Dodaj do ulubionych

Transfery Atlasu Wrocław

IP: *.generacja.pl 04.10.05, 23:04
Jak jest tylko możliwość ściągnięcia "Bońka" to nawet niema co się zastanawiać!I"Krzyżakom" skoczy gula;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ceolk jasne, obawiał się reakcji... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.05, 10:28
      kibiców
      kasiorki mu było szkoda
    • Gość: Wierny fan A co z Piwem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:43
      Nie ma Slabonia, nie ma mnie i paru osob ktore sciagam na stadion.
      A co do Rudego, to temu panu juz dziekujemy...
      Na koniec jeszcze jedno! Zuzel sportem dla mas i piwo ma byc na koronie, bo jak
      nie, to tez sie obrazimy:D
      Pozdrawiam!!!
    • gelu Re: Transfery Atlasu Wrocław 05.10.05, 15:36
      Ryży musi odejść, a skoro już odszedł, to po co go ponownie ściągać?
      Zdecydowanie lepiej postawić na Nickiego - ostatni sezon pokazał, że on też
      jest solidnym zawodnikiem ligowym, na tym samym poziomie co Crump, a bez tych
      negatywnych emocji, które towarzyszyłyby powrotowi Rudego.

A co do seniorów - jeden z dwójki Słaboń / Miśkowiak powinien pozostać. I chyba
      raczej Słaboń. Miskowiak pokazał w zeszłym sezonie, że nie jest najmocniejszy
      pod względem psychicznym - gładko przegrał rywalizację o miejsce w składzie.
      Dobry zawodnik tak łatwo nie odpuszcza.
      • ewaden Re: Transfery Atlasu Wrocław 08.10.05, 20:55
        moim zdaniem lepiej zostawic miskowiaka w druzynie niz slabonia, slabon nie
        istnieje na wyjazdach- to fakt we wroclawiu walczy, ale dobry zawodnik powinien
        wszedzie dobrze jezdzic, miskowiak to zawodnik perspektywiczny i wiele razy
        pokazal ze umie jezdzic - dajmy mu szanse!
    • Gość: PIOTR Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: 212.2.112.* 05.10.05, 16:11
      Uważam że Cruamp powinien wrócic do Wrocławia bo w/g mnie on ma większy
      szacunek na stadionach niż Niki.
      • Gość: derthangel Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:50
        Crump niech spada na drzewo... A tak z innej beczki to czytałem projekt, który
        zakłada ze w przyszłym sezonie maja być aż dwa biegi młodziezowe.. Teraz nie ma
        wyjscia.. Trzeba ściagnąć HLIBA !!!!!!!! Zapewniam że to inwestycja która się
        opłaci. Nie dość że znów staniemy przynajmniej na pudle, to jeszcze Rusko z
        Cieslakiem doprowadzą Hliba do tytułu MISTRZA ŚWIATA JUNIORÓW. A jak wiemy
        sukces napedza koniunkture.. Wiem coś o tym bo właśnie wróciłem z wykładu pt.
        Marketing w sporcie.
        Znów Olimpijski wypełni sie kibicami i znów bedzie fajnie... Jak sądze...
        • Gość: hugo Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.hum.uni.torun.pl 05.10.05, 20:25
          jak dadza drugi bieg juniorski to niech dadza dwoch obcokrajowcow na mecz i
          wtedy moze byc nicki z crumpem. ale wracajac do wyboru to lepiej niech obejrza
          macze zkz z tego sezonu i pogadaja z zawodnikami. ten facet nie zna
          pojecia "jechac para". on chyba mysli ze partner to morderca jego rodziny. co
          bylo iles tam lat temu to trzeba zapomniec. a z drugiej strony torun straci
          kolejnego zawodnika :D taka mala zemsta za ten sezon.
          pozdro z bydzi :D
          • Gość: adam Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.petrus.com.pl 05.10.05, 20:39
            nie martw sie hugo, torun sobie poradzi:) gdyby faktycznie Crump od nas odszedl
            ( w co szczerze mowiac baaaardzo watpie) to i tak kibice nie popadli by w jais
            straszny lament. z Crumpem co roku powtarza sie ta sama historia, od poczatku
            sezonu "az" do 10 maja jezdzi w lidze wybornie, kosi duzo punktow, widac u
            niego spore zaangazowanie i wogole. ale jak tylko kalendarz pokarze magiczna
            date"10 maja" ( albo jakos tak, w kazdym badz razie chodzi mi o poczatek GP) to
            Jason zapomina o polskiej lidze i w 110% skupia sie na IMS. a o "polaczkach"
            przypomina sobie jakos tak we wrzesniu, czyli po GP i w okresie gdy trzeba o
            nowym kontrakcie pomyslec:) ot taki to juz on jest, ale mimo to racja jest ze
            lepiej jest miec go u siebie niz jezdzic przeciw niemu! mimo wszytsko to
            WILEKIzawodnik. no, ale tak poza tym to powiem raz jeszcze Crump sie z Torunia
            tak szybko nie ruszy, no chyba ze dostalby spoora podwyzke. a z tego co moge
            sie domyslac to u was we Wrocku z kaska nie jest az tak dobrze zeby nie moglo
            byc lepiej....
            • Gość: adam Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.petrus.com.pl 05.10.05, 20:44
              oj nie zauwazylem ze hugo jest z...bydzi:) ot taki czeski blad. tak na
              marginesie to sie hugonie zajmij swoim zespolem a nie mysl o zemscie na
              Toruniu. jakby nie bylo to torunskie firmy w znacznym stopniu ten
              wasz "podrabiany pod Polonie" klub utrzymuja. i nie zachlysnij sie przypadkiem
              waszym tegorocznym sukcesem bo wszyscy chyba jestesmy zgodni ze gdyby w polskim
              zuzlu wszystko bylo jak trzeba to w tym roku co najwyzej zdobyli byscie
              mistrza....1 ligi. trzymaj sie kibicu "podrabianej" Polonii
              • Gość: adam Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.petrus.com.pl 05.10.05, 20:46
                a terza jeszcze do wroclawskich kibicow. gdybywszystko bylo jak trzeba to atlas
                wygralby w toruniu. przyznaje!
                • Gość: SpeedFan Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.05, 21:05
                  Zdecydowanie optuję za Nickim. Rudego u nas nie chcemy. Zawalił raz, obraził
                  wrocławskich kibiców kilka razy-nie lubimy go!A wracając do wypowiedzi jednego
                  z forumowiczów browar na koronie to jest to.Proponuję zgłosić oficjalny
                  postulat.(Dlaczego na Grand Prix może być a na lidze nie?).Pozdro.
    • Gość: loramski Jason czy Nicki ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.05, 22:52
      Rzeczywiście Crump może wywoływać kontrowersje... ale nie przesadzajmy z tą
      nienawiścią. Ja osobiście jestem za tym, żeby Pan Prezes ściągnął Jasona do
      wrocławsikiego zespołu. Jason też już ma swoje lata i być może dojrzał do tego,
      aby być w pełni odpowiedzialnym za losy zespołu. Poza tym podoba mi się jego
      nieustępliwość na dystansie i walka do końca. Myślę, że na niego można
      postawić. A o kibiców bym się nie martwił bo po pierwszym udanym występie w
      barwach Atlasu (być może) Jason w jakimś stopniu przyczyni się do mniejszej
      porcji gwizdów.
      Reasumując: Jak ja byłbym Prezesem to w barwach Atlasu mielibyście
      Australijczyka. Nickiemu mówię: NIE !!!
    • Gość: KRZYŻAK Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.tvk.torun.pl 05.10.05, 23:26
      Spier... od naszego Jasona!!! I tak wczesniej czy pozniej znowu pokaze wam
      cztery litery!!!
      • Gość: j.krzyżaków Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.generacja.pl 05.10.05, 23:41
        Za mały jesteś d...u żeby tutaj się wypowiadać!
        • Gość: OBIEKTYWNY Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 23:58
          JEŚLI STOSUNKI KARWANA ZE SZKUDLARKIEM SĄ NAPRAWDĘ TAKIE MOCNE TO CRUMPIEGO NIE
          WYCIĄGNIECIE , ALE SZCZERZĘ WYDAJĘ MI SIĘ ŻE ISTNIEJE BARDZO DUŻE
          PRAWDOPODOBIEŃSTWO TEGO IŻ CRUMP ODEJDZIE Z TORUNIA W ZWIĄZKU Z ZAISTNIAŁĄ
          SYTUACJĄ W TORUŃSKIM KLUBIE , NO CHYBA ŻE SAM KARWAN WEŻMIE NA SIEBIE
          SPONSORING RUDEGO A Z TEGO CO WIEM TO LEPPER POLSKIEGO ŻUŻLA (CZYT. RUSKO )
          BARDZO NAKŁANIA DO PRZEJŚCIA TAKŻE ADRIANA , ALE CZAS POKAŻE CO Z TEGO WYNIKNIE
          • Gość: j.krzyżaków Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.generacja.pl 06.10.05, 00:19
            Piszesz że Rusko to Lepper, to w takim razie Karwan jest Tymińskim polskiego speedwaya!
    • Gość: drummer Lepszy Rudy niż Pedersen!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 01:01
      Nie wyobrażam sobie N. Pedersena we Wrocławiu! Jestem kibicem tej drużyny juz
      dobrych parę lat i NIGDY nie jeździł tu nikt o tak złej opinii w środowisku
      zużlowym.Ludzie, średnia meczowa to nie wszystko!Nicky to największy egoista
      światowych torów,prędzej czy później będą z nim kłopoty. Poza tym uważam, ze
      obcokrajowiec powinien być autorytetem, nie tylko na torze, ale także poza nim.
      Crump tez moim ulubieńcem nie jest, ale dojrzał od czasu "tamtych incydentów".
      Nie chce widzieć w Sparcie człowieka, który nie szanuje zdrowia pozostałych
      zawodników,nie ma pojęcia co to fair play i nie traktuje ligi jako zawodów
      druzynowych, tylko okazję do trzaskania trójek każdym kosztem! NIE CHCEMY
      DUŃSKIEGO ZABIJAKI W SPARCIE!!!
      • Gość: wezyr Re: Lepszy Rudy niż Pedersen!!! IP: *.dodn.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:33
        Popieram. Chcę Rudego w Sparcie ! Nikt tu nie podniósł argumentu, że z takim
        stylem jazdy jak ta Petersena on prędzej czy poźniej się załatwi na torze na
        cacy i pożytek bedzie z niego żaden. Przy okazji załatwi jeszcze kogoś z
        partmerów na torze. Nie chcę szaleńca we Wrocławiu. Zużel to nie tania rzeźnia.
        • zdrajca1 Jak to będzie w Atlasie bez Hampela,Gapy i Miśka ? 06.10.05, 09:39
          Rusko na tor,bo obcokrajowiec to nie jest najważniejszy problem drużyny.
          • Gość: demon Re: Jak to będzie w Atlasie bez Hampela,Gapy i Mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:44
            Pogieło Cie.Hampel i Gapa mają ważne kontrakty więc po co siejesz ferment.
            • Gość: xyz tere fere IP: *.media4.pl 08.10.05, 14:45
              Hampel, Gapiński, Słaboń, Tomasz Gollob, Hlib, Swiderski, i... Rickardsson:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka