipulacji i prowokacji.
      Jeśli chcą kogoś oczernić to zawsze to zrobią. Poza tym ludzie (równiez z
      programu) często wydają złe opinie komuś kto się wybił i powodzi się mu lepiej.
      Badania udowodniły że bardziej lubimy i doceniamy tych co żyją na niższym
      poziomie niż my sami, adekwatnie do tego mniej lubimy osoby o wyższym statusie
      społecznym i materialnym.
      Przyznaje również że w każdej historii jest część prawdy. Ojciec Rydzyk na
      pewno nie jest taki święty jak postrzegają go staruszki-słuchaczki. Prawo
      powinno być równe dla wszystkich ale nie popadajmy w skrajności.
      • Gość: Jaca Re: Radio Maryja IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 03.10.05, 12:39
        Nie wiem jak szybko piszesz na klawiaturze ale błedy zwłaszcza jeśli się pisze
        szybko -każdemu się zdarzają..to po pierwsze panie Miodek
        po drugie-
        > Kolejna sprawa to fakt iż dziennikarze to mistrzowie manipulacji i
        prowokacji.
        > Jeśli chcą kogoś oczernić to zawsze to zrobią.
        Chciałem zauważyć że rydzyk to też jak by dziennikarz mimo ,iż taki
        niedorobiony i kto jak kto...ale mistzrem oczerniania i szkalowania to on jest.
        -a po trzecie..nikt mu w tym programie,jesli go oglądałeś wybicia finansowego
        jako zarzut nie stawial a tylko kwestionowali metody jakimi tej kasy się
        dorobił-przecież te kilka przypadków(stocznia,kosztowności jakiejś babci) to
        jest jawna kradzież.Ksiądz złodziej.
        -po czwarte-ci uciekający przed kamerami posłowie to nie był fotomontaż
        -i po piąte szlak też może kogoś trafić...tyle że w rodzaju żeńskim jako
        szlaka;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka